Japonsko se přihlásilo o MS

30.01.2009, 11:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
mike.84

tak určitě bych nechtěl holdansko/belgie ikdyž stadiony tam sou supr ovšem ty nepokoje a řadění nemaji pořad podchycené. katar zajimé, není to žadná země plná teroristů určitě pěkné prostředí ovšem otazkou je kvalita stadionů., ovšem šejci by se o to určo postarali. ja bych si moc přal špa/por - semifinale barcelona a madrid a finale ? to vyjde nastejno oba to sou magické stanky kašlu na nevraživost mezi barcou a realem ovšem o "pořadatelství" finále by zřejmě proběhl pekelný boj který by rozdělil cele španělsko vejpůl. usa to je jen velká reklama a všude na bilbordech by byl beckham

rusko .. nevim nevim , anglie určitě svátek ale ti maj už olympiadu tak at nejsou moc nenažraní zase

Reagovat
smazaný uživatel

urcite nejlepsi varianta by byla Spanelsko/Portugalsko jen jak rikas o finale by byla poradna valka mezi San Bernabeu a Camp Nou,ale kdyz uz jsme u toho tak ja si myslim ze finale by melo byt rozhodne na Camp Nou nejen protoze ma tusim o 15 000 mist vetsi kapacitu ale protoze je to proste nejvetsi kotel jaky v evrope existuje (a pro vsechny pripadne rypaly rozhodne nefandim Barce)...i kdyz kdo vi jaky maji s tim mistrovstvim plany a treba by paradne zrekonstruovaly Vicente Calderon (Atlético Madrid) a taky sam nevim jak bude vypadat nova Mestalla,taky jsem uz videl plany na rekonstrukci Ramon Sanchez Pizjuan (FC Sevilla) a konecne jsem taky videl plany na kompletni rekonstrukci Camp Nou,takze s pripoctenim Do Dragao (Fc Porto),Da Luz (Benfica) Jose Alvalade (Sporting) a Do Bessa (Boavista) my z toho proste vychazi nadhrene mistrovstvi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele