Je neuvěřitelné, že jsme zklamaní po remíze 2:2 v Mnichově, řekl Rossi

24.06.2021, 11:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (51)

Přidat komentář
Kucka

Klobouk dolů, kromě Italů pro mě Maďaři podávali nejlepší výkony na ME. Se Szoboszlaiem by z toho možná byl postup, kdo ví.

Reagovat
dinss

Proč ten vůbec vlastně nejel?

Reagovat
VojtovaChelsea

Zranenej myslim

Reagovat
ratusek

Reagovat
Moje maličkost

Postup by z toho pravděpodobně byl v kterékoliv jiné skupině.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

To nevíš. Nevím jak by si Maďaři vedli v zápasech proti sobě rovnějším, kde by nehráli jen na brejky do otevřené obrany

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
adalbertus

no, s Českem pravděpodobně neprohrali

Reagovat
adalbertus

*by

Reagovat
smazaný uživatel

To se neví. My jsme pomalí a oni rychlí, ale rychlost není všechno. Technicky jsou ti naši lojzové, ikdyž se jim smějem do dřeváků lepší než Maďaři. Zase ale nemáme jejich patriotistický zápal.

Reagovat
7kaka7

přitom paradoxně jejich liga je víc o technice a naše víc o běhání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Lige národov to ukázali,

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jo ale zase v kvalifikaci ne tam byli i pod vámi. Prostě nevíš.

Reagovat
Puskas

Škoda, chybělo málo.

Reagovat
Rarášek

Každopádně Szalai půjde z Feneru hodně rychle podle mě.

Reagovat
dantetomas

Kvalita kadru podobna, ale ten rozdiel medzi hrou Madarov a nasich bol do oci bijuci. Navyse v tak nabitej skupine. Klobuk dole pred nimi.

Reagovat
Karci64

Reagovat
Acrocephalus

Být v jiné skupiny, postupují minimálně z 2. fleku. Ale i když dostali tu nejhorší možnou skupinu, hráli se ctí a bojovně, nedali nic favoritům zadarmo. Výborné výkony předváděli. Co by za to dalo takové Turecko.

Reagovat
vanGomm

Nebo i naši hráči

Reagovat
Reggie

Reagovat
czech_mira

Reagovat
vacin

Neuveritelny, ze v takove skupině jim chybelo jen asi 10 minut k postupu. Za me asi nejvetsi a nejprijemnejsi prekvapeni turneje bez ohledu na to, ze jim postup unikl.

Nechapu, ze Kleinheisler hraje jenom v Osijeku,

Reagovat
smazaný uživatel

toto mal byt trener nasej repre

Reagovat
Le Gunner

Však je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by si nevynechával školu, tak by si sa tam naučil že maďarčina patrí medzi ugrofínske jazyky, kam samozrejme SJ nepatri. Ale to by si musel mať v dutine lebečnej tú vec ktorá by ti tú info preniesla do papule, resp. rúk.

Ale možno to nie je tvoja vina, možno ti len od rodičov nebolo dopriate sa vzdelávať tak ako rovesníkom. Mali by ste si doma vyjasniť kde nastala chyba.

Je tu aj možnosť že ti v ústave povoľujú internet iba na hodinu denne a ty od radosti nevieš čo so sebou, tak si nás prišiel pobaviť svojimi vedomosťami, kým ti to zas ošetrovateľ na vašom poschodí nevypne.

Reagovat
Le Gunner

Doufám, že ti nepraskla žilka.

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
Fodbalysta

Hrozne sem jim to vcera pral. Ukazali, ze do budoucna to muze byt dalsi zajimava repre s kterou se bude muset pocitat do vyrazovacich casti. Na druhou stranu tyhle podcenovany tymy to maji vzdycky lehci v takove nabite skupine, kde od nich nikdo nic krome ostudy neceka. Myslim si, ze paradoxne by pro ne byla horsi skupina s mene zvucnymi souperi. Kazdopadne klobouk dolu

Reagovat
Zark

další důkaz, že italům patří eruo 2020

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Schafer z Dunajské Stredy vypadal taky hodně dobře, snad české velkokluby čuměly, to by pro Spartu i Slavii byla posila jak víno.

Reagovat
smazaný uživatel

Financne nerealne podle me, jsou si vedomi kvality a chteji prodat za palku. Nevim uz kdo to byl z ct tymu, prijel tam s mabidkou 1m euro a vysmali se tomu

Reagovat
vacin

Dost nepravděpodobný, že na něho bidou mít, Dunajska největší hvězdy prodává za dost velký peníze a vzhledem na to, co předvedl Schafer na EURU, tak pod 5 mega eur to prostě nebude, DS mají smulu, že se zranil Kalmar, ten kdyby zahrál něco na EURU, tak ho prodají ještě za víc.

Reagovat
smazaný uživatel

5 mega se mi zdá trošku přehnané. Ramirez jde za 3 do Kazaně.

Reagovat
vacin

Těch 5 jsem asi přehnal, ale moc bych se tomu nedivil. DAC v současnosti prodávat nemusí mají peníze z Ramireze a velký peníze tam tečou z Maďarska.

Reagovat
Mass

Nemyslím si, jinak Slavia i Sparta určitě 2-3M € mají, to by ale ten hráč musel zahrát víc než dva dobré zápasy na euru.

Reagovat
rossoneri89

pred madarmi velky klobuk dole .... pacila sa mi ich hra a ze sa nebali ani proti futbalovym velmociam ... a vcera to bola ceresnicka ako sa nemci klepali 10 minut pred koncom .... skoda ze nehral Kalmar so Szoboszlai-om ... uz teraz by v inej skupine s prstom v nose postupili .... zanechali ale velmi prijemny dojem a boli naozaj vyborni ..

Bravo Magyarország

ked to porovnam s nami tak to je ako nebo a peklo .... my sme boli zosrati uz pocas slovenskej hymny .... od Skriniarovho golu proti poliakom sme nehrali nic .... a dostat 5-ku od spanielov, ktory nevedeli porazit Svedov a Poliakov tak to je fakt na hanbu ....

Reagovat
Karci64

Reagovat
widlak

Maďarů je škoda, bylo to blízko.

A co se týče Slovenska, tak jsem tipoval remízu 0:0. Možná ani ne tak kvůli kvalitám Slováků, ale útočné impotenci Španělů. Nechci ani vědět, jak byste dopadli, kdybyste hráli proti nějakému útočnějšímu týmu.

Reagovat
rossoneri89

presne ... tento rok sa dalo so Spanielskom remizovat ... ale skor sa ukazalo ze na to nemame a boli sme posrati uz pred zapasom ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hype okolo Maďarska je prehnaný. Však všetky 3 zápasy odbetónovali a vytvorili si dokopy 7 šancí, z ktorých dali 3 góly. Všetci sme očakávali že skončia posledný a tak sa aj stalo. Len s obrovským šťastím a obrovským pálením šancí favoritov bojovali o postup až do samotného záveru.

Ak by boli v slabšej skupine a museli by trochu aj tvoriť, tak by nehrali lepšie ako napr. Macedónsko.

Pre mňa je najväčším prekvapením Dánsko. Po Taliansku hrajú zatiaľ najlepší futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

dansko, uvidime jestli se proti rusku rozstrileli nebo vystrileli, hrajou paradne

Reagovat
adalbertus

expert

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to len môj názor, samozrejme nemusíš súhlasiť...

Maďari boli horším tímom vo všetkých zápasoch a tým pádom zaslúžene skončili posledný v skupine tak ako mali skončiť podľa papierových predpokladov. To že sa im podarilo vyválčiť 2 remízy s tak kvalitnými tímami je super, ale rozhodne ich nepovažujem za prekvapenie turnaja. Neukázali toho o moc viac ako také Fínsko... Betónovali rovnako

Reagovat
adalbertus

Betonovali rovnako..., osobne som nič iného nečekal

tie tri mansafty sú inde

Reagovat
smazaný uživatel

Dánsko hrálo všechno doma a bylo předpokládaný černý kůň turnaje. Největší překvapení je, že získali jen 3 body. Herně se mi taky líbili, ale výsledkově to byl v jejich skupině podprůměr a pod jejich možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Môžeš sa chytať za hlavu koľko chceš ale argumenty proste nenájdeš. Maďarsko po tom antifutbale mohlo očariť ľudí len náhodným postupom zo skupiny, čo sa im nepodarilo, tak neviem čo také svetoborné predviedli...

Väčšina ľudí pozerá len na výsledky zápasov a vôbec si nevšímajú kto ako hrá. Turecku sa všetci smejú pritom podali lepšie výkony ako napr. maďari. Nemali za sebou vypredané domáce publikum a hrali v taktiež ťažkej skupine. Lenže Turecko nemalo tolko šťastia ako maďari a tak odchádzajú z turnaja ako tragédi a naopak šťastím obsypaní maďari, ktorí sa nevedeli dostať na súperovú polovicu sú za hrdinov

Reagovat
PaYaB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele