Japonsko remizovalo s Belgií

04.06.2002, 15:24
Aktuality
Spolupořadatelé mistrovství světa, Japonci, dnes vstoupili do turnaje yápasem proti Belgii. Hodinu se téměř nic nedělo, Belgičané byli lepší, Japonci se marně snažili dostat před De Vliegerovu branku. Pak to přišlo. V 57. minutě se po standardní situaci dostal míč k Marcu Wilmotsovi a ten krásnými nůžkami překvapil japonského gólmana a dostal svůj tým do vedení. To ale vydrželo jen dvě minuty, v 59. minutě se po chybě belgické obrany dostal k míči Takayuki Suzuki a rozjásal více než 55 tisíc diváků na stadiónu v Saitamě. Aby toho nebylo málo, tak o osm minut později podnikl odvážný průnik Junichi Inamoto a překonal De Vliegera podruhé - Japonci vedli 2:1. Belgičané v tu chvíli byli zralí na ručník, nakonec se ale přece jen vzpamatovali a zásluhou Petera Van Der Heydena upravili čtvrt hodiny před koncem na spravedlivých 2:2.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele