Jarolím věří ve fotbalový zázrak

23.10.2007, 08:42
Aktuality
Obrovsky těžký úkol dnes čeká na Slavii. Dvanáct klubů se letos marně pokoušelo porazit londýnský Arsenal, tím třináctým budou dnes svěřenci Karla Jarolíma. Ten před utkáním na Emirates Stadium rozhodně nehází flintu do žita a věří ve fotbalový zázrak...

"Každý tým je k poražení. Vímě, že to bude obtížné a je to velice dobrý tým. Proč bychom se nemohli pokusit o malý zázrak? V životě je možné všechno," řekl trenér Pražanů.

Arsenal je zatím na čele tabulky Premier League s dvoubodovým náskokem a jedním utkáním k dobru na druhý Manchester United. O víkendu si Kanonýři poradili s Boltonem a po brankách Toureho a Rosického zvítězili 2:0. Slavia určitě nepřijede na Emirates Stadium s ofenzivní taktikou, rozhodně však nebude pouze bránit.

"Nemůžeme prostě jenom zalézt do vlastního pokutového území a čekat, až Arsenal dá gól. Není třeba říkat, že jde o silného protivníka. Pevně věřím, že neuděláme stejné chyby jako v utkání proti Seville," řekl obránce Marek Suchý.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*

jestli dojde na fotbalový zázrak a slávie dá třeba prvního góla,tak si odvezou strašněj sekec. jasný 3:0 pro domácí

Reagovat
HOST*

kecy

Reagovat
HOST*milan

vy pice blbe slavie je enjlepsi ..........nej nej nej slavie a vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

ber to reálně jestli tam slavie uhraje aspon boda na takovém skvělém týmu tak to bude největší haluz mám sice rád slávii ale na Arsenalu aby něco uhrály vem si jejich výkony

Reagovat
HOST*

Maj fazónu jako hrom, to je fakt, ale i ta někdy končí. Fandím Slávii a budu doufat, že dáme víc gólů než oni Jen mě sere, že nehraje Šmicr, fakt posila.

Reagovat
HOST*Cardinalle

...ještě nám řekni,ve kterém filmu to,co tady kecáš,hráli...

Reagovat
HOST*libi

Slavie je moc dobrá hrajou srdce mne jako sparta vivi jen penize slavie nemela nic a kde je???Ale boji mse že arsenal je težky ořišek ale každej ořišek je da rozlousknout at huř nebo lepe takže hoši jedem ukažte jim srdce Angličanum namyšlenejm a ty Roso promin mel si hrat za nas hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Ty je asi znáš osobně, když tvrdíš že sou namšlení, co? Inak si myslim že by slávka mohla ubránit nulu, ale maximálně v prvním poločase.. pak to bude tak 3:0..

Reagovat
HOST*

VRAŽDĚNÍ NEVINÁTEK ZAČÍNÁ VE 20.45. ARSENÁL 5-0 JUDE. BŮH VÁM BUD MILOSTIV.

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*Vacin

Ty seš trochu ubohej nemyslíš??? Co taky chtít po sparťanským.....

Reagovat
HOST*Vacin

To že píšeš všechno velkým asi něco kompenzuje co??? A není to jen IQ....

Reagovat
HOST*hroch

ty negativní članky psal nějakej spartanskej buzerant kterej zavidi uspěchy slavie.protože jeho manšaft je hodně ubohej

Reagovat
HOST*Wašek

To je celkem normalni tady, jestli sis nevsiml, at je tym sebelepsi, vzdycky se najde nekdo kdo rekne, ze jsou spatny...zajimave. (Plati to pro vsechny tymy, nejenom spartani - samozrejme neni jiste, ze to byl spartan - jsou takovy)

Reagovat
HOST*Koty

Slávie má nějaký úspěchy?1 titul za 50 let a účast v LM na šestej pokus?Ste vážně úspěšnej tým

Reagovat
HOST*romca

chlapi proč se hadate vždyt reprezentuji svuj klub ale i naši republiku no ne .At tam slavka zaremizuje no ne

Reagovat
HOST*

njekterty keci me tu fakt bavi hlavne od tech skurvenejch slavistu bzudete radi jak dostanete 3:0a púojede vysmati domu ze jste si konecne zahrali na super stadionu arsenqal vas uplne rozbije!!ale ja zapomel ze mate v utoku bileho drogbu tim myslim vlcka on se hodi tak max k nam ale jinak je to taky dobry haluzak nic jineho!!a kdyby me nekdo chtel nazivat spartanem tak bohuzel nejsem spartan ale kdyz uz tak fandim baniku!!!sparta to jsou jnejvetsi vylizane devky v nasi lize!!slavie mi nevadi ale at tam nekdo nepise tak debilni kecy ze na arsenalu vyhrajou s prehledem a tak to me fakt sere

Reagovat
HOST*mara

di do prdele s tym banikem co vyhral banik? ti nemaj ani na uefu

Reagovat
HOST*

mno za to vcera slavka ukazala ze na ni asi nema taky dostat 7:0tö je ostuda jako prase ty skurveny slavisto banik vas nakope vsechny vy kurvy zapicene

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele