Jihočeský kraj odmítá financovat akademii

06.04.2022, 16:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Aby zase po pár letech nebyl z Budějic druholigista, když vidim, jak to tam vedou.

Reagovat
PISTOLERO

škoda, ale co to má ten zmrd tak to tam jde od 10 k 5

Reagovat
ratusek

Jestli je pravda, že neplatí trenérům už od začátku roku, tak je tam něco dost špatně.

Ono taky svědčí o něčem ty podivné vyhazovy.

No, vypadá to s něma bledě a aby to skončilo jen druhou ligou

Reagovat
Mass

V Akademii Petr Benát působí od samostatného vzniku. „Je mi upřímně líto, jaké zásadní události se za poslední měsíce v Akademii udály. Práce s mládeží by měla být koncepční a dlouhodobě systematická. Jsem si jistý, že směr, kterým jsme se v minulých třech a půl letech vydali, je správný. Největší devízou naší akademie jsou trenéři a osoby v ní pracující, kteří v tuto chvíli potřebují klid na svou práci a věnovat se tomu nejdůležitějšímu, sportovnímu a osobnostnímu rozvoji samotných hráčů. Pevně věřím, že tomu tak nyní již bude," uvedl pro klubový web.

Reagovat
Mass

Tak jestli za největší devízu neplatí a přitom pobírali dotace, tak směr rozhodně není správný. A je to škoda, každý větší kraj by si zasloužil pěknou akademii.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele