Jednou do Saúdské Arábie odejdu, je si jistý Mourinho

07.10.2023, 15:22
Aktuality
José Mourinho (© AFP)

José Mourinho si je jistý, že jednou bude trénovat v Saúdské Arábii. Slavný portugalský fotbalový kouč to uvedl v egyptské televizi MBC, kterou vlastní saúdskoarabská mediální společnost.

"Jsem přesvědčený, že tam jednou budu pracovat. Nevím kdy, ale jsem si jistý, že k tomu dojde," uvedl Mourinho, jenž je v současnosti trenérem AS Řím. "Teď se plně koncentruju na práci v Římě, kde do toho budu dávat maximum do posledního dne. Nikdo neznáme budoucnost, ale do Saúdské Arábie rozhodně půjdu," dodal.

Šedesátiletý Mourinho uvedl, že v létě odmítl mimořádně lukrativní nabídku ze Saúdské Arábie, protože chtěl zůstat i třetí sezonu v AS Řím, s nímž vyhrál Konferenční ligu a letos postoupil do finále Evropské ligy. Ale v červenci se stal členem vedení Mahd Academy, jež se specializuje na hledání sportovních talentů v Saúdské Arábii. "Dveře jsou pro mě v Saúdské Arábii stále otevřené," dodal mistr Španělska, Anglie a Itálie a dvojnásobný vítěz Ligy mistrů.

Letošní lavinu odchodů do Saúdské Arábie odstartoval v zimě jeho slavný krajan Cristiano Ronaldo. "Byl první. Hráči si nejdřív mysleli, že to bude jen taková 'one man show', ale v létě zjistili, že se všechno mění. Chodí tam mnoho hráčů, i těch v nejlepším věku, ne jen na konci kariéry, protože ta liga je kvalitní a velmi zajímavá je také asijská Liga mistrů," dodal Mourinho.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Žuzé by mohl na závěr kariíery vést saúdskou repre na domácím MS 2034, tou dobou mu bude necelých 72.

Reagovat
juveforever

ten toho v hlave tiež moc nemá

Reagovat
king23

hlavně že ty ano

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kejza

Reagovat
Benfica

"protože ta liga je kvalitní a velmi zajímavá je také asijská Liga mistrů" hej videl som jak pre zápasom v Iráne proti Al Hilal skladajú trávnik nič také som ešte pred zápasom nevidel.. ale nakoniec zaujímavé to bolo

Reagovat
cr7sux

Reagovat
fabec1222

Tak před domácím MS určitě budou chtít nějaké zajímavé jméno i na lavičku. Možná už před MS 2030.

Reagovat
Furia Ceca

Jednou? Aby to nebylo už v pozítří...

Reagovat
kydl

Nebo dokonce už v zítra....

Reagovat
Sosi

Včera bylo pozdě

Reagovat
Furia Ceca

Já to ale psal včera

Reagovat
Elliasson

Mírné OT: Al Ittihad vs Al Ahli velmi zajímavý zápas - vypadá to, že i po stránce fanoušků. Karimovi neuznali dva góly.

Sestřih (v nízké kvalitě, ale přecei)

https://www.youtube.com/watch?v=e7AirXsyyy4

Reagovat
FC Porto FC

Už po sezoně hádám

Reagovat
Nadržený šimpanz

Divím se, že ještě nikdy netrénovala žádnou reprezentaci. On jako velkej motivátor by se mi tam líbilo, ať je to kdekoliv na světě. Ale každodenní klubovej trénink už je na něj moc

Reagovat
Kejza

Tvrdil, že ho repre fotbal nezajímá, že to není LM. To měl teda ale ještě velký úspěchy. Teď už si připravuje zadní vrátka, až ho vylejou z AS, takže už je zajímavá i asijská LM. Nicméně škoda, k repre Portugalska by mi taky šel. To by byl cirkus. Věřím, že by ten karetní rekord z roku 2006 zlomili.

Reagovat
Lech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele