Jesús Navas se nevzdává, bude bojovat o návrat do reprezentace

16.10.2018, 15:57
Aktuality
Španělsko disponuje řadou kvalitních fotbalistů, v jeho národním týmu je obrovská konkurence a na tu v uplynulých letech doplácí například Jesús Navas. Křídelník Sevilly nedostává pozvánky do reprezentace a nedočkal se jí ani nyní, v jeho případě by se přitom ohledně pondělního souboje s Anglií jednalo o hodně pikantní záležitost...

"Pravdou je, že jsem byl hodně nadšený," vzpomíná Navas na svou reakci po oznámení, že se utkání Ligy národů mezi Španělskem a Anglií bude hrát v Seville na stadionu konkurenčního Betisu.

Dvaatřicetiletý Navas za Španělsko odehrál 35 zápasů a byl u triumfu na mistrovství světa v roce 2010, o dva roky později pak svým dílem přispěl ke zlatu z mistrovství Evropy. Aktuálně ale národní dres neoblékl už více než čtyři a půl roku, naposledy začátkem března 2014 naskočil k přátelskému utkání s Itálií.

"To, co jsem s národním týmem zažil a čeho jsem s ním dosáhl bylo skvělé a budu i nadále pracovat, abych mohl znovu být součástí toho všeho. Hrát za národní tým představuje největší čest, mít možnost reprezentovat Španělsko je důležité pro každého z nás," pokračoval.

Kormidla španělské reprezentace se po nepovedeném světovém šampionátu ujal Luis Enrique a své nové angažmá začal skvěle. Španělé minulý týden vyhráli v přátelském zápase ve Walesu, v rámci Ligy národů doma šesti góly odstřelili Chorvatsko a vyhráli v Anglii. Poprvé neuspěli až včera, doma s Anglií nezvládli první poločas a po změně stran dokázali pouze snížit na konečných 2:3.

"Luis Enrique? Dosáhl dobrých výsledků a jsem přesvědčen o tom, že tým pod ním bude nadále úspěšný," nepochybuje Navas.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do repre uz ve 33 nepujde, ale to uz urcite vi

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

how?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Pharrell

Furt má na to a hraje v repre ESP

Reagovat
smazaný uživatel

uz te predbeh kolega

Reagovat
kylo ren

Fifa 08

Reagovat
Nodi

Co Paco? V Borusii se nějak rozjel a v repre taky šlape, neviděl jsem sice žádný repre zápas, ale čísla má super. Je to opravdu tak nebo má jen štěstí?

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele