Je to nebezpečný zápas, řekl manažer Chelsea před Slavií

10.04.2019, 23:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (61)

Přidat komentář
Whitemedia

5-6 změn.. no jsem zvědavý, jestli už to po tolika měsících opravdu pochopil a zítra nechá sedět Odoie s Loftusem, aby byli na Liverpool fit a nebo je tam zítra pošle a proti Liverpoolu se vrátí k té své klasice s Barkleym/Kovacicem a Willianem/Pedrem

Reagovat
Banger

Vítězná sestava se nemění! Jestli proti Poolu nenastoupí CHO a Loftus, tak jsme zase tam kde jsme byli. Navíc Pedro-Giroud-Willian budou čerství, odpočatí a řekl bych, že by jim ten zápas mohl sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa do bude tá druhá možnosť s Giroudom na hrote.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
PlackaSKS

Za dva tři roky tímhle tempem možná, ale teď bohužel čekám masakr. Pokud ne v Edenu, tak v Londýně. Každopádně v tyhle fázi je to prostě svátek, který jsme nezažili hrozně dlouho a ještě nedávno to byla utopie. je třeba si to užít a je neskutečný, kam se kluci přes Sevillu a genk dostali.

Reagovat
Stannis Baratheon

Já Trpišákovi věřím, stejně jako jsem mu věřil před Sevillou. Neříkám že postoupí, ale ostudu určitě neudělají.

Reagovat
PlackaSKS

Jak už jsem psal dřív. Před sevillou jsem tipoval debakl a hodlám v tom pokračovat, protože jsem povercivy

Reagovat
vanGomm

Pesimista je vždy ve výhodě.Bud se znovu a znovu ukazuje,že měl pravdu,nebo je příjemně překvapen

Reagovat
smazaný uživatel

finale arsenal-chelsea kdy cech se rozlouci bez trofeje pokud nastoupi Olivier Giroud urcite ho neuhlidaji. ale strasne bych to pral slavii, dneska bude hell

Reagovat
PlackaSKS

přesně

Reagovat
Logan

Hrozně mě mrzí, že jsme nedostali Villareal, protože si fakt myslím, že bychom pomalu byli favoriti v tom dvojzápase a hodně bych nám na postup věřil. Tohle je sice svátek, ale já mám pořád to myšlení spíš na to, abychom postoupili co nejdál.

Jak píše kolega pode mnou, hodně lidí se toho bojí, ale ten tým je tak dobře fyzicky a takticky připraven, že věřím, že nějakej debakl neschytáme. Navíc k tomu hraje i fakt, že Chelsea se asi ani nikam nepožene, kor pokud dají gól, a spíš se budou šetřit na neděli.

Tipnu si 1:1

Reagovat
PlackaSKS

já mam trošku strach z náročného programu, někteří hráči musí odehrát téměř vše, nikdy nevystřídáš všech 11. ale je to vlastně začátek, protože dukla byla spíš na pohodu. ale 1:1 netipuju. spíš 1:3 pokud do toho chelsea šlápne. přeci jen je ten tým úplně jinde a to i když je tahle sezona v pohárech neskutečná. vyřazení sevilly .. tomu bych dal tak 10% šanci.

nechám se překvapit, ale tvoje remíza by byla fajne

Reagovat
Logan

Náročný program ano, ale teď po repre pauze ten program tak náročný nebyl a třeba Souček si konečne odpočne, což je dobrý pro derby.

Já se spíš bojím, abychom zachytili tempo toho zápasu, protože teď jsme žádný takový zápas neměli.

Chelsea má ten program možná ještě horší než my a jde jim o hodně v lize. Mám pocit, že pokud dají gól, tak jim to bude stačit a nebudou šlapat do pedálu na plno, aby tu vyhráli rozdílem třídy...

Reagovat
PlackaSKS

uvidíme no. zase tady nehrozí, že bychom to podcenili snad to bude mít chelsea přeci jen trochu na háku s tim, že o víkendu mají důležitější zápas

Reagovat
mayday

S Villarealem bych Slavii taky hodně věřil, ti mají úplně jiný problémy a jsem zvědav, jak to dnes odehrají.

Reagovat
Logan

Přesně tak, ti jsou pomalu na padáka v lize a sice porazili Petrohrad, ale s tím jsme letos hráli taky velice dobře. Za mě velká škoda.

Reagovat
Liquid

proč dali všechny 4 čtvrtfinále ve stejný čas

Reagovat
netopier

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Coutinho10

i v LM mě to štve, že neni jako ve skupinách nějaký zápas od 19:00

Reagovat
ratusek

Hlavně by jim to vyneslo víc peněz za TV práva

Reagovat
Coutinho10

j právě, proto se celkem divim, že když tu změnu času vysílání udělali ve skupinách, tak že ji neudělali i v playoff

Reagovat
ratusek

měli dát 17:00, 19:00 a 2x 21:00

Reagovat
verv

v 5 odpoledne by to byla pro fanoušky pecka no

Reagovat
ratusek

no a? v Rusku se taky hraje dřív nebo v Kazachstánu

Reagovat
verv

to myslíš vážně? Časovej posun ti nic neříká? Dostat se na stadion na zápas kterej začíná v 5 ve všední den je prostě pro normálně pracujícího fanouška téměř nemožný.

Reagovat
ratusek

Já vím vole že tam je časovej posun ale měli by vyjít vstříc televizním fans a hlavně při té touze za mamonem se divím, že to tam ještě někoho nenapadlo.

Reagovat
Spalovač šancí

Zvláště, když bys musel až do Kazachstánu

Reagovat
Liquid

klidně 2x 19h a 2x 21h jak si jedou celou dobu a teď bum všechno na stejně, na ten Neapol bych si mile rád podíval taky no

Reagovat
LeonardoUžoa

It's a trap.

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Ano, pro tebe. Nezvládneš ho a končíš.

Reagovat
blade115

Těžko říct, jestli víc "nevím" padá na jeho tiskovkách, nebo kdysi těch Drahošových. Každopádně výmluvy o tom, jak je Slavia nebezpečná jsou přinejmenším úsměvné. Jakkoliv jim ten postup přeju a uznávám nasazení proti Seville, tady by měl být postup pořád povinnost a jakýkoliv neúspěch důrazným podnětem ke zvážení odvolání tohohle šaška. Už jen kvůli tomu a po delší době pořádný úspěch Čechů ve fotbalovém světě doufám, že to Slavie dá.

Reagovat
ratusek

Po delší době? Jsou to 3 roky od Sparty

Reagovat
blade115

Jako že se dostala do čtvrtfinále? Meh, to jsem měl na mysli víc.

Reagovat
Kixi Syhimour

A co jako?

Reagovat
blade115

No pokud by porazili Chelsea, tak v semifinále je čeká méně náročný soupeř. V takovém případě bych v to finále věřil. A tam už se může stát cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, taky vás Sarri už tak Sere? :D by se měl jmenovat spíš jako ten fotbalista Seri :D protože sere.. já jsem alergickej na ty jeho neústálý proslovy kde jenom brečí a vymlouvá se nebo naopak říká jak neví (ohledně přestupů apod) je opravdu ultra nesympatický a doufám, že brzy skončí. Sice po odchodu Petra Čecha Chelsea už tolik v lásce nemám, ale pořád bych tam rád měl dobrýho kouče a dobrý hráče ne Higuáný apod.

Docela bych chtěl, aby je slávka vyklepla.. ale bohužel Chelsea stačí když zahraje dobře Hazard a ten sám může v pohodě dát třeba dva tři goly jak nic.. -> stačí si analogicky vzpomenout na úžasnou střelu proti Spartě.. kde ten zápas vyhrál vlastně jen Hazard jinak Chelsea byla nulová.

Reagovat
Svatej

:D :D

Reagovat
Coutinho10

těšim se, ale zároveň jsem naštvanej, že to uvidim jenom u tv, každopádně věřim, že hráči se nenechají zastrašit a vstoupí dobře do zápasu a ikdyž ta podpora z tribun bude trochu ochuzena, tak že právě o to víc se hecnou, protože tohle je speciální dvojzápas a je potřeba si zvykat na podobně velké těžké evropské zápasy, jestli chceme být v té příští sezóně připraveni na LM

Reagovat
luismiksak

Slavia postoupí !

Reagovat
zlatan-legend

OT: Patrik Schick po sezóně dost možná opustí AS Řím a zamířit by mohl do Německa. Podle italských médií se o 23letého útočníka zajímá Borussia Dortmund, která ho chtěla už v roce 2017.

Mně by se tam teda hodně líbil!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
luismiksak

Měl by se jít odrazit zase do Sampdorie... Dortmund ho semele ještě víc než AS...

Reagovat
TheMally11

Dortmund už nechce bojovat o čelní příčky v Bundeslize jo?

Reagovat
Coutinho10

rád bych ho viděl v BVB

Reagovat
ratusek

I v Lipsku by se mu mohlo dařit

Reagovat
KingMaster13

tam je Werner

Reagovat
ratusek

Myslím, že se posune. Ale zase v Německu už nemá kam, jen do Bayernu. A ti ho asi nechtějí

Reagovat
KingMaster13

Právě, taky mi to přijde. Jinak by po něm už dávno šáhli

Reagovat
KingMaster13

BVB by mohlo být super. Klidně by mohli hrát na 2 útočníky spolu s Pacem Kdyžtak klidně i ten Hoffenheim by mu mohl sedět ale v Lipsku by to měl sakra těžký. Tam je Werner a i Lipsko má herní styl, který se víc blíží k tomu Římu.

Reagovat
zlatan-legend

Zas je potřeba počítat s tím, že do Lipska jde Nagelsmann a ten rád hraje na 2 útočníky

Reagovat
KingMaster13

Jo? Tak to pak zase by nemusela být špatná volba

Reagovat
Talker

Logika velí, aby hrál ofenzivu Pedro-Barkley/Kovačič-Willian - Giroud. Nemůžeme tříštit síly, v prvním zápase by to mělo stačit minimálně na remízu, spíš výhru a následně dát plnou palbu, pokud by to bylo potřeba.

Reagovat
TheMally11

Reagovat
Anacron

Je to nebezpečný, když se můžou akorát ztrapnit.

Reagovat
vanGomm

Slavii jsem přál ve ČF Benficu,tak si s ní snad zahraje v SF Takovej optimista samozřejmě nejsem,protože je mě jasné,že týmy jako Chelsea,když už se dostaly tak daleko budou chtít tuto soutěž vyhrát.Nějaké to podcenění zde určitě nehrozí.Na druhou stranu má Chelsea náročný program tak snad nějaký debakl Slavii teké ne.Pokud by Slavia doma uhrála remízu a v Londyně o dva goly prohrála nebylo by to vůbec špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to soupeř, ale rozhodně by z něho takový tým neměl být žádný strach a po prvním zápase by mělo být hotovo. Bych chodil kanály, kdyby Slavie vyřadila Chelsea. Není to o nějaké nenávisti vůči ní, ale jde o ten neuvěřitelný rozdíl v kvalitě a velikosti klubu. Snad ostudu Chelsea nepřipustí a pobaví fanoušky Slavie, přeci jen se sem takový klub nedostává často.

Reagovat
salami

Ja nam celkem verim, na ten nenapaditej fotbal, co Chelsea hraje by se nam mohlo darit, musime hrat maximalne zodpovedne a koncentrovane, fyzicku na to hrat bez balonu mame, rychlostni hrace na brejky taky a obrana Chelsea neni ani zdaleka tak pevna jako v minulejch letech. Ocekavam, ze padne maximalne jeden gol, samozrejme idealne, pokud ho vstrelime, ale i kdyby ne, tak by se aspon do Londyna nejelo jenom na vylet. To vsechno za predpokladu, ze nenastoupi Hazard.

Reagovat
Talker

Tak ber v potaz, že Willian a Giroud jsou v EL extrémně úspěšní a patří k nejproduktivnějším hráčům soutěže. Takže bych se nedivil, kdyby to byla přestřelka (2:4)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele