Jedenáctka (6)

31.12.2007, 13:05
Fejetony
Ještě jednou letos dochází na Jedenáctku. Je zde konec roku, Silvestr, čas oslav, radosti, ale také odpouštění hříchů, které jsme za uplynulý rok stačili napáchat. Věřím, že se nad dnešním pokračováním někteří zasmějí a ti, kterým se oněch 11+ fotbalových vtipů líbit nebude, ať mi hodně rychle odpustí mou troufalost, můj hřích. Půlnoc totiž klepe na dveře! Začněme hned tím prvním...

Minuta 1.
Po vyřazení Slavie z Poháru Košťál - mokrého fotbalového svazu se objevil následující dotaz: "Víte jaký je rozdíl mezi Slavii a čajem? Čaj vydrží v poháru déle...

Minuta 8.
Pondělní ráno, u píchaček se potkají dva kamarádi: "Proč jsi včera nebyl na fotbale?", ptá se ten první. "Ale žena mně nepustila!", odpovídá ten druhý. "To já se s ní hochu vůbec nemazlím. Vohnu ji přes koleno, vyhrnu sukni, stáhnu kalhotky a dám ji pěknejch pár na holou. No a ona si rychle rozmyslí něco mi zakazovat!" Sejde se týden s týdnem a celá situace se opakuje. "Zase Tě nepustila? Nedals ji pár na zadek?" "Ale Franto já to zkusil. Vohnul jsem si ji přes koleno, vyhrnul sukni, stáhnul tanga a když jsem ji chtěl dát první na holou, říkám si, vono je doma taky docela hezky...!"

Minuta 15.
Víte jak se řekne čínsky dobrý fotbalista? Ťan. A špatný fotbalista? Spar - ťan.

Minuta 27.
Říká manželka svému choti, fotbalovému rozhodčímu župních, pralesních a ještě nižších soutěží: "Já nevím, proč každý týden pískáš ten blbej fotbal. Přes hubu můžeš dostat ode mne, stačí jen říct!"

Minuta 36.
Je zde finále Ligy mistrů, všechny lístky dávno vyprodány. Na hlavní tribuně, přímo nad středovou lajnou, je jedno místo prázdné. Vedle sedící pán říká sousedovi: "Tak to nechápu. Tolik peněz dát za vstupenku a pak nepřijít!" Oslovený tichým a smutným hlasem odpovídá: "Víte, ten lístek na toto sedadlo jsem koupil já již před několika měsíci. Pro mou manželku. Ale ona náhle zemřela a tak jsem tu sám..." "To je mi moc a moc líto, upřímnou soustrast, ale jistě by se někdo v příbuzenstvu, nebo z kolegů, známých, rád na tento zápas podíval. Proč jste ten lístek nedaroval nebo neprodal někomu z nich?" "Žádný nemůže, oni jsou dnes všichni na manželčině pohřbu!"

Minuta 41.
Víte jaká je představa fotbalového fanouška o krásném a romantickém večeru? Narvaný stadión, vynikající klobása s křenem a hořčicí, točené pivo zdarma a hrací plocha osvětlená svíčkami...

Minuta 50.
Říká se, že v Barceloně přemlouvají všechny svobodné hráče k tomu, aby se na jaře oženili. Prý alespoň v tomto případě bude co slavit...

Minuta 63.
Lupič volá v bance důrazně: "Peníze nebo střelím!" Fotbalový útočník na vedení klubu úlisně: "Peníze! Nebo nestřelím!"

Minuta 74.
Ptá se jeden fanóšek jistého klubu z Hané kamaráda: "Víš co se stane, až ta naše Sigma vyhraje titul?" "No to teda fakt nevím!" "Zazvoní budík!"

Minuta 83.
Víte jak se bude jmenovat fotbalový klub z Mostu od Nového roku? D1! Každou neděli jedna tragédie...

Minuta 90.
Přijde páníček s pejskem k veterináři a prosí ho o pomoc: "Pane doktore, ten můj pes strašně trpí, vždycky když ta naše Slavie nevyhraje ligu! Má hrozný bolesti, kňučí, naříká!" "To je zajímavé, ale jak se choval když Slavia ligu vyhrála?" "Jo to já nevím, máme ho totiž teprve 11 let...!"

Prodloužení:
Víte jak vypadají mnohé zápasy naší Gambrinus ligy? Jak němé filmy Charlese Chaplina. Z tribun nic neslyšíš a při pohledu na trávník umíráš smíchy...!

Rozhodující penalta:
Známý fotbalista boural s autem a jeho dušička letí do nebe. Když mu svatý Petr otevřel bránu, nestačil se divit. V nebi už byli soustředěni všichni nejlepší hráči posledních deseti let. V tom zazvonil telefón a ze sluchátka se ozval sám pekelný Lucifer: "Svatý Petře, naše peklo vás vyzývá na fotbalový zápas!" "Přijímám Lucifere, ale já už mám v nebi všechny nejlepší fotbalisty, takže nemáte žádnou šanci!" "Ale máme, "povídá Lucifer, "já mám zase všechny rozhodčí!"

A tak Vám i já přeji veselé prožití posledního dne roku, skvělý start do toho následujícího a ať se Vám vyplní všechna přání. Třeba ať Olomouc jednou konečně vyhraje titul, ať se Most, ale i ostatní, zachrání, ať Slavia dostaví stadión a Sparta má pořádné fotbalisty, ať se Barca raduje nejen na svatbách, ať Vás manželky, snoubenky a milenky pouštějí bez řečí na fotbal, ať...

Už jste mi odpustili všechny mé letošní hříchy, včetně tohoto posledního?

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Díky za ty vtipy, u hodně z nich jsem se pobavil, dostalo mě hlavně to prodloužení.

Alegre a tady mám zas něco pro tebe:

http://www.youtube.com/watch?v=zImgMo_zL08&feature=related

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,prodloužení je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nu některé byly trapné, ale pro pobavení stačí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co boly nahodou celkom dobre.

Reagovat
Votrok

Alegre nenapsal nic proti Realu Madrid!!!

Reagovat
alegre

Díky za odkaz. Jsem člověk, který se rád baví a směje, také proto mám to "umělecké" jméno alegre. S tím malým capartem ze Sparty na videu jsem se smál taky, až se syn na mně přišel podivat. Ale když jsem si pak přečetl první "komentáře" do smíchu mi nebylo... Pročítám dost internetových stránek, samozřejmě ze nejen těch českých. Ale nikde na světě se v diskuzi pod článkem nesetkáte s takovou snůškou hnusu, sprostoty a nenávisti jak na webech psaných česky. Ještě že eurofotbal.cz, až na drobné výjimky, taková individua nenavštěvují...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za výbornou zábavu a Šťastný Nový rok.

Reagovat
smazaný uživatel

prodloužení je nejlepší..

Reagovat
smazaný uživatel

a dík za pobavení (škyt) i když (hyk) se mi něco špatně četlo (škyt), už nepiju, až o půlnoci (škyt).

Reagovat
alegre

Gratuluji ti, mně to teprve čeká, máme tu o sedm hodin měně...

Reagovat
Votrok

Ja ti ten trapny zopakuji, jo? Říká se, že v Barceloně přemlouvají všechny svobodné hráče k tomu, aby se na jaře oženili. Prý alespoň v tomto případě bude co slavit... Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

NEJLEPSI JE O TE BARCELONE A O SPATRE TY DVA KLUBY NESNASIM

Reagovat
alegre

To je zajimava kombinace, Barca - Sparta... Normálně je to Barca - Slavia a Sparta - Real

Reagovat
One-Real

TO MAS PRAVDU JA NEMAM V LASCE SLAVII A BARCELONU A FANDIM SPARTE REALU A MANCHESTERU U

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele