Je před námi ještě hodně práce, uvědomuje si Favre

08.03.2009, 17:21
Aktuality
V Hertě před letošní sezonou pomýšleli na evropské poháry, sezona 2008/2009 ale může být daleko úspěšnější. Berlínský klub včera vyhrál 3:1 na hřišti Energie Chotěbuz a na čele tabulky má k dobru již čtyři body...

"Ano, všechno šlo tak, jak jsme si to představovali. Ale kdyby Energie zvýšila na 2:0, otáčelo by se nám to hodně složitě. Důležité bylo, že jsme se na konci prvního poločasu dostali do vedení, do toho druhého pak šel tým se zvýšeným sebevědomím. Dnes jsme získali tři body, ale před námi je stále hodně práce," uvědomuje si trenér Lucien Favre.

Hrdinou včerejšího zápasu se stal Andrej Voronin. Ukrajinský útočník má skvělou formu a potvrdil jí i včera, když dal všechny tři branky svého týmu. "Náš tým zahrál velmi dobře. Od kluků jsem dostal vynikající přihrávky, bez nich bych ty branky nedal. Spoluhráčům musím poděkovat," řekl Voronin.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Voronin Hertha doufam ze to udrzite a ze ziskate titul......Herthe to preju nejvic.......

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to bejval nejvíc přál Hamburku, ale ten podává tak nevyrovnaný výkony až z toho zůstává rozum stát. Hertě bych to přál hlavně kvůli Drobnýmu, Hamburku kvůli Jarolímovi a Petričovi, ale celkem i Wolfsburgu (Šimůnek...)

Reagovat
Logan

Ja rozhodne Wolfsburgu, kvuli Dzekovi,Simunkovi, a vubec mi jsou sympaticti, kdyz je Dortmund tak daleko tak Vlci jsou pro me no.1

Reagovat
smazaný uživatel

hrajou pěknej fotbal, útočnej (soudě podle pondělního magazínu Prem. League a Bundesligy )

Reagovat
Logan

Tak ono i podle skore to tak vypada

Reagovat
smazaný uživatel

ale proti bielefeldu hráli špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže účinně a vybojovali bod.

Reagovat
Arne

Nejen proti Bielefeldu... Ale jsme tam, kde jsme, to už něco naznačuje.

Reagovat
Arne

Chapeau Monsieur Favre!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele