Jarolím se chce s Boleslaví pohybovat v horní polovině tabulky

21.07.2021, 13:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Kaspar

OT: Suchý kočoval v cizině jedenáct let a půl roku, vyzkoušel si angažmá v Rusku, Švýcarsku a Německu. Až na poslední štaci v Augsburgu byl úspěšný..... Cte to v tom Sportu po sobe vubec nekdo?

Reagovat
kecipep

Reagovat
kilobyte

V poměru cena/výkon byl z jeho pohledu nejúspěšnější v Německu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rišan

Boleslav se opravdu velmi snažila posílit otázka je nakolik ji to postrčí nahoru. Jak vidíme na příkladu Slovácka, Pardubic, předtím Liberce, Jablonce a nakonec i Slávie vyšší kvalitu a tomu odpovídající výsledky si - naštěstí - nelze obstarat jen nákupem hráčů, výměnou trenéra, získáním movitého majitele či sponzora ani ovlivňováním rozhodčích. Jak vidíme na odstrašujícím příkladu Rangers platí to dokonce i v neustále protěžované, kšeftařské a lichvářské a všelijak zkurvené Anglii resp. Nevelké Británi. Podařilo se jim sice ve spolupráci s "antirasistickou" UEFA fyzicky, administrativně i morálně poškodit a zastrašit(!) Slávii, oslabit dokonce zrovna před ME i naši repre, vyhrát LM (nikoli však EL) ale nedokázali protlačit Anglii k titulu - takže i ve fotbalu ještě existuje jakási vyšší spravedlnost. Přesto si nepřeju, aby se snad s Rangery potkaly naše kluby, zejména Slávie v pohárech!

Reagovat
junglist

no když se ta tabulka postaví tak, že ty nejhorší budou nahoře tak bych tomu i věřil

Reagovat
ratusek

doufám, že ne

Reagovat
Greny

Vy jste od nás chtěli tak moc Ruska že jste zapomelo na Filu ten vypadá že bude překvapení sezóny pokud ho KJ podrží v přípravě byl super

Reagovat
ratusek

my jsme radši vzali nějakého Almasiho ze Slovenské ligy

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Liquid

docela luxusní posily, když to srovnáte s tím jak to neúspěšně funguje třeba v Baníku, kde si po Suchým, Zmrhalovi, Škodovi můžou nechat jen zdát, tak fakt klobouk dolů před tou 50titisícovou Mladou Boleslaví

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Takových je dalších 10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele