Ještě jedna štace pro Negreda, ve zbytku sezony vypomůže Valladolidu

08.02., 14:10
Aktuality
Álvaro Negredo (© AFP)

Valladolid bude na jaře bojovat o návrat do španělské nejvyšší soutěže a ke splnění cíle se mu pokusí pomoci jedna velezkušená posila, pětiměsíční kontrakt s druholigovým celkem dnes podepsal Álvaro Negredo.

Již 38letý útočník před týdnem rozvázal spolupráci s prvoligovým Cádizem a rychle si obstaral nové angažmá. Valladolid ho představil dnes v poledne, útočník podepsal smlouvu s rychle vyrazil na první trénink.

"Jsem tady a doufám, že do posledního místa zaplníte tento nádherný stadion. Uvidíme se v pondělí," vyhlíží Negredo dohrávku 26. kola proti Albacete.

Negredo během kariéry vystřídal několik zajímavých destinací a branky střílel za Almeríi, Sevillu, Manchester City, Valencii, Middlesbrough, Beşiktaş a Al Nasr, na několik týdnů se dokonce mihl i v Realu Madrid. Nezahálel ani na mezistátní scéně, za španělskou reprezentaci odehrál 21 zápasů a dal deset gólů.

V Cádizu působil od srpna 2020 a celkem za něj nastřílel dvacet branek. Letos v týmu paběrkoval a v devíti startech se netrefil ani jednou.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
hematop

Nádherný chlap

Reagovat
Seydou Doumbia

Tenhle typ člověka bude vypadat skvěle i v 50

Reagovat
Rudnevs

Bohatý?

Reagovat
Seydou Doumbia

Takhle jsem to zrovna nemyslel. Ale tihle ti borci, co jsou opálení a mají výrazné rysy, tak budou vypadat dobře vždy. On mi tím jak vypadá ani na fotbalistu nesedí, spíš na nějakou lepší práci.

Reagovat
Rudnevs

Poviem to takto, vo futbale je veľa pekných chlapov, ktorí by sa mohli živiť ako modely alebo nejakym iným spôsobom využívať svoj vzhľad. Ale Alvaro Negredo medzi nich rozhodne nepatrí. Schvalne si ho vygooglite a pozrite iné fotky než túto. Nevravím, že je úplne odporný, ale toto by mi o ňom v živote nenapadlo. Porovnaj si ho napríklad s Pavardom, s Beckhamom, s Bergvallom (teraz Tottenham) alebo s mladým Maldinim, myslím, že uvidíš ten rozdiel.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak já nemyslel vyloženě aby dělal modela, spíš by mi seděl jako nějaký manažér, biznismen, podnikatel, člověk co něco řídí a je vidět, nemyslel jsem aby dělal modela. Pavard to je přesně ten ksicht který čekám že na mě vyskočí na zalandu jak pozuje v nějakém pro mě hnusném oblečení, on mi vůbec není podle obličeje sympatický. Ani ten Bergvall, ale Maldini vypadá dobře. Seznam největších fotbalových sympatáku podle obličeje jsem si nikdy nedělal.

Reagovat
Rudnevs

Aha takto, to chápem. Na tejto fotke vyzerá skutočne ako bussiness man opálený z Dubaja, ešte aj to polotričko k tomu. Ale samotné črty nič moc, ale ako som písal, je vidno, že je nejaky boháč.

Pavard je asi najlepšie vyzerajúci futbalista ever. To s tým Zalandom si celkom vystihol Tiež si ho viem predstaviť v tej roli, myslím, že mu nechýba nič k tomu, aby sa presadil ako model.

Ja si taktiež listy nevediem, ale ako moderný chlap viem posúdiť, kto vyzerá dobre a kto nie (teda aspoň to si myslím - moja partnerka ma potom vždy presvedčí o opaku, keď mi povie že vyzerajú hnusne ). Ešte Marcos Llorente napríklad.

Reagovat
Seydou Doumbia

Marcos Llorente vypadá jako typický kluk z love island u kterého jsou všechny baby udělané, ale mi příjde prostě jako obyč kluk...ale už jsem si zvykl že na typky jeho stylu baby dnes letí

Reagovat
Rudnevs

To je pravda, vyzerá trochu ako Ken z Barbie

Reagovat
hematop

Tak to já jsem si s manželkou for fun dělal. Za mě Isco TOPKA Ženě se zas líbí Van Persie

Reagovat
Seydou Doumbia

Jenže kdybych to tu někde pod random příspěvek napsal tak jsem hned buzna. Ale hezký, Isco psisko chodí na smetisko. On nevypadá špatně, kdyby se o něj někdo více staral a více ho upravoval.

Reagovat
hematop

V klidu Nejsme buzny. I heteráci můžou ocenit vzhled mužů Korektní doba!!!!

Reagovat
Seydou Doumbia

až moc korektní

Reagovat
Nadržený šimpanz

Vyžilej cikan

Reagovat
hematop

Šimpanz, cikán tak to ruka ruku myje ne?

Reagovat
Rudnevs

v mojej mysli je stále ako ex-hráč city, a pri tom tam hral len jeden rok

Reagovat
Seydou Doumbia

negr, vajco, aguero, džeko měli v té sezoně všichni přes 20 soutěžních golu, neskutečná bilance si pamatuji dodnes

Reagovat
MarcoBanco

V tej dobe tam mali ešte aj mladučkého Jovetica

Reagovat
Rudnevs

Vajco?

Reagovat
Seydou Doumbia

Turé lidem kteří mi jsou blíž vždy říkám že si jdu dát Turého, oni už ví

Reagovat
Rudnevs

To vlastne dava logiku, len by mi nenapadlo, že by dal toľko gólov (nejak som si tým padom spomínal len na útočníkov)

Reagovat
Seydou Doumbia

kukni jeho statistiky tu na ef, v city to byla mašina na goly když vezmu v potaz jeho pozici na hřišti

Reagovat
Nieuwendyk

Velkej sympaťák, držím mu palce a Pucellanos taky. Jenom to pivo teda nic moc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele