Je to šok, řekl Flick po pohárové blamáži Bayernu v Kielu

14.01.2021, 11:33
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (48)

Přidat komentář
20fredy20

Nielenze vsetci hraci (okrem Lewu a Neuera) su slabsi ako minuly seoznu, ale aj Hansi podava o uroven nizsie horsie vykony.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Na titul v Bundeslize a minimálně semifinále LM to bude v pohodě stačit

Reagovat
Gerd 13

No,to je možné,naši největší konkurenti v obou těchto soutěžích taky teď zrovna nezáří.A to Lazio v LM je fakt dost přijatelný soupeř.

Reagovat
AC Sparta Praha good

Souhlasím

Reagovat
Nickname 9

Je potřeba zapomenout na to a hlavně vyhrát nad Freiburgem ( nejlépe podat dominantní výkon, ne zase nějakou těsnou výhru)

Reagovat
madridcan

Ale co odjebal Muller to bolo neuveritelne

Reagovat
Bayern +

Krkolomná pozícia, už som videl aj horšie srandy. Nezastávam ho, ale bol by som rád, keby to bol ten najväčší problém momentálneho trápenia Bayernu.

Reagovat
madridcan

Jasne, ze si uz videl aj horsie a skor to je len analyza toho, co som videl. Jasne, ze sa to tiez povie lahko, ale mohol sklepnut(od neho by som to asi aj cakal) a este aj brankar vysrato neisiel ani naproti. No a jasne, ze ma stotinu sekundy na rozmyslenie, ale Muller mi vzdy prisiel ten, ktory to vedel. Ale to je mozno len moje vnimanie jeho hry zo zaverecnych turnajov. Bayern aktivne nesledujem.

Reagovat
Bayern +

V podstate si ho popísal dobre, posledné roky odkedy stratil z gólovosti začal produkovať brutálne čísla v asistenciách a miesto zakončenia inštinktívne vyhľadáva Lewu. Síce to nemení konkrétnu situáciu, nedá mi nenapísať, že Műller včera nastúpil nepochopiteľne a hlavne netradične mimo post (na hrote), kde nastupuje v priemere tak raz za 2,5 roka a býva tam vysratý jak panna v spálni.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

no coutinho no party

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
dinss

Ten co spíš nehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro toho, kdo sleduje Bayern, to až takovej šok není. Snaha by byla, ale kvalita pokulhává a poučení se z chyb předešlých zápasů se také nedostavuje. Nic se neudělá samo a stále častěji opakovat fráze, že soupeř měl více štěstí? Takhle šampioni nehrají

Reagovat
Bayern +

Hráli jsme s velkým elánem a byli dominantní, což je naším cílem.

Dominantní sme boli v prvom kole proti Schalke (8:0), alebo nedávno druhý polčas proti Mainzu (5:0), ale určite nie včera. To malo od dominancie tak ďaleko ako ja od amerického prezidenta. A to, že každý zápas dostaneme gól z prvej a často jedinej strely súpera na bránu je už pomaly evergreen, to je asi aj dobre, že sa k tomu nevyjadril.

Reagovat
20fredy20

A nemali sme poriadne ani vylozene sance a to podla mna aj niektore brejky Kielu ofsajd neboli. Mali uplne precitane tie slabiny ze staci cez stoperov lopta do behu.

Reagovat
Hunt
Reagovat
20fredy20

A este k tomu Rocovi to si ako prisiel nato ze nema? Vsak odohral par minut a ked hral tak hral vyborne ako aj vcera to predlzenie, to ze nedal penaltu sa stava nie je tam na goly .

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Sorry, preklik.

Kde preboha pisem, že Roca na to nemá?

Však ja ho tu obhajujem od začiatku a kritizujem Flicka, že ho nepochopiitelne ignoruje

Reagovat
20fredy20

Ja som to chcel dat dole ku komentaru Richa , sorry viem ze obhajujes Rocu ja tiez mam rovnaky nazor ze proste nato ma , ale to som si myslel aj o Tolissovi a ten hra tuto sezonu tak akurat na schovavacku

Reagovat
Bayern +

Reagovat
REPLIKATOR

Víc takových šoků i v lize

Reagovat
TheMally11

Dortmund - Vfb 1:5

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

No von ten Bayern má celkově zajímavý výsledky, 5x dá debakl někomu a pak vyhoří s outsiderem ,,,

Reagovat
Rich

Flick je dobrý, ale vedení mu s transfery vůbec nevychází vstříc... Flick žádal kvalitu, aby byla posty zdvojené... A co se stalo? Vedení a stupidní sportovní ředitel přivedli na poslední chvíli hráče, kteří byly vesměs zdarma, ale kvalita jim schází... Roca je hrozný, nesplňuje kvalitu žádnou... Sarr je vtip, nejhorší transfer Baayernu za 10-20 let... Costa je lenoch... Pomalý, kvality nemá a dokonce mi nezapadá do systému Flicka...

Zkráceně, odejít by měli po konci sezony: Sarr, Boateng, Roca, Tolisso, Pavard, Costa... Ideálně přivést někoho do obrany... Na pravou stranu zkusit přivést někoho jako je Davies... Hernandeze posunout vedle Suleho a tam hrát.. Ideálně přivést Floriana Neuhause za Rocu a Tolissa, na křídlo dotáhnout Odoiho už konečně... A do obrany Upamenco...

Reagovat
Remt

Nepodepsal Odoi smlouvu? Ten by byl fest mastný ne?

Reagovat
dinss

na křídlo dotáhnout Odoiho už konečně

Reagovat
Rich

Vždyť u Chelsea, co jsem tak pochopil startuje z lavičky... Docela škoda, v Bayernu by se točil s Comanem, Saném nebo Gnabrym... Ale co, buď přijde nebo ne... Důležité je hlavně ta obrana, vyztužit jí nějak...

Reagovat
Seydou Doumbia

To že Sarr je sračka jsem tu psal už dýl, Costa to samý a Motač kamerunský to je taky k ničemu hráč. Ale jak tu byla hromada fans Bayernu vystříkaná že přišli známi (ne však kvalitní) hráči to jsem se sám divil. Ale když je problém přivést za 40 mega Kramarice, který byl v jednání třeba...jako vítěz LM bych čekal kvalitnější posily než tyto hovna co mají tak na podprůměrný týmy v top 4 ligách

Reagovat
Rich

Já jsem si myslel, že Costa chytne druhý dech a zase u nás bude válet, ale spletl jsem se, to uznám... Toho Sarra jsem neznal vůbec, tak jsem mu taky dával šanci, ale prostě je to hrůza... Se obávám, že Neuhaus dopadne podobně jako ten Kramarič, jelikož jeho výstupní klauzule stojí 40 mega... Přitom stačí prodat Tolissa a víc jak půlku by na něho byla.

Reagovat
Seydou Doumbia

Sarr byl průměrák v Marseille to byl jeden z nejhorších fotbalových přestupů vůbec...hráč co má tak na průměr L1 jde do nej týmu světa to jsem tu chcípl skoro...tak pokud chce Bayern furt jen šetřit a je pro ně problém vysolit nějaký love za hráče jako Nojhaus, Plea, Zakaria, Kramaric tak je to potom problém

Reagovat
Rich

Hlavní otěže podle mě stále drží Rummenge a Hoeness (který sice není ve funkci oiciálně), ale stejně tahá za nitky... Zakaria je průměr, nijak mě nikdy neoslovil Neuhaus je ovšem něco jiného, měli by to za něj dát a pak Upamenco, číslo jedna, už teď by se to mělo dojednat...

Reagovat
Seydou Doumbia

Zakaria průměr? Letos byl dost zraněný a je za svou bývalou formou s před sezony, dvou. Každopádně loni jsem ho viděl živě proti Frankufrtu a byl monstrum. Silový hráč, který skvělé vyváží míč. Ono kdyby se místo něj přivedl Kamara nebo Camavinga, tak by to taky byla větší suma.

Reagovat
irik

Reagovat
Bayern +

Až na Saneho sme nabrali riadny deadwood... a aj ten Sane hra hrubo pod svoje možnosti. A keď už aj zahral dobre, Flick ho nechával sedieť a neustále tlačil svojho ťažného koňa - totálne z formy Gnabryho.

Reagovat
20fredy20

Hernandez sa bojuje je to dobry hrac , ale proste je to krajny obranca a nie stoper, nema proste postavu na stopera , a Sule momentaone okrem par zableskov hra na urovni estonskej ligy. Obranu ako tak drzal Alaba ktory odide, cize suma sumarum potrebujeme hlavne stopera.

Reagovat
Nickname 9

Upamecano by měl být absolutní priorita

Reagovat
Bayern +

jednoznačne.

A pokial nezačne dávať šance Rocovi, tak aj nové CM, čiže ten Neuhaus. Tolisso na Bayern nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Další odborník

Reagovat
Nickname 9

Na pravou obranu by se mi líbil Lamptey Daviesovi je docela podobnej a horší jak Sarr bejt nemůže

Reagovat
Rich

Se na pravou stranu měl dotáhnout Dest a byl klid... Jenomže 30 mega je moc za rezervu pro Pavarda, kdyby ho přivedli, tak v klidu posadí a Pavard si max dostane pár minut...

Myslím si, že Lamptey by byl dobrý, je podobný Daviesovi... A nebo prostě vytáhnout někoho z rezervy a těmto nedat šanci... Flick v poháru chtěl šetřit hráče a dopadlo to katastroficky nutno říct, že Kiel hrál dobře a pokud bude hrát takhle dobře, tak příští sezonu Bundesliga...

Reagovat
Pospovič

Tak nelze všechno pořád drtit, jednou musel přijít i takový výbuch.

Reagovat
Nickname 9

Jenže to už je podruhý za sebou

Reagovat
Pospovič

Tak Borussii ani neberu pořádně jako výbuch, samozřejmě prohrát, když vedeš o dva góly je jedna věc, ale Gladbach je jedním z nejvyrovnanějších soupeřů Bayernu za poslední sezóny a já osobně s výhrou před zápasem ani nepočítal Nicméně forma jde dolů a pokud se nic nezmění, tak to letos žádné větší oslavy asi nebudou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele