Je to krutá lekce, řekl Lampard po prohře s Bayernem

26.02.2020, 12:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (67)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

Objektívne zhodnotenie od Lamparda

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivní a sympatický... otázka je jak moc se to bude líbit vedení

Reagovat
DieryVonry

Vedení když vyhodí Franka teď. S kádrem co měl k dispozici, s fotbalem na kterej se dá koukat. Jasně chybí zkušenosti, vzadu spoustu chyb, ale roste fakt dobrej tým, kterej má budoucnost a mě se libí fotbal, kterým se snaží prezentovat. Je mi sympatický jak si dělá Lampárd co chce, jak mění skoro co zápas rozestavení a je nečitelný, kdo kde nastoupí. To jak to prožívá s týmem, jak ho fanoušci milují. Není za mě lepšího trenéra pro Chelsea. Jen ať dostane šanci, on ji vrátí))

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, souhlas. Trochu mi připomíná jeho začátky jako fotbalisty v Chelsea. Taky musel přesvědčovat, ale taky hrál skvěle. Lampard by měl jednoznačně zůstat, tohle je už jen a jen na vedení jak moc hodlají klub podpořit nebo zašlapat. (btw Lampard byl můj nejoblíbenější středopolař)...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nam ta bublina o PL tymech v lize mistru hodne rychle splaskava

Reagovat
Rothbard

I ta bublina kolem Lamparda.

Reagovat
FUnk

ta bublina se nafukuje jenom na EF

Reagovat
icka

Si vylez z kanalu

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si bol minulú sezónu zalezeny? Muselo to byt ťažké pre teba

Reagovat
smazaný uživatel

Po sto letech

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co tam vcera predvadel za sestava a taktika... je to vuuul

Reagovat
mesyas

Bayern měl na každém postu lepší hráče, z chelsea snesl lepší měřítko jen Kovačič. Kdo čekal výhru byl blázen.

Reagovat
mesyas

a ty posměšky? Co jste čekali, když v základu hráli 2 mladí, kteří v minulém roce ještě kopali za druhou ligu(potom šel do hry třetí), byli tam 2 hráči, kteří už dosluhují nebo nemají výkony na velké zápasy. S tímhle kádrem zázraky nikdo nečeká. Lampard si vede dobře, má nejhorší kádr od dob Abry.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Bayern hrál 19-letý Davies (mimochodem jeden z nejlepších na hřišti), který před rokem dva kopal v Kanadě a 3. německé lize. Takže na mládí se nevymlouvejte...

Reagovat
mesyas

Je důležité, když mladej hraje s hráči jako Lewa, Muller, Alaba, Kimmich nebo Alcantara a oproti nima Barkley, Giroud, Jorginho nebo včera šíleného Rudigera. Nebo snad nechceš říct, že ti zkušení hráči z Chelsea se vyrovnají Bayernu. a nikde se nevymlouvám(váme?), prostě Bayern přejel Chelsea, měli/mají lepší hráče, byli lepší.

Reagovat
mistr129

No ale pak nepiš nic o mladých, ti jak sám teď píšeš problém nebyli.

Reagovat
icka

Vubec si ho nepochopil Naucte se chapat text.

Reagovat
mesyas

koukám, že někteří toho rozumu moc nepobrali

Reagovat
guzman

Reagovat
hyper01

Reagovat
DieryVonry

Ty si asi nepochopil celej článek ani mesyase. Co chceš slyšet, že je bayern jinde. To asi netřeba vůbec vyslovovat, je to zřejmý. To finále s autobusem ti asi leží hodně dlouho v žaludku ne? Nikdo tady nebrečí, nevymlouvá, nepičuje. tvůj oblíbenej tým vyhrál tak buď v klidu. Kdyby Bayern prohrál tak tu brečíš, že to je tím, že je zraněnej Sule.

Reagovat
DieryVonry

true! Před sezonou je experti dávali skoro až za Evrton v konečném umístění v top 6 neměli co dělat, podle mě dělá Lamps úplný zázraky, v zápasech jsou fáze kde ukazují sehranost i v případech, kdy totálně zkouší nový rozestavení i mění obvyklý pozice hráčů. S tím kolik mají talentů mladíků na hostováních, kde skutečně hrají. Nevidím tak moc týmů v PL, které by co se struktry kádru měli těšit na úspěšné roky tak jako Chelsea.

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je novej 4rsenal. Nechápu jak se může klub, který chtěl být TOP dostat do situace kdy kupuje maximálně nadprůměrný hráče. Na tuhle úroveň vůbec nemají, ale Lampardem to rozhodně není. Nejlepší trenér v klubu od Ancelottiho a Tonda nechť mi promine.

Reagovat
castelL

asi si zaspal, ale Chelsea ani nakupovať nemohla, to je hlavne aktuálny výsledok kádru

Reagovat
M0rb1D4S

Ale už pár let se stejně kupovali většinově hlavně průměrní hráči. Vedení namísto, aby přivedlo jednoho kvalitního hráče za větší obnos, radši koupili více hráčů jako třeba Drinkwater apod..

Reagovat
Bakary3

Coz je opravdu definice Arsenalu poslednich let pod wengerem

Reagovat
smazaný uživatel

Nic ve zlým ale ke konci se za Wengera přiváděli opravdu vocasové. Nechápu jak s nimi dokázal hrát ještě tak dobře

Reagovat
Bakary3

Vzdyt ja vim, ale privadel si je sam, no

Reagovat
smazaný uživatel

V téhle situaci jsou právě kvůli přestupům z dob minulých. A trvá to už dlouho. Vůbec se jim nepodařilo nahradit tu skvělou generaci předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi se právě teď probudil, tak se běž podívat na transfermarket jaký Emersony, Drinkwatery, Bakaoyky, Morati a Zapacosty kupovali.

To že dostali BAN je to nejlepší co se jim mohlo stát, protože zjistili, že ten tým se dá za 0 £ a mnohdy i kvalitněji rozšířit z vlastní akademie a těch zbytečně vyhozených 80mil £ můžou investovat do hvězdnýho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší třešnička bylo odmítnout zaplatit 70 mega £ za Oblaka a pak si pořídit punik buy Kepu.

Reagovat
Salfovic

Opravdu mohli mít Oblaka za 70 ?

Reagovat
Muffi

nemohla, poslal je do háje podobně jako před ním Becker. Kepu si vybrali sami, za 80 mega mohli mít téměř kohokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si myslel, že je Atleti poslali do hajzlu s částkou, že nechtěli zaplatit víc jak 40-50 mega s tím že za 70 by ho do Anglie poslali i kdyby sám nechtěl... ale asi si to špatně pamatuju. Alison je tenkrát do hajzlu poslal, tak očividně i Oblak

Reagovat
Talker

Atleti nás neposlali do hajzlu - Oblak řekl, že neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok tak jo, díky za ujasnění

Reagovat
Muffi

ve Španělsku mají všichni výkupku povinně a u oblaka byla 90.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pěkné, ale 4 roky dozadu nakupovat mohla a spala. Tohle je naprosto logické vyústění a především spravedlivé. Vedení potřebuje totiž dostat pořádně přes papuli, aby konečně začalo reagovat na trh a začalo konečně sypat za pořádnou kvalitu. Otázkou je jestli do takového klubu, který je momentálně svojí vlastní neschopností bez ambic a jakékoliv šance na nějaký úspěch, bude někdo vůbec chtít. Příšel zatím jen Ziyech a ten ani omylem nenapraví ten neskutečný bordel, který v tom klubu panuje.

Reagovat
Agent z Melmacu

ešte stále je v móde označovať Arsenal číslom 4?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, když mluvíš o neporaženým Arsenalu tak jsou Invincibles a když mluvíš o skoro zbytku působení Wengera tak o nich mluvíš jako o 4senalu. To není móda, ale historický označení.

Reagovat
Agent z Melmacu

ja len že to neplatí už dosť veľa rokov

Reagovat
Salfovic

Bayern získat Saného a jednoho top stopera, tak je to tým bez slabin a asi největší favorit v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vcera im chybal Sule a maju tam este Hernandeza. Pripadne Pavarda. Skor nejaku stabilnu alternativu na RB ako stopera

Reagovat
db18

Reagovat
Talker

Tak jsme ve sračkách - jsme v úplně jiné fázi skládání kádru, než Bayern - ten má špičkové hráče v nejlepších letech (Neuer, Lewa, Alaba, Thiago, Muller), a pak mladé, hladové hráče kolem 23-26 let - Coman, Gnabry, Goretzka, Kimmich, Pavard atd.

My budeme potřebovat 2-3 roky a dělat všechna rozhodnutí správně, abychom se na takovou úroven dostali - bohužel hráči, kteří měli být tahouny šli buď po zraněních nebo s věkem dolů (Rudiger, Kante, Azpi), na tu úroveň se nikdy nedostali (Willian, Jorginho, Pedro) nebo zdrhli (Costa, Hazard, Courtois).

K tomu ta mladá generace (CHO, Tomori, James, Mount, Abraham) je stále extrémně mladá a v porovnání s většinou mladíků Bayernu jim schází 2-3 sezony zkušeností na top úrovni.

Já to beru jako zajímavou lekci a bude se muset uklidit kádr - snad to bude i ukázka pro vedení, jak nakupovat a vzít si z Bayernu příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern ma spravny mix skusenosti a mladej dravosti, aspon vcera to tak vyzeralo.

Muller bol na ten 10 vyborny, Lewa je asi najlepsi hrot sucastnosti. V podstate cela osa timu su skuseni hraci (Lewa-Muller-Thiago-Boateng/Alaba/Neuer) a po krajoch behali hladni, nabehani a naslapani mladici ako Gnabry, Davies ci Coman.

Ti vasi mladici su pasovani do role tahunov v time, to je potom tazko.

Reagovat
icemike

V klidu, letos by výraznější úspěch čekal jen blázen. Buduje se tým na příští rok, v Německu to odehrát se ctí a soustředit se na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea moc nesleduju...co tam dělají, že hrajou tak blbě poslední sezony? Ještě nedávno měli titul, ne?

Reagovat
DieryVonry

ty hraješ blbě

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš šel od naší poslední titulové sezóny Liverpool a Man City nahoru.

Reagovat
Talker

Jinak Willian si z nás musí dělat kozy. Respekrive naše vedení. Chápu, že ho nechtějí pustit zadarmo, ale nabízet mu cokoliv nad 1 rok je fraška. Snad se nedohodnou a Willian půjde do hajzlu. Už mám dost tohohle průměráka.

“Chelsea offered me two years, and they are not going to change what they offered. I said I wanted three more years. The situation is difficult because of this, I really don’t know if it will be possible.

Reagovat
mesyas

poslat ho do hajzlu, stejně 8/10 zápasu hraje velký kulový, ztráta to nebude.

Reagovat
Gazdo

Boze predlzte ho lebo ak nie tak uz vidim ako po nom skocime

Reagovat
smazaný uživatel

Ponúkli mu 2 roky a on to nezobral? To je somár, snad sa nedohodnú a pôjde zadarmo konečne preč

Reagovat
Liquid

Lamparda by už Chelsea měla odvolat, výsledky poslední dobou nemá, jak byl slibný začátek tak se ukazuje, že na kolos jménem Chelsea ještě nedozrál, chybí mu mezistupeň mezi champem a top klubem

Reagovat
Agent z Melmacu

koho namiesto neho?

Reagovat
Liquid

Trpiš

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je dobré místo směrem k TOP klubu. Až na ten přestupák, kde však TOP kluby nezaostávají a Lampardovi by potřebné hráče přivedly. V Chelsea je i určitý tlak, ale do top klubu má daleko momentálně.

Reagovat
DieryVonry

Reagovat
hyper01

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad Bayern tu LM vyhraje, ať můžeme říkat, že jsme vypadli s vítězem

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak škoda, doufal jsem, že alespoň v domácím zápase to nebude ostuda.

Ale tuhle sezónu jsme doma snad ještě horší než venku.

Reagovat
John Obi Mikel

A doufám, že tohle rozestavení jedeme naposled. Barkleyho na křídlo? WTF

Reagovat
eder

Obávám se, že se Fat Frank ještě zapotí, než vymyslí, kterak momentální vývoj osmifinálového dvojzápasu zvrátit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele