Jednání byla hodně rychlá, říká Baumgart o nové smlouvě

28.06.2022, 11:51
Aktuality
1. FC Köln si po pěti letech znovu zahraje evropské poháry a velkou zásluhu na tom má Steffen Baumgart. Trenér loni dovedl německý celek k sedmému místu bundesligové tabulky a odměnou mu je nový kontrakt platný do léta 2024. Sám přiznal, že od začátku jednání nebylo co řešit...

Baumgart se kormidla Kozlů ujal před rokem a skončil s nimi na příčce zaručující účast v předkole Konferenční ligy.

"Jednání byla hodně rychlá," oznámil někdejší kouč Magdeburgu nebo Paderbornu.

"Všem nám bylo vlastně okamžitě jasné, že chceme spolupracovat i v další budoucnosti. I když mám smlouvu do června 2024 a dovedu si představit i delší setrvání, tak nebudu měnit přístup a nadále budu plánovat sezonu od sezony," slíbil.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Modesteho cepice

Reagovat
Seydou Doumbia

jooooooooooooooo

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
cologneFC

Ak nás stabilizuje v pokojnom strede, tak budem spokojný. Keďže poznám FC, tak nemám ružové okuliare. Wir sind nur ein Karnevalsverein…

Reagovat
andrew96

Hlavně nezačít bláznit. Uplynulá sezóna byla rozhodně nadplán.

Reagovat
Rich

Sympatický trenér...

Reagovat
smazaný uživatel

Na bildu píšou , že budou muset kurewsky šetřit. Nečetl jsem . Chtějí po mě ti buzeranti kuukies. Nejdou řádně nastavit, tak jako u spousty jiných webu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele