Je to náš poklad, chválí trenér Valverde střelce Adurize

30.11.2015, 14:07
Aktuality
Španělské obrany v tuto chvíli straší především barcelonské trio Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez, jednou velkou hrozbou ovšem disponuje rovněž Athletic. Baskický klub svými góly táhne Aritz Aduriz a dobrou formu potvrdil rovněž ve včerejším duelu na půdě Raya...

34letý útočník otevřel střelecký účet utkání již v první minutě, ještě v průběhu první půle proměnil pokutový kop a pro hodině hry pečetil skóre na konečných 3:0 ve prospěch celku z Bilbaa.

Aduriz za Athletic hrával již dříve a po působeních na Mallorce a ve Valencii se do něj v létě 2012 vrátil. V prvních dvou sezonách po návratu dal pokaždé osmnáct soutěžních gólů a loni si 26 přesnými zásahy vytvořil osobní maximum. To letos atakuje, už na konci listopadu totiž má na kontě dvacet branek.

"Musíme doufat, že Adurize nekoupí Barcelona, protože reprezentuje vrchol toho, jakým způsobem hrajeme. Máme velké štěstí, že ho máme v týmu, s každým rokem se zlepšuje. Hodně věří ve své schopnosti a pro nás představuje poklad," říká trenér Ernesto Valverde.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
Lorcan

Aduriz naštěstí pro Bilbao je moc starej než aby ho někdo kupoval

Reagovat
junglist

taky sem si to řikal. podobnej případ Slavia - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Cristiano Ronaldo y Neymar, finalistas del Balón de Oro 2015

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

za 2,5m celkem slušnej nákup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne Barcelona ho nepotrebuje a on taktiež do Barcelony nemá dôvod odchádzať. Pre neho je Athletic snáď najideálnejší klub.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas tedy az na neexistujici slovo 'nejidealnejsi'.

Reagovat
smazaný uživatel

Aduriz letos 38 gólu, Costa 4 góly. A hádejte kdo z nich pojede na EURO...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi opravdu tak hloupý, abys sem vypustil tenhle blábol? Nebo se zase snažíš manipulovat?

Reagovat
smazaný uživatel

hned se cítím důležitější

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ok, pochopil jsem to špatně, to Costovo číslo bylo jen za současnou sezonu, ale i tak má teď Aduriz 20, tj. 5x víc

Reagovat
smazaný uživatel

U Costy jsi vzal čísla jenom od začátku sezóny 2015/16. U Adurize data od 1.1.2015. Buďto máš ostatní za blbce a čekáš, že ti to sežerou, nebo jsi blbec sám.

Reagovat
smazaný uživatel

blbec ses ty, ze nevidis, ze jsem se opravil

Reagovat
smazaný uživatel

"blbec ses ty, ze nevidis"

No ty seš hlavička Už jsi to někdy řekl člověku s bílou holí?

Jak mám vědět, kdy ti zrovna sepne a uvědomíš si, jakou sračku jsi napsal? Prostě jsem měl pár minut neaktualizovanou stránku. Nehledě na to, že postnout takováto čísla (předpokládám, že jsi to nehledal sám, že jsi to postnul tak, jak jsi to někde našel) bez toho, aby ti to přišlo divné, a tudíž by sis to ověřil, to z tebe pořád blba dělá.

Horší varianta je, pokud jsi opravdu šel na nějakou stránku se statistikama a vytvořil ten blábol sám. To by z tebe dělalo usvědčeného lháře, což pro tebe také není nová pozice, viz tvůj výrok o Dele Allim a muslimovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aritz by byl perfektni minimalne do role zolika na par minut. VdB je hrozna konzerva, jsem docela zvedavy, kdo to prevezme po nem. Ten material tam je porad naprosto TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak. Jako backup by byl dobrý.

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele