Jimenéz: Čeká nás ještě dlouhá cesta

23.12.2007, 17:27
Aktuality
Španělská Sevilla se po nepřesvědčivém startu do nového ročníku rozehrává k výborným výkonům, což dokázala včera, kdy rozstřílela Santander 4:1. Ovšem podle kouče Manola Jimenéze čeká jeho svěřence ještě dlouhá cesta k dosažení vytyčených cílů.

Včerejší zápas se pro Sevillu rozhodně nevyvíjel jednoduše, a to i přesto, že nakonec slavila jednoznačnou výhru. Na vedoucí gól Kanoutého totiž dokázal odpovědět Garay. Ovšem v druhé půli zásluhou Chevantona, Navase a Adriana získala všechny body.

"Pokud chceme něčeho dosáhnout, čeká tým ještě hodně dlouhá a strastiplná cesta," řekl kouč Jimenéz. "Za včerejší vystoupení musím ale své svěřence pochválit, vedli si dobře. Podobně jako například proti Realu Madrid nebo Valencii. Jsem si jistý, že tyto body budou pro nás velmi cenné," pokračoval španělský kouč.

Podle Jimenéze však mohli jeho svěřenci rozhodnout o výsledku mnohem dříve, jenže spálili řadu gólových příležitostí. "V první půli jsme mohli dát několik gólů, ale především Keržakov, Kanouté a Daniel Alves své šance neproměnili," dodal.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (1521)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele