Jarolím se asi po debaklu Hamburku vrátí do sestavy

25.01.2012, 08:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tohoto hráče jsem nikdy nepochopil... v bundeslize velká postava, stabilní výkony, v reprezentaci neskutečně špatnný, nepamatuju si jedinný zápas, kde by nějak vyčníval...

Reagovat
Puskas

Teba mu nikdy nesedl tým, jak to bývá někdy v klubech, jiná pozice, jiné postavení taky dělají své.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si když ho v jednom zápase kdy nám nemohl hrát ani Rosa ani Matějovský nasadil tuším Bruckner na post středního ofenzivního záložníka.To hrál výborně,opravdu v ten zápas nejlepší na hřišti...ale jinak ho topily převážně napravo a tam to prostě jemu nesedí

Reagovat
Puskas

Ale určitě nejfotbalovější rodina. Tata byl výborný, brácha ani bratranec též nejsou špatní, strýc hrál ligu... Stane se, že synové bývalých reprezentatntů hrají ligu - Hašci, Nehodové, Schmucker..., nebo že vnuk Rezek hraje za repre jako děda Stratil, ale toto je unikát.

Reagovat
jv

Vnuk Pudil ne.

Reagovat
Puskas

Jo, chyba.

Reagovat
jv

Reagovat
F.Torres

nejspíš špatná pozice a špatný pokyny, který mu nevyhovovaly

Reagovat
jv

Hlavně v repre hrál na úplně jiný pozici, než v HSV a potom měl evidentně i jiný úkoly, takže se mu nejde ani divit, že hrál tak jako hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne,kdyz Bilek stavi do utoku samotneho Barose. Ten hrac je zvykly na partaka v utoku - at to byl Koller v repre nebo i v Galatasaray ma partaka vedle sebe,na to je on zvykly a vsichni akorat umi blbe pindat,jak mu to v repre nejde. Jinak kde je takovy Lafata nebo Pekhart? V repre,co odehrali,tak vice mene stejne jak Baros posledni zapasy - zadna slava,Baros se aspon na rozdil od Pekharta dostane k zakonceni.

Reagovat
Didier Drogba

Baroš-Necid

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ne. Klidne. Jak je na tom Necid - je zraneny? Jinak Baros ty kvality ma,strili z repre utocniku nejvic v golu v pomeru na to,v jake hraje lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalu zase začíná trénovat a po odchodu Vágnera Love by měl být 2. útočník. Na Doumbiu momentálně fakt nemá..

Reagovat
Hubna

Spíš bych k němu zkusil Kozáka, jestli se teda někde rozehraje. Necid je sice vysokej, ale přijde mi docela technickej. Kozák by to pěkně sklepával a Bary dával góly Jinak, určitě by na tom hrotu neměl být Baroš sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Necka po zranění dostane do bývalé formy. S Barym v útoku bychom to na EURU mohli dotáhnout dál, než k poslednímu místu ve skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruckner jel jen svůj systém a hráče si dosazoval na posty jak chtěl on a ne jak skutečně hráli. Třeba Jarošíka chtěl furt na DZ i když v Moskvě i na ostrovech hrál ofenzivní zálohu. Jarolíma s Plašilem na kraji. Plašil sice může hrát na kraji ale musí se stahovat do středu a lajnu nechat bekovi, on po něm chtěl ostrý kraj a pod.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je pravda, ale pekharta bych neodepisoval, v něm nějaký potenciál určitě je!

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře! doufám že se chytí:) Moc bych mu to přál

Reagovat
Losinho

A v létě za bráchou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele