Jednadvacítka vyhrála v Rakousku podruhé, Slováky porazila 2:1

09.06.2019, 17:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (59)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Matoušek Šašinka

Reagovat
smazaný uživatel

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba sestavy?

Reagovat
Stannis Baratheon

Vše je tak jak má být - český fotbal je zase před slovenským

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
Stannis Baratheon

Dej mi argument, že to tak není.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, žebříček kde je Švýcarsko před Španělskem, Dánsko před Německem a nebo Skotsko před Ruskem se dá brát fakt strašně vážně. To je jako bych soudil filmy podle názoru paní Spáčilové.

Reagovat
Hiko

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel si argument, dostal si ho, tak si následne reagoval takýmto detinským bullshitom? Hodnotenie vo FIFA Rankingu má svoju logiku, očividne ten vzorec na výpočet bodov nie si schopný pochopiť, ale to je len tvoj problém. Pokiaľ nie si mentálne vybavený na argumentačne podloženú diskusiu, tak to stačí napísať hneď, aby som s takým póvlom nestrácal čas. Myslím, že si si tu, ako všetci trojkorunoví roduverní čecháčci, prišiel merať pipík v nádeji, že hoc máš v gatiach šestku vrták, tak Slovák bude mať určite ešte menší. To je ale omyl, brácha

Reagovat
Stannis Baratheon

Upřímně, přijde ti snad že je dánský fotbal na vyšší úrovni než ten německý? Přijde? Ať už na tom, jaký má kádr potenciál či kvalitu, práce s mládeží..? To samé například se Švýcarskem a Španělskem, jak jsem zmínil výš? Vsadím se že ne. Přesto to tento žebříček jasně tvrdí, proč by se tedy nemohl tento žebříček mýlit i v případě ČR a SR?

P. S: Moje třícentimetrové hovado nechej na pokoji.

Reagovat
Bandita_Harry

vidim ze si tu novy, tak ta zoznamim, je to jeden z poprednych debilov tohoto portalu a že konkurencia je tu velka

Reagovat
Zark

a přitom napsal pravdu

Reagovat
Zark

inak vidim, že tu si nový, tak tě poprosím at se nechováš jako mentál, rada zkušenějšího

Reagovat
smazaný uživatel

Dám ti radu. Pokiaľ máš v pláne prejavovať chatrnú výchovu rodičov používaním pejoratív či vulgarizmov, nereaguj na mňa, prosím. Pekný deň.

Reagovat
Zark

jestli si myslíš, že mě vykolejíš narážkami na rodiče tak se pleteš, slováku

Reagovat
Han střelil první

Tohle je stopro nový účet nějakého dementa, co tu oxiduje už několik let.

Reagovat
Bex5

Sedmihlavá saň

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

On byl někdy za ním? Možná kromě 2009 a 2010.

Reagovat
Shevchenko

Ani tehdy ne, brutálně nepovedená kvalifikace vs. nadmíru povedená

Reagovat
Stannis Baratheon

Dejme tomu že v tělech letech jsme byli na podobné úrovni, dva tři roky zpět možná byli trochu před náma. Teď už ale jednoznačně vedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne. Dva tri roky späť, čo ste nahrali menej bodov ako zemetrasením zmietané Haiti, sme možná byli před vámi. Joj, chlapec, ty musíš v realite trpieť naozaj nechutným spôsobom.

Reagovat
Stannis Baratheon

Pojďme si to zcela vážně vyříkat někam v realitě. Nemyslím pěstmi, nechci jít sedět za vraždu. Bohatě by mi stačilo si popovídat k tématu a abych viděl tvojí reakci, až uvidíš jak moc trpím.

Reagovat
smazaný uživatel

No ak je jediným dôvodom k absencii pastnej výmeny hrozba väzby za vraždu, tak pravdepodobne tam nejaké to utrpeníčko bude

Reagovat
Zark

ale až po našem střetku, my si do huby doufám dáme

Reagovat
Stannis Baratheon

To je jasný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
crusty

minimálne posledných 5 rokov sme nad Vámi aj čo sa kvality hráčov týka či postavením v rebričku FIFA. Prehry v priateľských zápasoch na tom nič nemenia.

Reagovat
mistr129

přátelských

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Loni 2 soutěžní zápasy, dvě naše výhry. Reprezentačně jsme na tom o trošku líp. O klubech ani není třeba mluvit, tam je to jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Naša repre nehraje nič extra, ale o hráčov je záujem, kopec mladých chalanov odišlo do zahraničia a darí sa im, v čom sme na tom možno lepšie ako vy, ale to len preto že u nás si kluby nemôžu dovoliť držať hráčov pridlho, naopak Sparta, Slavia alebo Plzen si to dovoliť môžu, možno je to často aj na škodu.

Reagovat
Greny

Jojo 5-7 v druhé Německé lize

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
jenage

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos

Tak hráče mají o něco lepší, ale většina z nich má v hlavě úplně nasráno a v repre trochu podle balkánskýho vzoru nedokážou hrát jako tým

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ja sa smejem, že to konštatuješ pod článkom o prípravnom zápase mládežníckych reprezentácii, tak si to vlastne pýtaš . Čo sa týka klubového futbalu tam sa nie je o čom baviť. Čo sa týka reprezentácie tam si to úplne nemyslím, napriek dvom tým prehrám. Oba zápasy som videl, nemyslím, že by ste v nich boli nejak lepším mužstvom. Čo sa týka mládežníckych reprezentácii tam vediete v období do U19 vďaka objektívne širšiemu výberu hráčov, kde my máme na každý ročník 5 - 10 slušných hráčov vy máte 10-15. ale neskôr sa to už vyrovnáva pri prechode k mužom. Takže hej v globále ste na tom lepšie, ale to tempo napredovania je trochu väčšie u nás mimo klubového futbalu, tam sa to nezmení vzhľadom na to, že to je príliš závislé od množstva peňazí.

Reagovat
stas87

V Prahe boli celkom jasne lepsi, nepustili nas do nicoho a aj ked sami nepredviedli nejaky ofenzivny koncert, tak to stacilo. V Trnave sme mohli a mali uhrat lepsi vysledok. Ale obe repre su v ramci europy priemerne, v ramci sveta podpriemerne. Stropom je postup na euro a vypadnutie na euru v skupíne. O Mundiale si mozu oba timy nechat akurat zdat. Aby prisiel nejaky väcsi uspech, tak by superi museli mat nejaku väcsiu krizu, zranenie klucovych hracov a naopak, cechom a sovakom vsetko vyjst, mat hracov vo forme a nikto dolezity aby nechybal. Takze ja osobne povazujem za posledny väcsi uspech postup Slovenska zo skupiny do osemfinale v roku 2010 a u cechov euro 2012 a postup do QF. Euro 2016 tam zaradit nechcem kedze sa format zmenil a vypadol len posldny tim v skupine. A kluc k postupu z kvalifiakcie sa tiez vyrazne zmenil.

Reagovat
uff

Nesuhlasim uplne s tebou. Momentalne sa to moze stat. No kolko nam chybalo aby sme hrali baraz? Cesky tym pojde teraz opat hore. V klude dalsiu kval na MS mozeme my, alebo oni zvladnut.

Reagovat
stas87

Vec nazoru...ale ked si uvedomis, ze cesi postupili len na jedno jedine ms od rozdelenia a tusim jednu baraz, tak to je dost malo. A na tie ms06 tusim isli cez baraz s Norskom. A to v minulosti mali ovela lepsie timy. Ako stat sa to samozrejme moze, ja to ale pisal na zaklade minulosti a vysledky oboch krajin. No a vlastne ten jediny slovensky postup na Mundial bol tiez zaujimavy vzhladom k tomu, kto bol v kvalifikacii. Taka kvalita ako na eure 2012 ceska skupina. Takze absolutny bizar. Postup na euro je teraz povinnost, kedze uz tam postupi takmer vsetci, stratilo to dost na hodnote ale vygeneruje to viac zapasov a viac peniazi pre UEFU a zväzov, krajin, ktore tam postupia.

Reagovat
Shevchenko

Článek od ČTK opět bez střelců a sestav

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci docela bída. Týmově sice celkem slušné, ale neviděl jsem tam žádné výraznější individuality.

U nás super Matoušek, o level lepší než ostatní. Dost makal Šašinka ale bída v zakončení. Naopak zklamal střed zálohy. Nahradit Krále se Sadílkem je těžké, to je jasné, ale stejně bych čelal, že to Šustr, Bucha nebo Havelka zvládnou lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek je náš největší talent, ale nominovaný do seniorské repre nebude ještě dva roky, protože nehraje za Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pochybuju, že by Šilhavý vůbec přišel na to, jak takového hráče využít. Však na to nepřišel ani Trpišovský.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě trochu děsí no.

Já Trpiše uznávám, ale to, že rval Matouška na hrot, fakt pochopit nedokážu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
BílíAndelDrcKo

V ročníku 98 a 99 nemajú šancu nahradiť hráčov ako Herc, či Boženík ak vypadnú. Sú to citelné straty. Navyše Guľa tam zas niečo skúšal a vypadli tým aj kraje kedže Vallo, Kolesár ani Chobot na to proste nemajú.

Reagovat
uff

Tak chýbali Herc, Boženík bol v áčku (tak ako u vás Sadílek) zranil sa Strelec. My žiaľ nemáme tak široké výbery ako vy. Nám tí traja hráči chýbajú.

Reagovat
TheMally11

o kom to mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vlastně hraje Havelka v Budějovicích? Co sleduju mládežnické výběry tak se mu dlouhodobě moc nedaří...

Reagovat
ratusek

Kurde ten Šašinka, že by v něm něco bylo? Ikdyž konkurence mezi chlapama je jiná a ukázal letos, že na ligu asi nestačí. Na druhou stranu mít jinýho trenéra, který s ním bude umět pracovat, by ho mohlo nakopnout

Reagovat
Zark

vy banikovci taky nevite furt co si myslet

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že na ligu má, má střelecký instinkt, potřebuje vylepšit mezihru, to je ale o zkušenostech, jinak, když bude mít ten servis, tak góly dávat bude určitě. Jeho přestup třeba do Liberce by byla naprostá šílenost vedení, velice krátkozraké řešení, formu ročního hostování bez opce bych ale zvažoval, jestli se najde takový klub v první lize, třeba Příbram, ČB, Slovácko, Bohemka, Teplice možná Zlín, přímou konkurenci Boleslav, Liberec a Olomouc určitě neposilovat, ve druhé lize by se dalo uvažovat o Brnu, možná Jihlavě a HK, ale kvůli stylu fotbalu a malé konkurenci bych ho tam neviděl zrovna rád, i v těch top druholigových týmech. SK by se taky dalo uvažovat, Žilina, Ružomberok, Trnava, i když o kvalitě té ligy příliš přesvědčený nejsem, tak by to bylo pořád lepší hrát tam než ve druhé české, navíc TN a RB budou hrát předkolo EL. Kdyby odešel Diop nebo si neprodloužil kariéru Baroš, tak by ale měl zůstat v Baníku, dostával by šance pravidelně i u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Šašinka hral v Senici aj to sa ledva presadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je jinde než byl v té době.

Reagovat
TheMally11

Co hype Hložek?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele