Jdeme správným směrem, pochvaluje si Džeko

28.09.2009, 21:00
Aktuality
Wolfsburg se po několika nepovedených zápasech opět zvedl a v posledních týdnech se mu daří. Zásluhu na tom má i bosenský kanonýr Edin Džeko, který cítí, že VfL se nyní ubírá správným směrem...

"Věci v klubu jsou dobře a já cítím, že jdeme správným směrem," řekl Džeko německému tisku.

Wolfsburg vyhrál první dva zápasy nové sezony, v dalších třech ovšem neuhrál ani jeden bod a zdálo se, že vidina obhajoby titulu se mu rychle rozplyne. Před týdnem ovšem zabral, vyhrál na půdě Schalke a o víkendu si doma poradil s Hannoverem. Velký podíl na tom měl Džeko, který pro své spoluhráče připravoval šance a v 62. minutě zvyšoval na konečných 4:2.

"Střílení branek je dobré pro moje sebevědomí. Proti Hannoveru bych nedal gól, kdybych si v ten moment nevěřil. Nezaváhal jsem ani na vteřinu, jenom jsem zamířil a dal gól," popisuje Džeko.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jo ale titul jeste nemate

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze nemecka liga bude jeste dost zamotana

Reagovat
smazaný uživatel

jsou na tom lip nez bayern a to je hlavni kandidat, takze maji sance na obhajobu

Reagovat
Shevchenko

Šanci na titul tam má asi 8 týmů, takže je opravdu vhodné dělat v září nějaké závěry.

Reagovat
smazaný uživatel

maji sanci ale ja verim ze by to mohl byt hamburk

Reagovat
Godwinson

pravda je, jak tu někdo píše, že dělat závěry po pár kolech neni moc vhodné, ale ať tak či tak ... liga mistrů Hoffenheim letos nemine ,))

Reagovat
smazaný uživatel

Edin Džeko ej ej ej,hajmo bosna hajmo hercegovina

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele