Janovský prezident Preziosi s rozhodnutím o trenérovi vyčkává

29.04.2011, 11:59
Aktuality
O tom, že dojde v létě v Janově opět k četným hráčským rošádám, asi nemůže být sporu. Zatím se ovšem neví, jestli se budou změny týkat i trenérského postu. Janov nyní vede Davide Ballardini a prezident Enrico Preziosi se prozatím nerozhodl, jestli mu dá šanci i v příští sezóně. Na důležité rozhodnutí si chce vzít dostatek času...

Ballardini, který převzal během podzimu kormidlo po Gianu Pierovi Gasperinim, očekával, že se se svým šéfem sejde tento týden, ale nakonec se schůzka odložila. Preziosi totiž potřebuje více času, aby mohl zvážit všechny možnosti.

"Nejsem v pozici, kdy si můžu dovolit udělat další chybu. Nechci se dostat do situace, kdy budu muset po pár měsících odvolávat trenéra. Ballardini odvádí dobou práci, ale jedna výhra nebo prohra do konce sezóny již nic nezmění," sdělil Preziosi.

Grifové sice pod Ballardinim v tabulce o pár stupínku popolezli, ale že by se výkony nějak razantně zlepšili, to se říci určitě nedá. Italští novináři mezitím živě spekulují o tom, kdo by se mohl příští rok janovského kormidla chopit. Nejčastěji jsou zmiňováni Claudio Ranieri, Delio Rossi z Palerma a Antonio Conte ze Sieny.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
terry

RANIERI!

Reagovat
Francesco Totti AS

ten by se tam hodil

Reagovat
smazaný uživatel

KJ

Reagovat
smazaný uživatel

Od Grifů jsem letos očekával útok minimálně na EL, líbilo se mně jejich posilování (Veloso, Rafinha, Eduardo), no a jak to dopadlo, to víme všichni.

Reagovat
Francesco Totti AS

hlavně Eduardo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele