Ještě nejméně dva roky v Evropě, až pak možná Amerika, tvrdí Rossiho agent

05.04.2018, 21:26
Aktuality
Ještě nejméně dvě sezóny plánuje zůstat v Evropě útočník Janova Giuseppe Rossi. Až pak by případně zvážil angažmá v USA, kde se narodil. Momentálně se ale čeká, jestli Grifoni uplatní opci na příští sezónu, nebo se bude muset zkušený forvard poohlédnout po jiném angažmá.

V této sezóně sice zatím Giuseppe Rossi odehrál kvůli zraněním v Serii A pouhých 51 minut, přesto klub z Janova přemýšlí o tom, že uplatní opci a prodlouží mu smlouvu i na další sezónu.

Zdravotní problémy, to není v Rossiho kariéře nic nového. Kariéra jednatřicetiletého útočníka byla je jimi doslova protkaná. I tak prošel pěknou řádku slavných klubů od Manchesteru United, přes Villarreal, po Fiorentinu či Janov, kde zakotvil před touto sezónou. A když byl zdravý, tak dokázal, že góly střílet dovede.

I na to Janov možná sází. "Jsme rádi, že opce ve smlouvě je. Byl to klub, kdo ji tam chtěl a my jsme rádi souhlasili," říká Rossiho agent Andrea Pastorello a věří, že jeho klient dostane příležitost v posledních osmi zápasech sezóny ukázat, že může být klubu prospěšný.

"Momentálně to stojí tak, že na konci sezóny zanalyzujeme situaci a uvidíme, jaké budou možnosti," dodal Pastorello.

Sám Rossi zatím na konec kariéry ani zdaleka nemyslí. Naopak má plán, jak by si závěr aktivní dráhy představoval. "V Evropě chce hrát Giuseppe ještě minimálně dva roky," prozradil Pastorello, když odpovídal na otázku, zda se Rossi chystá vydat na sklonku kariéry za oceán do Ameriky, kde se narodil.

Autor: Jiří Fišara / espnfc.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
josepe

parádní fotbalista, když byl zdravý, škoda těch zranění ...

Reagovat
milan78

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
H.N.T.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Italský Rosa

Reagovat
JuventusFC1897

Rossicky

Reagovat
Bucky

Tvl, už to vidím. Smlouvu nakonec nedostane a v létě do Sparty.

Reagovat
snuff24

Škriniar v této sezoně úspěšně odebral 146 míčů což je druhé nejlepší číslo v lize.Zároveň je se svými 4 brankami třetí nejlepší střelec Interu

Pro mě osobně největší překvapení za posledních XY let v Interu, čekal jsem náš klasický scénář lavička- hostování-prodej- prosazení se v jiném klubu.Ale borec překvapil a z fleku by mohl dělat kapitána, jemu je 23 let a jedinej tam má vzadu koule, dokáže vzít balón vyvést ho, udělat nějakou dlouhou riskantní přihrávku, zkusí vystřelit apod.Spíš ten Miranda vedle něj působí jako mladý ucho

Reagovat
cresposuper

Hned po nom Cancelo, taky bek k nam neprisiel od Maicona.

Reagovat
Panděvova ofina

Bojím se, že v létě odejde, protože jsou kluby, které dokážou dát 70 mega za obránce. Vše bude záležet na LM, stejně jako v případě Maura. Cancelo se musí vykoupit, protože jak jsi psal, tak lepšího beka těžko seženeme. Bohužel mám pocit, že se tak nestane.

Reagovat
Pipo123

Na Salzburg prišlo nakoniec 44 000 fanúšikov, viac fanúšikov na zápase Lazio tento rok nebolo, ani na Juventus či Neapol neprišlo toľko

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Lazio. I když jsem měl dřív radši AS (Totti, DDR, Vučinič, Aquilaini), tak si to Lazio a Inzaghi zaslouží.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele