Je příjemné slyšet chválu, neskrývá Grygera

11.03.2008, 08:35
Aktuality
Obránce Zdeněk Grygera má za sebou nejpovedenější výkon v dresu Juventusu Turín. V nedělním zápase v Janově velmi výrazně přispěl k výhře svého týmu – první branku sám dal a druhou připravil. Po zápase na něho šla chvála ze všech stran.

V Itálii se dramatizuje boj o příčky zajišťující Ligu mistrů, zdaleka jistou ji nemá ani Juventus. Stará dáma proto o víkendu nutně potřebovala uspět na hřišti Janova.

To se turínskému klubu díky výhře 2:0 podařilo. Skvělé utkání odehrál v černobílých barvách Zdeněk Grygera. Český reprezentant v první půli otevřel skóre, druhou trefu pak ještě před přestávkou připravil kanonýrovi Davidu Trezeguetovi.

"Slyšel jsem po zápase hodně chvály," usmíval se Grygera. "První mi gratuloval Pavel Nedvěd. Ale hodně mých kamarádů se dívalo na televizi a po utkání mi také přáli."

Grygera sice byl hodně vidět v ofenzivě, nejvíc si však cenil zvládnutí své defenzivní práce. "Myslím, že nejdůležitější pro mě byl odkop z brankové čáry. To je přeci práce, od které tu jsem," prohlásil.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen tak dál. Repre tě bude potřebovat v top formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno říct, že na beka ho Brückner asi nedá(Ujfaluši, Janek) a na stoperu hraje tragicky. Takže pro repre jenom špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Je univerzál, může hrát všude a všude dokáže zahrát dobře. Jankulovski má své místo jistý, ale Ujfaluši hraje v repre hrozně, takže bych na pravém obránci viděl raději Grygeru nebo možno Pospěcha. U něj ale nevím, jak mu to v Kodani jde.

A na stoperu to taky není žádná sláva. Kováč je v poho, ale Rozehnal vysedává a to není ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

iba repre hra na prd ujfalusi??

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nějakej čech teď něco hraje

Reagovat
Devil

Coze ??? To jsi ho hrat za Juve asi mockrat nevidel .

Reagovat
smazaný uživatel

to nevidel

Reagovat
Devil

Ja jsem ho nevidel hrat v Janove , je dobre ze se mu asi darilo , ale co jsem ho videl v jinych zapasech Juve , zadna slava !

Reagovat
šolim

... jenže to bylo daný hlavně tím, jak hrálo celý mužstvo. Rozhodně sice nevynikal, ale taky nepropadl.

Reagovat
Devil

To mas mozna pravdu , ale od reprezentanta bych cekal jine vikony ! Byli tam i ti co vinikali .

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, Zdenda vynikal naprosto strašnými výkony.

Reagovat
M11

no doufam ze da zapomenout na sve spatne vykony.. ktere doposud predvadel

Reagovat
smazaný uživatel

v Ajaxu hrál dobře ale když přišel do Juve tak ho hodně brzdily zranění možná to bylo příčina proč se mu pak tolik nedařilo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele