Je to obrovská vzpruha, radoval se karvinský střelec Petráň

25.08.2019, 10:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

S tebou by to byl ještě úplně jiný level.

Ale dobrá práce

Reagovat
Euphael

Chcete postoupit? Resp. kdyby se postoupilo, mate na to?

Reagovat
Stannis Baratheon

To neví nikdo. Je to jedna velká záhada. Herně bychom na to možná mít mohli, kdyby se vhodně doplnil kádr pro první ligu. Na druhou stranu je tu dost hráčů jen na hostování. Ale stadion je asi největší problém, sponzoři věřím, že by snad přišli, kdyby se postoupilo.

Reagovat
Euphael

Bral bys vymenu za hokej?

Reagovat
Stannis Baratheon

Těžko říct, fotbal mám o fous radši než hokej, ale ten je tu tradiční a chodí plno. To je těžká otázka. Naštěstí tohle není podmínka pro postup do ligy.

Reagovat
Liquid

1.ligu budete hrát v Hradci, když se Baníku povolili Vítkovice, jihovýchod Hradce tedy pro Pardubice nemůže být překážkou

Reagovat
Poll Hamm

Výborně michale zdá se že náhrada za wágnera je plnohodnotná

Reagovat
Figi

Na rozdil od Wagnera cely zapas odmaka na 200%. Je na nem strasne videt, jak chce a podle toho maka. V Priprave mu to neslo, ale v lize se chytl. Klidne tech golu mohl mit treba o dva vice, kdyby dal sance. Snad uz se taky konecne trefi doma. Zatim Wagnera v pohode nahrazuje a muzeme hrat trochu jiny styl fotbalu nez s Wagnerem.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele