Janov má nového trenéra, jmenoval Marana

26.08.2020, 20:55
Aktuality
Rolando Maran má po odchodu z Cagliari Calcio jasno o svém novém angažmá. Sedmapadesátiletý lodivod se stěhuje do Janova, kde nahradí Davideho Nicolu...

Janov CFC za sebou nemá vydařenou sezónu, což postupně stálo místo trenéry Aurelia Andreazzoliho a Thiaga Mottu, jehož v prosinci vystřídal ve funkci Davide Nicola.

Pod vedením Nicoly se sice tradiční celek udržel mezi italskou elitou, přesto se vedení rozhodlo pro další trenérskou změnu. Grifone původně pomýšleli na Vincenza Italiana, toho však Spezia Calcio odmítla uvolnit, načež s Robertem D'Aversou se nedohodl Janov.

Volba proto nakonec padla na Marana, který byl bez angažmá po odchodu z Cagliari Calcio. Zkušený lodivod před působením na Sardinii vystřídal Brescii Calcio, Bari, Triestinu, Vicenzu, Varese, Catanii Calcio nebo Chievo Verona, kde vydržel čtyři roky. Ve svém novém působišti se dohodl na smlouvě do roku 2022.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Perziosi sa proste nepouci... Ale tak stale lepsie ako Liverani alebo Italiano...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele