Je skvělé vyhrát takovýmto způsobem, radoval se hrdina PSV Pröpper

09.12.2015, 13:46
Aktuality
PSV Eindhoven si letos poprvé od sezony 2008/2009 zahrál základní skupinu Ligy mistrů a co se týče hlavní fáze, nezůstane jenom u šesti zápasů. Nizozemský mistr si dokázal proklestit cestu do osmifinále prestižní soutěže, když zvládl včerejší drama s CSKA Moskva...

Domácí měli před utkáním hned dvě jistoty - výhra by je bez ohledu na výsledek souběžně hraného zápasu Wolfsburg - Manchester United posunula do osmifinále, v případě prohry by pro ně pak skončil celý letošní ročník evropských pohárů.

Na Philips Stadionu se hodně dlouho čekalo na první branku a z ní se nakonec radovali hosté. V 76. minutě proměnil penaltu obránce Sergej Ignaševič, radost mu ovšem podobně jako všem spoluhráčům vydržela jen dvě minuty. V 78. minutě vyrovnal Luuk de Jong, v 86. minutě se pak hlavním hrdinou dne stal Davy Pröpper.

"Po gólu CSKA jsme museli vrhnout všechny síly do útoku. Zápas jsme kontrolovali, ale i tak dal první gól soupeř, v té chvíli jsme se začali bát podruhé. Hrát dopředu bylo jedinou možností, museli jsme ovšem zároveň zůstat koncentrovaní, což nebylo snadné, jelikož běžet dopředu a dát branku chtěl každý. Podali jsme dobrý výkon a je skvělé vyhrát takovýmto způsobem. Fanoušci za námi stáli i poté, co jsme inkasovali. Není žádnou náhodou, že jsme doma vyhráli všechny tři zápasy," říká Pröpper.

"Míč mi přistál na noze a myslel jsem jenom na to, abych ho poslal směrem na bránu," popisuje svůj zásah.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
Stiksxx

Penalta největší zářez na světě a ani po ní jsem nepřestal věřit v postup! Ukázali odhodlání, zodpovědnost, soustředěný výkon a bojovnost. Přesně to, co nám před dvěma roky a dál chybělo.

Celý tým se od příchodu Cocuho na lavičku herně i mentálně neuvěřitelně zvedl. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
FC Porto FC

O hodně lepší než kdyby postoupilo CSKA nebo United

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto zaslouzenej postup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kucka

Reagovat
jester Radka Bejbla

krásná střela a měl jsem dost silný pocit, že rozhodčí se snažili tlačit do jarních bojů CSKA a proto supr, že PSV to i tak dokázalo vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

ten nebyl pocit, cska tam tlaci uz od leta

Reagovat
jester Radka Bejbla

jiný zápasy kromě včerejšího a dvojzápasu se spartou jsem neviděl, ale tam to bylo dost okatý

Reagovat
nasri84

sporting vs cska... to byl nejodpornejsi zarez co jsem videl... je to fakt hnus co si ta rusacka spina dovoli

Reagovat
Stiksxx

Ten pocit je velice správný. První půli to jeste slo. Ale ve druhy otáčeli auty, piskali nesmyslný fauly nebo je otaceli a vše vygradovalo nepenaltou.

Reagovat
REPLIKATOR

Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

ale jejich fans to nevysvětlíš

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Elliasson

Co na to říct. Ostuda pro CSKA a gratuluji do Eindhovenu. Nerad to přiznávám, ale zaslouží si to.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele