Je to frustrující, řekl Souček po prohře West Hamu s Manchesterem City

29.11.2021, 11:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
ttopi

Chápu, že člověk chce vyhrávat, ale být frustrovaný zrovna po prohře na půdě City, to je divný celkem.

Reagovat
PH8

Viděl si ten zápas?

Reagovat
kilobyte

Podle statistik City jasně lepší.

Reagovat
PH8

To je pravda a viděl si ten zápas?

Reagovat
kilobyte

Ne, co tam bylo?

Reagovat
Bandita_Harry

City vyhralo 2:1

Reagovat
ttopi

Právě. Dle předpokladu. Proto nechápu co je na tom frustrujícího

Reagovat
Bandita_Harry

Že to vieš už pred zápasom a aj tak tomu nedokážeš zabrániť

Reagovat
PH8

Že jezdili po prdeli, bránili na hranici možností, zachytal gólman, těžký terén, trvalý nápor a když přešli do útoku tak oproti jiným zápasům kdy z hovna dají 2 góly, tak nebyli schopni ani pořádně zakončit. Navíc když už někdo vystřelil, tak to bylo vždycky kurva nebezpečné. Nevím jestli na tom promáčeném hřišti byla aspoň jedna střela po zemi.

Reagovat
aragorn

Mě se teda WH včera vůbec nelíbil. Na jejich poměry to byl docela laxní a odevzdanej výkon. Čekal jsem mnohem víc. City je bohužel zaslouženě porazili. Souček mluví trochu mimo, že to odjezdili, hráli do konce, ukázali ducha.... třeba oproti zápasu s Liverpoolem byli snad poloviční. Tam to odjezdili a makali do konce.

Reagovat
PalibrkUros

Ten Johnson místo Coufala je takový numero uno? Nebo proč nehraje

Reagovat
Lemond Laws

Coufal byl zraněný, mlaďas se chytnul a hrál dobře. Nebyl důvod ho posadit. Ale Coufal bude za chvíli zpět v základu

Reagovat
Jandak

no nevim.. musi maknout...

Reagovat
Lemond Laws

Myslím, že zrovna Coufal maká víc než dost..

Reagovat
smetos

ze bude hrat vsechny zapasy, tak jako do doby pred dvema mesici, bych s takovou jistotou netvrdil. Ale minutaz dostane, to by s nim neprodlouzili do 2024

Reagovat
Lemond Laws

Jsou 4. v tabulce.

Během 2 let se dostali z podprůměru mezi špičku PL. Na to by se nemělo zapomínat. Je to obrovský úspěch. A přeju jim, ať letos udělají tu LM.

A prostě mít 3 borce z ČR v aktuálně TOP týmu je prostě super.

Reagovat
PalibrkUros

Akorát je škoda, že ten jeden borec má v lize odkopáno sotva 20 minut, jestli vůbec néco....

Reagovat
Lemond Laws

Když se daří, tým šlape a na jeho pozici je skoro momentálně nejlepší angličan (ne Hošek) a Souček, tak je to težký..

Reagovat
FUnk

kral už je skoro rok mimo, to neni jenom tim, ze nehraje v zakladu

Reagovat
krisa

nemyslím, že má Král na PL a TOP tým už tuplem ne. Ale přál bych mu, aby mě vyvedl z omylu

Reagovat
PH8

Bohužel nikdo z trojice Live, Chelsea, Man City nevypadá, že by odpadl, takže přeju WestHamu spíš 5. místo za Arsenalem.

Reagovat
Losinho

Škoda, že hraje jen Suk.

Reagovat
Lemond Laws

Coufal je jenom chvilková záležitost... Ten má odehráno skoro vše a vlivem zranění a toho, že se tam chytnul, tak ted pauzíruje...ale myslím, že to je otázka času, kdy se stabilně vrátí

Reagovat
kaapaa

Už by ho měl Moyes nechat hrát. Ne brzdit. Taktika, aby byl Rice golovější mu nějak nevychází. A Souček má hned horší čísla.

Reagovat
El Cid z City

Hlavu vzhůru a splnit bláznivý úkol vyndyt united z TOP 4.

Reagovat
FUnk

k tomu zatim nepotrebuji united.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je koupí Křetínský a hned se to začne srát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
aramaki

Momentálne su na tom v tabulke najlepsie ako sa len da, uz to bude len horsie. Strata Ogbonnu je problem, az taky siroky kader nemaju. Ak by sa im zranil Antonio, nedaju ani 6. miesto. Proti Brightonu pride dalsia strata.

Reagovat
Rolf

Tvrdit,že tohle je TOP tým,je stejné,jako když Luftjarda prohlásil,že Slavia je nejlepší mužstvo střední a východní Evropy.To mohou prohlásit jen žvanilové!

Reagovat
aragorn

Reagovat
Bandita_Harry

Úplne sračky to ale tiež nie sú

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby, co přestoupil Souček do West Hamu sleduji anglickou ligu a viděl jsem všechny zápasy West Hamu, které vysílal Premiersport. Nedělám si patent na rozum. Součkovi a Coufalovi fandím a uznávám, co dokázali. Ale mám raději technické typy hráčů, jako byl Tomáš Rosický. West Ham se mi herně nikdy moc nelíbil (fandím Wolves a Leedsu), ale postupně vybudovali takový kompaktní silovější tým. A někdy jejich výsledky neodpovídali předvedené hře a v některých zápasech se spravedlnost ukázala. M. City byl jednoznačně lepší a chybou W.Hamu bylo i to, že bylo minimálně 10-20 případů, kdy konkrétní hráč řešil danou situaci špatně, zbytečně individuálně, nenahrál včas, nepřesné přihrávky a pokud chtějí uhraát nějaký bod se City, tak si takový počet chyb nemohou dovolit. Letos bude Premier League dost vyrovnaná (až asi na první trojici). West Ham patří tak do první poloviny tabulky, maximálně asi do 6-7 místa (ikdyž je znát, že mají letos širší a kvalitnější kádr). Ale to nevadí, život jde dál. Já jsme hlavně rád, že existují mužstva, která hrají docela hezký kombinační fotbal, jako Wolves či Brighton. Jinak mě ale fotbal po ca. 40 letech docela intenzivního sledování už tolik nebere. Ikdyž koukám na skoro všechny zápasy Premier League, dost často raději vemu gravel kolo a jdu jezdit do lesa a přírody. PS : Je škoda, že Tomáš Rosický byl dlouhodobě zraněný, byl to skvělý hráč a mohl toho dokázat v Premier League více. Ale není to až tak zásadní.

Reagovat
Radek Voltr

BAN

Reagovat
protiproudu

Reagovat
REPLIKATOR

Za to, že má chybu v nicku Správně má být etnicky_fotbal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eder

Nic ve zlém, ale chtěl bych vědět, co člověka vede "po ca. 40 letech docela intenzivního sledování fotbalu..." k registraci na eurofotbal.cz?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele