Jiangsu Suning jedná o příchodu záložníka Guarína

24.01.2016, 10:23
Aktuality
Čínský klub Jiangsu Suning si několik posil vyhlédl v Itálii a jedním z hráčů na jeho seznamu je kolumbijský záložník Fredy Guarín. Jihoamerický fotbalista hájí barvy Interu Milán a stále čeká na to, jak dopadnou jednání mezi oběma kluby...

Transfer rozhodně není jistou věcí a ukazuje to i několik dní starý příklad Luize Adriana. Brazilský útočník AC Milán dokonce odcestoval do Asie na zdravotní prohlídku, čínská strana ovšem neakceptovala původně dohodnuté podmínky a z přestupu za 14 milionů eur tak nakonec sešlo.

"Vše zvažujeme, nejsou to jednoduchá jednání. Na jedné straně jednáme s kluby, na druhé straně se musíme ujistit o tom, že budou splněny všechny garance. V klidu čekáme na rozhodnutí Interu, až pak se s hráčem podíváme na podmínky smlouvy. Jednání s čínským klubem pobíhají neustále a je zde slovní domluva. Máme verbální sliby, ale podepsáno není nic. Můžete říct spoustu věcí, spekulovat a mluvit o kontraktu, ale oficiální je vše až v případě podpisu a schválení ze stran federací. V tomto případě zatím neexistuje dohoda a my jen doufáme, že budeme moci podepsat to, o čem jednáme," řekl agent Marcelo Ferreyra.

Jiangsu Suning má v hledáčku rovněž Gervinha z AS Řím a italská média spekulují o tom, kolik by mohl zaplatit za Guarína. Podle tisku se suma může vyšplhat až na 18 milionů.

"Ne, ty sumy jsou jiné, mnohem menší, jednou věcí je rozhodnutí klubu, druhou pak Fredyho. Kluby jednají a my budeme jednat až po nich. Čínský trh je obrovský, ale vím, že v tuto chvíli je nabídka mnohem nižší než osmnáct milionů eur a neočekávám její navýšení. Pokud přestup neuzavřeme, zůstane v Interu, trenér s ním počítá," nechal se dále slyšet Ferreyra.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
pepinho2

Kde sakra vzali takový prachy? největší částky utracené za toto přestupní období jsou z Číny

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo přestoupil do te Číny??Adriano zustal v AC,Guarin ještě nikam nejde a Gervinho bude stejný připad.....spíš akorát kecají a nic z toho....

Reagovat
pepinho2

no z Brazílie koupili pár hráčů za celkem vysoký částky..http://www.transfermarkt.com/statistik/wintertransfers ale samozřejmě, může mi to být jedno, je to jejich problém.

Reagovat
cetto

Je vtipný, jak ten stoper s odhadovanou hodnotou 250 000 šel za 11 mega xD

Reagovat
cetto

Nebo golman za 10..to jsou totálně přestřelený částky, však za tolik v evropě chodí jen ti naprosto nejlepší brankáři. Nic proti Lu Zhangovi, ale není tak dobrá ani perspektivní..

Reagovat
Kowe

a ještě k tomu jsou to i přestupy do druhé čínské ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel z kvalitních hráču z Evropy, ne ty předražené pruměráky.......ale zjevně tam je peněz dost a nedivím se tomu.

Reagovat
Panděvova ofina

Pozor na to co říkáš, může se stát , že skončíš dva zápasy na tribuně..

Reagovat
cetto

Kde by je měli vzít? Však v Číně jsou statisíce lidí s majetkem, o kterém se bohatým čechům může jen zdát. U nás jsme mokří z nějakýho Agrofertu nebo CS Cargo, ale tam jsou takových firem stovky, ne-li tisíce. Je tam plno podnikatelů, kteří si lousknutím prstu můžou dovolit koupit evropské kluby, tak proč by si nemohli dovolit založit vlastní klub a přilákat hráče z Evropy?

Reagovat
Deki

Aha, tak částka bude nižší, 18 milionů eur by bylo fakt přestřelený. Beru i nabídku kolem deseti. Hlavně už to podepiš, 2 zápasy chybíš v nominaci, tak já doufám, že už to o něčem vypovídá...

Reagovat
Rarášek

Pijavice

Reagovat
m@te

v mediach sa spomina 12-14 milionov a to by bolo tiez super. Hlavne nech to vybavia cim skor, nech mozeme nakupovat.

Reagovat
JuveIt

Když si vzpomenu, že jednu dobu byl na spadnutí jeho přesun do Juventusu za Vučiniče, tak se mi dělá zle. Naštěstí to tenkrát nevyšlo.

Reagovat
snuff24

myslím,že by byl pro vás platnější jak Hernanes

Reagovat
Pettirosso

to fakt není měřítko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele