Je ledově klidný v zakončení, chválí Bobic rozjetého Silvu

15.02.2021, 17:41
Aktuality
André Silva (© AFP)
Eintracht Frankfurt má skvělou formu a znovu atakuje pohárové pozice tabulky německé nejvyšší soutěže. Klub vyhrál osm z posledních devíti zápasů, naposledy včera skolil 1. FC Köln a opět se pod to podepsal portugalský útočník André Silva...

Frankfurt se v tabulce posunul už na třetí příčku a na záda se mu dívají všichni s výjimkou Lipska a Bayernu. Na pátý Leverkusen má Eintracht k dobru tři body, náskok na Dortmund a Mönchengladbach je šestibodový.

"André pracuje dobře pro tým, to je ten hlavní požadavek. Proto si také zaslouží všechny góly, které automaticky přicházejí," domnívá se Bobic.

"Má vynikající techniku a je ledově klidný v zakončení," chválí Bobic svého podřízeného.

Silva dal v letošní sezoně už osmnáct ligových branek a atakuje historický rekord Frankfurtu, který drží Bernd Hölzenbein (26 gólů v sezoně 1976/1977).

"S osmnácti góly na kontě máte našlápnuto k ceně pro nejlepšího střelce. Tady je ovšem jeden problém a ten se jmenuje Lewandowski," upozornil Bobic na to, že mezi kanonýry v 1. Bundeslize si rovněž letos jede vlastní soutěž útočník Bayernu Mnichov (24).

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
Rudnevs

Perfektne sa rozstrieľal.. čakal som, že sa presadí, ale že až takto, to by som ani ja nepovedal.

A Fredi Bobić skvelý manažér, som zvedavý, či pôjde do Herthy.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja doufam ze Bobic jeste nejaky ten rok zustane u nas....odvedl spoustu skvělý prace a posunul Eintracht o vyrazny kus nahoru.... v herte by sel zas o krok zpet

Reagovat
Rudnevs

Na jednu stranu tabuľkovo krok späť, na druhú stranu nová výzva, viac peňazí, vyššie ambície... Ale tiež dúfam, že ostane, lebo vo Frankfurte to s ním šlape pekne.

Reagovat
AngryPrd

Lutujem tu vymenu za Rebica do AC

Reagovat
Fairplay

Zajímavé, že v podstatě gólově nikdy nezklamal už pátým rokem v řadě, přitom má docela nálepku "nechtěného zboží"

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechapu, ze si ho prehazujou jak horkej brambor, kdyz golovy statistiky ma vice nez dobry. Asi to bude charakterove z.rdecek.

Reagovat
Rudnevs

To nie, akurát sa mu nepodarilo angažmá v AC (to bolo ešte v časoch, keď tam nefungoval celý systém a posily jednoducho nezpadali) a v Seville bol len na hosťovaní. Vo Frankfurte sú s ním však očividne spokojní a plánujú s ním aj naďalej.

Reagovat
El-Pistolero-68

On se podle mě ani nehodí do Serie A. V Evropské lize mu to střílelo i v AC, v Serii A se trápil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bobic je ve sprchach klidny, chvali rozjety Silva.

Reagovat
Bodas

Ty budeš hodně zábavný týpek!!! Ty musíš být úplná HITPARÁDA v kolektivu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ted uz si bez udelat úkoly na zitra at nedostanes doma vynadano

Reagovat
El-Pistolero-68

Ovšem jen dokud mu někdo nešáhne na švába.

Reagovat
TheMally11

V Bayernu mu už připravují smlouvu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele