Jeřábek z Teplic odcházel ve zlém, při návratu se "pomstil" gólem

08.06.2020, 10:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tepličtí ze sebe zase udělaly blbce

Reagovat
smazaný uživatel

udělali

Reagovat
Pablos

škoda, že sis toho všiml ...v takových větách jsou chyby nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi hlavně jasné, že tu Pablos krouží a číhá na mé naštěstí ojedinělé chyby ba ne, sranduju

Reagovat
Pablos

kroužím kroužím ...ale z nudy v práci A nehledám chyby, páč je sám dokážu napsat, naopak si mě vlastně donutil tou opravou chyby reagovat

Reagovat
PavlíčeQ

Škoda, že ještě Krob neproměnil tu penaltu. Nejdřív Jeřábek po rohu Kroba a pak Krob z penalty po faulu na Jeřábka Každopádně tuhle sezónu 3 penalty a všechny neproměněný

Reagovat
mayday

Zdá se mi dost neprofesionální nebo podceněný nebo jak to říct, že na penaltu jde hráč, kterej tam ještě loni byl, strávil tam x let a golman ho musí znát jako svoje boty.

Reagovat
Pablos

Jo to říkali i v dohránu... na druhou stranu, ale zase nevíme, jestli mu jí v Teplicích na trénincích, ale taky skoro vždycky nešoupnul.

Reagovat
PavlíčeQ

Ono není u nás moc na výběr, kdo by ji mohl kopat. Pilík s Chramostou byli na lavičce a z těch co byli na hřišti zbýval akorát Bůh s Považancem. Bůh kopal první penaltu kariéry v 29 letech proti Příbrami za stavu 4:0 v 95. minutě a kopl ji jako tehdá Ramos. Považanec dřív kopal častěji, ale od doby co nedal v derby, tak už na ně nechodí. Krob navíc nějakou penaltu kopal i v přípravě.

Reagovat
mayday

Tak jestli z 9 zbývajících hráčů v poli v ligovým týmu se nenajde borec, kterej je schopnej kopnout penaltu a jde na ni borec, kterej s Grigarem strávil na tréninku stovky a tisíce hodin... Z mýho pohledu je to od trenéra amatérismus, od hráče nezodpovědnost. Krob není žádnej Ronaldo.

Reagovat
PavlíčeQ

Bohužel nenajde, v Jablonci to je co se týče penalt tragédie

Reagovat
Kostomlat

kdo je Bůh?

Reagovat
ondrasch77

Patrně Doli . ale to vyvozuju pouze z textu, že proti Příbrami nedal pecku...

Reagovat
Kostomlat

trošku mimo téma: mě se zdá, že Grigar je schopen vychytat neuvěřitelné věci, teď posledně chytil dvě penalty ve dvou zápasech, a z toho zase pouští neuvěřitelně haluzové věci...

Reagovat
Pablos

Jo taky jsem kroutil hlavou minulé kole, že ho vůbec ještě staví ...a on pak další kolo vytáhne takové zákroky

Reagovat
Kostomlat

se Spartou v podstatě všechny góly jeho, s Opavou chytne penaltu a pak u vyrovnávacího gólu vyběhnul do tmy, první mač po koroně mu to s Libercem vypadávalo z rukou, včera zase chycená pencle... na to, že je dost zkušenej, tak to bere dost na nejistotu

Reagovat
ondrasch77

Asi je vystreslej z té nadchazející 100. nuly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele