Jednou budu trénovat Real Madrid, vyhlásil Mourinho

13.05.2010, 21:33
Aktuality
Trenér Interu Milán José Mourinho přiživil spekulace o svém možném odchodu do Realu Madrid. Portugalský kouč prohlásil, že jednoho dne bude špičkový španělský klub trénovat. Nyní se s Interem připravuje na závěrečné kolo italské ligy a na finále Ligy mistrů.

Italská i španělská média spekulují o zájmu Realu o výstředního kouče. Mourinho zatím o změně klubu nepřemýšlí. "Informace o tom, že jsem jednou nohou v Miláně a druhou v Madridu, jsou lež," prohlásil.

Mourinho ale okamžitě dodal, že Primera División nejspíš bude jeho další zastávkou. "Dříve, nebo později budu trénovat Real Madrid. Trénoval jsem velký klub v Anglii, teď trénuji velký klub v Itálii a poté budu trénovat velký klub ve Španělsku," uvedl.

Nyní se Portugalec soustředí na dva zápasy, ve kterých se může radovat z italského titulu a z triumfu v Lize mistrů. "Budou to důležité zápasy, ale jsem naprosto klidný. Ve třech zemích jsem vyhrál všechno, takže si nepotřebuji nic dokazovat. Co mě dokáže pobavit, jsou výroky některých klubových prezidentů, kteří mě srovnávají s jejich kouči, kteří zatím nic nevyhráli," nechal se slyšet Mourinho.

Inter vedený Mourinhem má letos výborně rozjetou sezónu, dokonce útočí na treble. Italský pohár už po finálové výhře nad AS Řím získal, o víkendu může přidat triumf v Serii A. Zbývá jediný zápas, druhý AS Řím ztrácí dva body. Poté přijde na řadu finále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (564)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele