Jarolím přiznal, že tým potřebuje impulz, o rezignaci nemluvil

10.09.2018, 23:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (133)

Přidat komentář
Puskas

Tým potřebuje pořádného trenéra. On prokázal, že jím není.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
patrikhm

To by byl ten pravý impulz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Ok, mirna sebereflexe, ale jinak ma ten typek snad hrosi plesku.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak že je Karel na prachy, to je celkem známý. A 640 tisíc měsíčně je dost. Na tolik by musel ve starým millionáři vědět 11 otázek.

Reagovat
smazaný uživatel

A dle jeho odpovědí na tiskovkách by se v milionáři sotva dostal k prvnímu záchytnému bodu.

Reagovat
LeonardoUžoa

hrosi pleska

Reagovat
rel7

hlavní impulz je v jeho odchodu ale on sám neodejde, v tom českém hnoji nad tím mávnou jenom rukou a pojede se dál..

Reagovat
pobody's nerfect

kdyby byl za tu dobu nějaký progres, kdyby aspoň byla ustálená sestava, případně, kdyby hráči aspoň nepobíhali jak vystrašené slepice bez nějakého systému a věděli, co se po nich chce, tak se dá jeden průser pochopit a omluvit

Reagovat
king23

Ano, očekávám, že všichni budou hromadně nadávat na trenéra. Ale bylo by zároveň dobře, kdyby každej, kdo na něho bude nadávat zároveň uvedl, koho by si předtsvoval na jeho místo a proč.

Je potřeba si uvědomit, že hráčský potenciál je asi nejslabší v historii ČR. Všichni velebí Brücknera, ale o hráčích jako Nedvěd nebo Poborský si můžeme dneska nechat jenom zdát. Copak je vůbec představitelné, aby se nějaký náš hráč dostal byť jenom do třicetičlenné nominace na Zlatý míč? Nebo aby někdo z našich přestoupil do United? Těžko...

Co hůř. Zaznamenal jsem, že někteří dokonce zapomněli, jakou tragédii předváděl Bílek a považují ho za lepšího trenéra. To nechápu už vůbec. Za Bílka byl v první řadě ten fotbal absolutně nekoukatelný, bez gólů. A to tam byli opět mnohem lepší hráči, než máme k dispozici teď. Baroš v nejlepších letech (v době angažmá v Galatasaray), Sivok v nejlepších letech, Čech v nejlepších letech, Hübschmann a Jarolím (oba kapitáni ve skvělých klubech), Jankul v AC Milán atd. Koho máme dnes?? Tři dobří brankáři, z nichž mlže chytat jeden... OK. Post pravého obránce taky celkem kvalitní. A dál? V )toku pomalu za hvězdu Vydra, který každou sezonu hraje za jiný klub, protože ho nikde pořádně nechtějí. Záloha? Proboha takový Hušbauer by se před lety nedostal ani do nominace, natož do základu...

Takže nezbývá, než si začít zvykat.

Reagovat
lampas

Jarolím ani Jankul, stejně tak třeba Ujfaluši pod Bílkem nikdy nehráli. Ale ten tým lepší byl, minimálně tím, že jsme měli Rosu. Na druhou je stranu je třeba říct, že mezi lety 2011 - 2017 jsme se účastnili tří EURO U21 ze čtyř a ani jednou jsme nepropadli. Naše liga je dlouhodobě mezi TOP 15 Evropy, takže prostě někde hráče co dokáži hrát důstojný fotbal a mít kvalitu se kvalifikovat mezi 24 nejlepších týmu Evropy mít musíme. Tvrdit něco jiného je alibismus.

Reagovat
Azazelo RD

Tak Jarolím by do opor reprezentace vůbec neměl být řazen. Jinak s těma U21 je to složitější. Pokud má být hráč jednou tahoun áčka, tak by měl z U21 vypadnout do áčka nejpozději ve 20 a ne hrát ve 23 letech závěrečný turnaj. Navíc, když je silná generace, tak vydrží kostra hlavního týmu několik generací U21, aniž by se ti nadějní hráči do áčka někdy podívali.

Reagovat
Muffi

Jenže na těch Eurech hráli třeba Krejčí, který měl repre tahat, jenže místo toho v Bologni sedí, to samé Brabec, který měl být taky jinde než v Rizesporu. A takhle se dá pokračovat, povolat trenér Klimenta, je za debila. Každý tu má plno keců ale jít s kůží na trh a napsat trapných 30 jmen neudělá nikdo, protože by se mu tak za 10 všichni vysmáli. Vždyť se tu čeká spása pomalu od Čelůstky, který hraje za tým z druhé poloviny turecké ligy, kam když šel Pavelka, tak tu většina blila.

Na Euro by to stačit mělo, uvidíme, kdo to vezme a koho dostaneme, zbytek LN asi doklepe Lavička, který má smlouvu a pak si za cca půl mega měsíčně ukončí trenérskou kariéru asi Šilhavý.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Az na tu nahradu v podobe Lavicky do puntiku souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Ujfaluši podle mě skončil dřív, než nastoupil Bílek, takže ho nezmiňuju. Jankulovski pod Bílkem hrával. Co se Jarolíma týče, toho zmiňuji jako špičkového hráče. Že jeho potenciál nebyl v repre nikdy pořádně využitej, to víme.

Že máme dobrou ligu (relativně) nehraje roli. Nemáme už dlouhodobě hráče v TOP klubech (Barca, Real, Bayern, City, PSG, United, Juve...). V tom je problém. I srovnatelné repre tam mají aspoň jednoho, dva hráče.

Reagovat
mistr129

Bílek se stal trenérem reprezentace 20.října 2009, Jankulovski odehrál poslední reprezentační zápas 14.října 2009. Když už dáváš průchod fantazii, aspoň si u toho nevymýšlej

Reagovat
VP85

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
icka

zase same lhani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
kilobyte

A Rusko a Austrálie mají tak hvězdný tymy, aby nás poráželi o 4 góly?

Reagovat
king23

Určitě ne. Já ve svém komentáři Jarolíma nechválím, ani se ho jinak nezastávám, jenom si myslím, že s jiným trenérem to výrazně lepší nebude.

Reagovat
kilobyte

Ale nebude snad dělat rekordní prohry každé 3 měsíce.

Reagovat
VP85

ale bude

Reagovat
JessePinkman

Bílek jel aspoň FDF a i když se mu to občas nevyvedlo, tak prostě měl lepší výsledky, než Jarolím. Ten se snaží hrát nějakej fotbal, když ani nikdo neví, co to přesně má bejt. Nominaci a sestavu taky vybírá jenom trenér. Takže ano, Jarolím je snad nejhorší trenér všech dob, co kdy v repre byl. Náhrady jsou, minimálně tři. Šilhavý, Lavička, Krejčí.

Reagovat
Muffi

FDF se bez pořádných stoperů jede blbě, on měl Sivoka a M.Kadlece, i Hubník na vrcholu by byl v současnosti jedničkou-dvojkou.

Reagovat
JessePinkman

FDF není jenom o stoperech, ale hodně i o středu zálohy a krajích hřiště. Nepíšu ani, že by to měla repre hrát, ale Bílek takovej styl měl, kdežto Jarolím vůbec netuší. A povolal Brabce, kterej odehrál čtyři utkání někde v Rizesporu a Kalase, kterej teprve začíná zase hrát, když hostuje v Bristolu City. Takovýmu Petrákovi nedal ani šanci v přáteláku, naopak si podržel hroznýše Hušbauera. I kdyby si měl povolat z U21 Krále nebo Lischku na stopery, tak udělá líp.

Reagovat
Muffi

Petrák je varianta za Součka, Hušbauer je teoreticky ofenzivní hráč.

Brabec s Kalasem se na rozdíl od těch současných na ME U21 dostali. Vzít jednoho z nich klidně, ale oba dohromady by hořeli násobně víc. A Bristol, Rizespor, Jablonec? to je fakt jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer je teoreticky ofenzivní hráč

Reagovat
mistr129

Reagovat
VP85

Krejčí? A Ty si upadl na hlavu? Jako aby si spolu s hráči geloval vlasy, nebo jaká by byla jeho role?

Reagovat
JessePinkman

Aspoň něco.. Jarolím neměl ani co gelovat.

Reagovat
VP85

Kozel, Šilhavý, Lavička, ... ok, ale Krejčí by byl pro mě asi nejhorší varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Luděk Mádl

‏ @LudekMadl

3 hpřed 3 hodinami

Stará fotbalová pravda praví, že neumí-li mužstvo střílet góly, nesou za to vinu hráči. Zatímco pokud tým neumí bránit, může za to trenér, To je axiom, který prostě platí a nevysvětluje se. Pokud se někdo domnívá, že za TOHLE trenér KJ nemůže, ať si to teda myslí. Ale prostě může

Takže. Bílek měl v týmu úplně stejně "kvalitní" babráky. Akorát ne ze Slavie ale z Plzně. Ale dokázal s nima alespoň nedostávat góly. Čili když ti šmatláci gól nebyli schopní dát, tak alespoň byla velká šance, že ho nedostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je teda možný, že se na vrcholný akce dostává Panama, Rakousko, obě Irska, Albánie, Rumunsko, Maďarsko, v poslední době i Slovensko? Ty jsou snad napěchovaný hvězdama? Ne, jenom hrajou to, co můžou/umí a staví na tom. Ty říkáš, že Bílkův fotbal byl nekoukatelnej. To naprosto souhlasim. Ale mnohem víc trpim poslední dobou, kdy se na českou bránu valí útoky, žádnej z Čechů nestíhá, plouží se pro hřišti, nemá motivaci, nechce se snažit, nebaví ho to a hlavně většina z nich dělá kiksy, který patří do přeboru nebo na hanspaulku do 8. ligy. Bílek to pochopil a hrál nudu. Ale taky jsme s nim na Euru vypadli po jediným gólu Portugalska. Dneska nám jich 5 dá i Rusko a ještě můžeme být rádi.

Reagovat
Muffi

tak dostávají. Panama hraje americkou kvalifikaci, kde občas jednou proleze Trinidad, jdnou Jamajka a jednou Panama

evropské si zahrály tak na euru 16, kde bylo 24 týmů, Slováci mají vedle toho snad jen MS10, Maďary jinde nepamatuju, oboje Iry jakbysmet a Rakousko mělo 98-16 půst kromě domácího ME08.

Reagovat
mistr129

Hušbauer pod Bílkem hrál už taky

Reagovat
smazaný uživatel

Bílkův fotbal byl spíše nekoukatelný kvůli svému defenzivnímu pojetí, ale na rozdíl od toho, co předvádí Jarolím, měl tým koncepci a alespoň nějakou taktiku. Nechci se Bílka zastávat, ale oproti současnému trenérovi dovedl jednu věc, ačkoliv o trochu později, než mohl - přiznal své chyby a rezignoval, to tenhle šašek nikdy neudělá a na svou obhajobu vytáhne výsledky ze zápasů proti San Marinu a týmům podobné úrovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

hráčský potenciál je asi nejslabší v historii ČR

Reagovat
Blasphemer

Tady asi všichni zapomněli, že to není až tak dávno, co nám hráli v reprezentaci borci jako Pekhart, Vácha, Rezek, Pudil, Jiráček atd.

A výsledky s nima měli předchozí trenéři daleko lepší.

Tady ten ten mýtus jak máme nejslabší kádr v historii je fakt k smíchu. Nevím co za tím je, snad snaha omluvit toho neschopnýho kreténa na lavičce.

Reagovat
king23

Ne, nikdo nezapomnel. Ale hraci jako Pekhart a Vacha, tam jsou i dnes. I horsi. Na druhou stranu vubec nevim, proc je vytahujes. Bavime se tady o nejake zakladni sestave, ktera hrala tehdy za Bilka vs. Ta, ktera hraje za Jarolima. Myslim si, ze Vacha v Bilkove ere vubec jeste nehral treba. Pekhart nikdy nebyl prvni volba do utoku atd. Z tech hracu, co jsi napsal hral pravidelne snad jen Jiracek, ktery byl v te dobe velka hvezda, ktera preatoupila za velke penize do Nemecka. To, ze dneska nema pomale ani na ceskou ligu je sice pravda, alr nijak to nesnizuje jeho kvality tehdy.

Reagovat
Blasphemer

Vácha začal pod Vrbou základní stavební kámen sestavy. Rezek hrál v základu dost často. Pekhart hrál na můj vkus až moc, na to, jaký to bylo poleno. Pudil tam smrděl pět kvalifikací za sebou.

Všichni byli alespoň jedno období hráči základní sestavy, někteří bohužel i déle. Nesnaž se to tady popírat, ale dohledej si to radši.

Reagovat
king23

Ty vole, došlo ti, že se bavíme o Bílkovi? Proč zmiňuješ Vrbu? Spíš se nauč číct, než ty kecy o dohledání si nečeho.

Reagovat
Blasphemer

Reaguju na "hráčský potenciál je asi nejslabší v historii ČR". Ne na Bílka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A na Pudila se nadává proč? Hraje už několikátou sezonu v Champu v základu, tak asi tak špatný nebude.

Reagovat
Blasphemer

To je teda super měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

on je fajn, ale ne na základ a celkově to není žádné terno, ale mam ho v oblibě

Reagovat
VP85

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek byl dokonce jedno docela dlouhé období nejdůležitější hráč repre a to myslím bez ironie

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Beči

Je docela úsměvný, že mě jsi obviňoval že lhaní a sám tu že sebe chrlíš jeden nesmysl za druhým

Reagovat
king23

Ty vole, co tady hraješ za divadlo? Spletl jsem se u Jankula, co jiného je nesmysl?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
king23

nevím, jak jsem to dokázal

Reagovat
C-M@ster

Veče jsi usnul na klavesnici a rano to odeslal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Ščasný na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem to chtěl napsat.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, proč ne? Ve srovnání s Jarolímem nemůže být horší.

Reagovat
Sosi

kdysi výborný trenér, nyní je bohužel vidět rapidní sestup... škoda, vrchol měl mít ještě před sebou...

Reagovat
PlackaSKS

poď csapi!!!

Reagovat
pospech11

Při těch golech bych svoje spoluhráče zašlapal do trávníku a kluci se na sebe jen tak smutně dívali. Chybí tam někdo kdo by to strhl, kdo by je seřval a když to neudělá ani Kája, tak je to pak hodně těžké, z jeho výrazu byla vidět těžká rezignace.

Reagovat
Pablos

Trošku mě štve, že něják nikdo není nasranej na hráče... jako Jarolím jasný VEN, pryč ... co nejdál! Ale i kdybych hrál bez trenéra, bez diváků tak jako hráč mám nějákou hrdost a snažím se ukázat, že nejsem nějákej nýmand.

Reagovat
kilobyte

Protože hlavní příčina je trenér?

Reagovat
Pablos

tak jinak.... i kdybych hrál bez trenéra, tak vím, že mám např. bránit hráče při rohu... nebo né ?

Reagovat
kilobyte

Jo, ale trenér má dát té hře nějaký řád. To Jarolím prostě neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Většina hráčů v reprezentaci mě sere výkony i přístupem, viz Zmrhal, Bořil a mnoho dalších, nicméně za nominaci nese odpovědnost trenér, stejně jako za sestavu. Upřímně, jen někdo, kdo nerozumí fotbalu, může postavit Řezníka na stopera, když existuje řada jiných alternativ. Není to tím, že by mi Radim fotbalově neseděl, nicméně je to typický krajní obránce, na stopera nemá fyzické parametry, což bylo dnes krásně vidět během bránění ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Karletto ešte vydrž prosím

Reagovat
REPLIKATOR

Už by ta tvoje drahá sranda mohla skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

A za tohle bere 660 tisíc ,měsíčně ,že mu není hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to 666?

Reagovat
kilobyte

Tvrdík je nějak ticho a to bylo tolik Slávistů v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli nás přeskočí celky jako Kazachstán,Azerbajdžán.

Reagovat
frankiefcb

Jako, když přemýšlím, kdo opravdu reálně z českých trenérů by mohl nahradit Jarolíma. Tak mi opravdu vychází nejvíce Šilhavý (tož jako nemuselo by to být úplně špatné). Nicméně já bych bral Kozla, ten se mi vždycky líbil. A možná i Lavičku, i když ten ty důležité zápasy ve Spartě nezvládal.

Reagovat
Muffi

Kozel moc pravděpodobný není, když dvakrát odmítl lehčí job ve Slavii, u Lavičky bude záležet, jaké má info ze Sparty, přeci jen je Zdenál jen dočasný.

Vedle Šilhavého se nabízí i rutinéři jako Rada, Bílek, Páník, Chovanec, kteří by dostali větší gáži než nyní(o moc míň než Yoda brát nebudou) a kariéru jim to tak nepokurví.

Reagovat
Azazelo RD

Jenže jestli přijdou rutinéři, tak se nic nezmění.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi, ze 90 procent lidi porad srovnava tuto generaci a tu minulou kolem Nedveda a spol. a rikaji si, kdyz to slo pred par lety, proc ne ted? Me tyhle vykony absolutne neprekvapuji... nasi repre povazuji na urovni tymu typu Slovinsko, Azerbajdzan atd... a bodovam s tymem jako Rusko ci Ukrajina je podobne jako ze Plzen bude bodovat letos s AS - stat se muze, ale nikdo to moc neceka.... takhle na tom proste jsme

Reagovat
smazaný uživatel

co to mele...Vrba udělal první místo v kvalifikaci se stejnými nebo horšími hráči, se Španělskem na absolutním vrcholu skoro uhrál remízu atd.

Reagovat
Spalovač šancí

Typologicky máme v posledních 2-3 letech jeden z nejlepších týmů samostatné ČR s dostatečnou kvalitou, aby se hrálo čtvrtfinále EURO nebo semifinále MS. Stačí pouze dosadit kvalitního trenéra, který ty individuální schopnosti dokáže poskládat do funkčního systému, který by negoval částečný handicap v mírně nedostatečné kreativitě. Jenže FAČR tam raději dosadí Vrbu a Jarolíma. Ten první se betonem probránil k famóznímu vypadnutí v nejslabší skupině EURO (kdy k nevypadnutí bylo potřeba dostat pod sebe jeden tým). A ten druhý místo fotbalu řeší hlavně jídelníček, aby hráče oslabil a aby se raději ani nikam neprobojovali.

...

A přitom si mohli vzít příklad z Bílka. Byl to taky nýmand, ale povinné čtvrtfinále EURO splnil s přehledem.

Reagovat
Beči

Skupina se Španělskem, Chorvatskem a Tureckem byla nejslabší skupina na Euru?

Reagovat
Spalovač šancí

Jo. Jediná skupina, z které nikdo nepostoupil do čtvrtfinále.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jarolím je samozřejmě zaslouženě pod obrovskou kritikou (a snad bude vyhozen), ale fakt nevidím věc, od který bychom se mohli odrazit - vedení svazu, kvalita mladíků, nastupující generace trenérů (umí z nich někdo vůbec na úrovni nějaký světový jazyk?), úroveň ligy, která vyniká pouze fyzickými parametry. Takticky jedna velká nuda, všichni hrají víceméně to samý, oživením jsou akorát Skuhravý s Bílkem. Ať to bude trénovat kdokoliv, o moc lepší to nebude, jelikož s tak tragickými stopery a bez jedinýho lídra se fungovat ani nedá. Každopádně doufám, že i tak to bude někdo, kdo přinese klid a bude mít s hráči trpělivost. Celkem bych si na tom místě přál vidět Kozla.

Reagovat
Whitemedia

Absolutně nefungující defenzíva prostě ze sta procent padá na tu plešatou palici a je to pro něj nehorázná ostuda, ale jemu je to stejně jedno, hlavně jak mu chodí peníze...

Reagovat
D.Drogba

Pevnější do defenzivy se třemi stopery to samozřejmě je, ale vepředu sme jaloví a v pěti vzadu stejně dostaneme dva goly a to soupeř nepromění další golovky, ta kje to skoro jedno

Reagovat
Muffi

jsem si prošel články tady k jeho jmenování a odchodu Vrby.

drtivá většina ho bere jako nejpřijatelnější variantu, třeba Kang chtěl jeho nebo Lavičku. Trefil se ale v tom, že ho za dva roky budou všichni hejtovat. Jinak vsadit na dnes propagovanou zálohu Darida-Jankto-Barák tam nechce překvapivě nikdo.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
mayday

Už trošku s chladnou hlavou - je potřeba si přiznat, že vyloženě generace plná hvězd jako před cca 10-14 roky tady není. Na druhou stranu, naše liga je dlouhodobě v top 15 v Evropě, kluby jsou schopný minimálně občas v pohárech zahrát velmi slušně a legionářů máme taky relativně dost. Ne v top klubech, ale jsou. Trenér reprezentace, ať je to kdokoliv, by měl za tak relativně dlouhou dobu mít svůj systém, nějakou taktiku a vizi a ne točit hráče jak na běžícím pásu, každej zápas zkoušet jinou sestavu a rozestavení, dávat hráče mimo posty. Opakuju znova, žádnej Nedvěd nebo Poborskej tam aktuálně není, zároveň furt nejsme takovej spodek, aby jsme tolik zápasů prohrávali a dostávali rance na počkání. Jarolím nemá hru, nemá výsledky, nemá styl, nemá nic. Tohle byly naprosto ztracený dva nebo tři roky, který nás můžou mrzet ale klidně dalších x let.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
dinss

Naprosto souhlasim. Ano, sice to ted určitě neni na žádnou špičku ale proc prohráváme i s týmy, se kterými by jsme meli hrát vyrovnaný fotbal? Za jeho vlády máme na kontě dvě nejvyšší porážky v historii... jak si teda vůbec někdo může přestavit, že týmu něco da???

Reagovat
KingMaster13

Ne asi nemáme zase tak špatnej tým.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou hledá výzvu....

Reagovat
Bakary3

Bohuzel vyber hracu opravdu neni, to vidime vsichni, ze az na par kvalitnich, ktery by nas vytrhli, je tu pak jen ligovej nadprumer.

Nemame stopery, pri absencich vydry a schicka ani utocnika, nemame kridla.

Trosku se musim zasmat zpetnym omluvam Bilkovi, on mel o dost lepsi a hlavne zkusenejsi hrace - Cech, Pospech, Sivok, Kadlec, Hubscha, Rosa, Jarolim, Plasil, Baros....+ plzenaky jako treba Jiracek nebo Pilar ve forme jako hrom, ktery sli ven a meli na to. Oproti nasim zacinajicim mladym jako Barak, Jankto, Schick, Kader...A ligovym hracum, o ktery nikdo nestoji, to opravdu neni moc srovnatelny.

Treba Vrbovi nikdo vysledky nebere, ale ze to dojel se staryma hracema jako Kadlec, Hubnik, Sivok, Plasil, Lafata, Kolar, Petrzela...misto toho, aby zaclenil par mladych, to uz si nikdo tak nejak nevzpomene, ze jo? Pred nastupem Jarolima ohlasilo konec v repre snad 10 lidi a i ti, co tam zustali, uz byli casto zrali na odchod.

Trenersky se Jarolima zastavat nema cenu, to je proste komedie a jen jeho vyjadreni, ze s tremi stopery je to pevnejsi dozadu, kdy vzapeti doda, ze nase jedina cesta je branit, a pritom nasadil stopery 2, to svedci jen o tom, ze proste nevi, co chce a co dela.

Nominace taky mluvi za sebe, neustaleni opomijeni Celustky pri nasi zoufalosti na stoperu je sileny. Pavelka sice v repre nic moc, ale taky nechapu, proc nedostal sanci. Nasli by se i dalsi, skoda, ze spoustu tech nasich mladych venku nehraje, v lize sanci moc nedostavaji a preskakovani vekovych kategorii se u nas proste nenosi.

Nevim, o co se ted pokousime, na nejakou ligu narodu bysme se meli proste vykaslat a zkusit mlady jako Matousek, treba i Kral, Houska urcite, Holzer, treba Stronati.. Kez by ve Sparte hral Sacek.. Snad se zvedne Cerny.. Simice je hrozma skoda.. Ale zkratka postavit z mladych a treba jim i tim narodakem pomoct k lepsimu angazma.

Snad bude lip..

Jinak jeste musim rict, ze se mi libi, jak vsichni shazuji Zmrhala, ale on byl jeste snad nejlepsi. I Tecl odvedl vic, nez to tele Krmencik.

Reagovat
Blasphemer

1) Jarolím odehrál pod Bílkem pár zápasů v kvalifikaci - nikdy z něj nebyl stěžejní hráč, Baroš a Plašil hráli většinou úplný hovno

2) Kadeř začínající mladej?

3) Kolář, Petržela a Hubník pod Vrbou snad nemají ani 500 odehraných minut (všichni tři dohromady)

Zase tady nemusíme překrucovat fakt podle toho, jak se nám hodí.

Reagovat
Blasphemer

No, k Barošovi jsem možná zbytečně krutý... vždycky si to odmakal a snažil se. Ale tahounem, jakým měl tehdy být, se nestal.

Reagovat
king23

K bodu jedna. To je prece uplne absurdni. Jarolim byl hvezda v Hamburku, podobne Baros a Plasil ve svych klubech. To, ze nikdy nebyli tahouni repre (vyjimka mlady Baros) je asi pravda, alr neni toto prave chyba trenera?? To je jako bys mel v kadru Messiho s Ronaldem a po neustalych prohrach bys trenera omlouval, ze oni se vlastne do repre moc nehodi. Samozrejme nadsazka, ale doufam, ze chapes.

Reagovat
Blasphemer

Jo, však trenéra taky neomlouvám. To, že z nich neudělal tahouny jde hlavně za ním. Baroš pod Brucknerem byl samozřejmě zvíře, to se neodvážím zpochybňovat, ale pod Míšou zůstal za očekáváním.

Akorát ten Jarolím toho pod Bílkem fakt neodehrál tolik, aby si podle mě v tom výčtu vedle ostatních zasloužil zmínku.

Reagovat
Bakary3

Jenže on mu fakt asi neuměl najít roli, hráč to kvalitní byl, čí je to pak chyba? ... Toť otázka..

Baroš a Plašil nebyli vždy skvělí, přesto by dnes byli v základu dost pravděpodobně..

Kadeřábek - to jsem nenapsal asi úplně dobře, spíš jsem to myslel tak, že ikdyž ti naši už mají i v zahraničí něco odkopáno, nemají tolik zkušeností a konfrontaci s nejlepšími třeba z ligy mistrů, což spousta hráčů pod Bílkem měla a nerozklepali se jako ti současní hráči.

Nebudu počítat minuty, ale když byli teda tak bezvýznamní, proč je měl v kvaldě a na euro po nich šáhnul taky, přestože Kolář tam být nemusel, Lafata taky ne, Kadlec už hrál dlouho tužku a Hubníka vzal najednou na euro z ničeh nic? Opomenul třeba Baráka, Černýho, Jankta, a dokonce (!) Vydru, i o Schickovi se spekulovalo, měl před přestupem do Itálie.

Asi nemá cenu rozebírat jméno po jménu, ale Vrba se zachoval vyloženě ve stylu "po mně potopa" a nevěřím tomu, že kdyby věděl, že zůstane, někomu z těch mladých nedá čuchnout.

Muselo mu být jasný, že z toho kádru zůstane už skoro jen odpad a kvalifikace začala chvíli po tom...

Reagovat
Blasphemer

První odstavec souhlas.

Druhej ani ne. V době Bílka moc těch fotbalistů LM taky nehrálo, paradoxně spíš plzeňáci. Krajánků teď máme dost, i v dobrých ligách. Kromě křídel můžeme postavit v pohodě sestavu jen z legionářů.

Hubník byl strašná píčovina. Samozřejmě se najde kopa jmen, co se dá Vrbovi vyčítat, ale zrovna tihle tři toho moc nenahráli, tudíž podle mě nikomu místo nevzali. Byli to hráči širšího kádru. Ale jako jo, určitě měl alespoň vyzkoušet někoho z toho výběru.

Reagovat
king23

Reagovat
Azazelo RD

Mně by fakt zajímalo, jak se mají zapracovávat mladí, když na to nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl byl spolu s Husbauerem nejhorší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

papa Kájo, neděkujem

Reagovat
insane

A co takhle zkusit nejakyho severana? Nasi hraci technicky fakt dost zaostavaj, na druhou stranu i v zahranici o nasich vedi, ze dobre plni takticky pokyny a fyzicky jsou na tom relativne taky dobre... Vstepit tomu vic tymovyho ducha a bojovnosti, plus kdyby vsichni vedeli, co na tom hristi meli delat... Spicka evropy bychom furt nebyli, ale nerikejte mi, ze bychom se nemohli priblizit vysledkove napr. tomu Islandu. Zas tak spatny hrace fakt nemame.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
mayday

Když si člověk představí, že tady ten strejda za poslední roky nabouchal 12 mega nebo kolik, jezdil na placený výlety po stadionech a po Evropě, párkrát za rok zápas, kdy to byl jeden trapas větší než druhej...

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeř nás asi překvapil. Aha. To je fakt piča, Bílek hadra, ale ten aspoň nedostával tři góly za zápas.

Reagovat
mayday

Já nevím, vytrhne to teď domácí trenér? Šilhavej nebo Lavička... Já si tím teda nejsem jistej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele