Jednoho dne bych chtěl hrát na mezinárodní úrovni, přiznal Max

08.05.2019, 19:59
Aktuality
Philipp Max je opakovaně spojován s odchodem z Augsburgu, zájem o jeho služby má mít především Borussia Dortmund. Pětadvacetiletý univerzál má ale platnou smlouvu a na odchod nespěchá...

Rodák z Viersenu během mládežnických let vystřídal Mnichov 1860, Bayern Mnichov a Schalke, kde se následně pokoušel prosadit do prvního týmu, ale to se mu nepovedlo.

Max na sebe upozornil až posléze v Karlsruhe, odkud si ho po pouhém roce vytáhl Augsburg. Ve skromném klubu se levý obránce nebo křídelník zařadil mezi důležité hráče.

Nikoho proto nepřekvapuje, že je účastník Olympijských her 2016 spojován s možným přestupem za lepším. Zájem o Maxe má jevit především Borussia Dortmund, která hledá posilu na levý kraj hřiště. "Četl jsem o zájmu BVB, ale žádný kontakt neproběhl," přiznal Max.

Sám rychlonohý hráč chce jednoho dne obléknout dres většího klubu. "Mám sny a cíle, jednoho dne bych chtěl hrát na mezinárodní úrovni," uvedl. "Všechno má ale svůj čas," řekl závěrem Max, jenž má s bavorsko-švábským klubem smlouvu do roku 2022.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
Rudnevs

OT: Tönniesovi asi preplo...

https://www.transfermarkt.de/tonnies-heidel-hat-s04-im-stich-gelassen-ndash-bdquo-geht-darum-den-kader-auszudunnen-ldquo-/view/news/335301

Inak, čo sa týka FCA, tak som najmä dosť zvedavý, ako sa vyvinie situácia okolo Hintereggera.

Reagovat
Heresy

Ne kazdy umi tak dobre nemecky .. mohl bys to trochu priblizit

Reagovat
Rudnevs

Tönnies (predseda dozornej rady Schalke) sa pustil k slovu v nasledujúcich bodoch:

- Heidel (bývalý manažér) podľa neho Schalke nechal v štichu, čo by on nikdy neurobil

- Heidel je podľa Tönniesa hlavný zodpovedný za spackanú sezónu

- Heidel v tom vraj nechal Tededca samého, čo bol dôvod, prečo Tedesca stratili

- Tönnies sám sebe vyčíta, že sa stiahol a neprišiel na verejnosť s kritikou skôr, čo by údajne urobil, keby vedel, že budú hrať o záchranu

Potom tam ešte vraví, že káder treba výrazne zúžiť a ešte nejake motovačné kecy. Podstatné je ale to, že absolutne zbytočne vzniesol ďalší chaos do klubu tým, čo si dovolil voči Heidelovi, ktorý pritom odišiel sám, aby mu Schalke nemuselo platiť odstupné a Tedescovi nijak pomôcť nemohol, pretože v čase odchodu mal sám príliš slabú pozíciu na to, aby niekomu kryl chrbát. A mimochodom, keď Heidel odchádzal, tak uviedol, že Tönnies je jeho kamarátom a dúfa, že to tak i ostane.

Reagovat
Heresy

Dekuji ..

Reagovat
verv

Ale v tom, že má na té zpackané sezóně hlavní vinu Heidel, je pravda. Ty jeho příchody nebyly vůbec adekvátní odchodům a tomu, že se má hrát LM. To s Tedescem už je trochu mimo no.

Reagovat
Rudnevs

To áno, o prestupoch nehovorím, tie dosral... Tönnies ho ale kritizuje za ten odchod, ktorý bol podľa mňa úplne správny. A aj keby mal pravdu, je to proste absolutne neloajálne voči bývalemu zamestnancovi, ktorý ho pri odchode navyše označil za kamaráta a navyše to atmosféru na Schalke tiež zrovna neukľudní. Proste absolútne zbytočné.

A s tým Tedescom to tiež nechápem, akože bol celkom sympaťák, bol v pohode, ale úprimne mi dosť lezie na nervy, jak všetci vyplakávajú, že bol vyrazený a niektorí ho chcú dokonca naspäť. Podľa mňa na spackanej sezóne má svoju časť viny a Schalke ho už tak držalo dosť dlho, svoju šancu dostal.

Teraz sa Tönnies ešte vyjadril, že nevidí nič, čo by hovorilo proti návratu Hotteho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden Philipp musí preč, druhý lepší musí prísť

Reagovat
Rudnevs

Vymeniť Maxa Philippa za Philippa Maxa by malo štýl.

Reagovat
db18

Reagovat
Kucka

Reagovat
db18

Přál bych mu to. A ještě, aby pak z repre vyštípal Schulze.

Reagovat
andrew96

Ať Schulz hraje, dokud vypadá jak fotbalista.

Reagovat
Aldeano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele