Jindřiška mrzelo, že přerušení pomohlo Brnu ustát tlak Bohemians

01.12.2013, 22:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
TheAdy

pročetl jsem to a nevšiml jsem si důvodu přerušení ?

Reagovat
Mr.Mike

Utkání 16. kola první fotbalové ligy mezi Bohemians 1905 a Brnem (1:1) bylo v druhém poločase na necelých deset minut přerušeno kvůli výtržnostem fanoušků na stadionu v Ďolíčku. Hráči obou týmů i rozhodčí odešli v 64. minutě do kabin na pokyn policie, která zasahovala v sektoru Zbrojovky. "Bylo to na pokyny Policie České Republiky, která musela provést zákrok vně stadionu v sektoru hostí. Současná pravidla hovoří tak, že při tomto zásahu musí být přerušena hra," vysvětlil tiskový mluvčí Bohemians 1905 Tomáš Mutinský. Ve Vršovicích o sobě dávali negativně vědět příznivců obou táborů, kteří také používali zakázanou pyrotechniku a nereagovali ani na opakované výzvy hlasatele. V druhém poločase v brněnském sektoru zasahovali i policisté. Rozhodčí Karel Hrubeš v 64. minutě utkání přerušil a když se situace částečně uklidnila, zápas znovu pokračoval. Nastaveno bylo čtrnáct minut. Oba kluby se zřejmě nevyhnou disciplinárnímu řízení.

Reagovat
TheAdy

dík

Reagovat
smazaný uživatel

"tlak"

Reagovat
ACSeRw!n

naky videa z tech vytrznosti nema nekdo ?

Reagovat
TheAdy

šiklo by se nějaký vidět

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele