JANKULOVSKI MÁ NAMÍŘENO DO JUVE!

20.02.2004, 17:45
Aktuality
Jestli Marek Jankulovski nepřestoupí do Juventusu letos v létě, tak už nikdy! Český talent, hrající za Udinese Calcio, nevyvrací spekulace italských médií, že by měl přestupovat. Vedení Juventusu očekává, že už je přestup na půl hotový!

Je již delší dobu známo, že Marka Jankulovského chce Juventus Turín. V některých italských médií se dokonce objevilo, že by mohl zamířit i do Interu Milán, ale Udinese informace popřelo. "Spekulace o Interu Milán jsou nepravdivé," řekl nedávno prezident Udinese Franco Soldati.

Ale zájem Juventusu už nepopřel. "Juve by chtělo Marka moc získat. Nabízí nám slušné peníze, které bych normálně přijal. Ale všichni jsme si vědomi, že přijdeme o veliký talent," dodal.

"Marek Jankulovski je vynikající hráč. Prokazuje, že může hrát v obraně i v útoku, je univerzál. Ale musím se smířit s tím, že právě tito nejlepší hráči odcházejí do nejlepších týmů," říká smutně trenér Udinese Luciano Spalletti.

Marek Jankulovski se nedávno přiznal, že by se odchodu do Juventusu nebránil. Také kdo by se bránil, že?

"Moji budoucnost nevidím černě, ale ani bíle. Vidím ji normálně," řekl Jankulovski. "Určitě bych chtěl do Turína."

"Inter je také velký klub, ale raději bych bral Juve," svěřil se pro Guerin Sportivo.

Marku Jankulovskému hodně pomáhá Pavel Nedvěd, jak sám přiznal: "Pavel Nedvěd mi v tuto chvíli hodně pomáhá. Jsem mu za to hodně vděčný."

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Miguel

Doufam ze tam pude. Juve potrebuje dobryho hrace na levo. Zambrotta na to sam nestaci. Navic muze hrat i v obrane a to je u Juve nejvetsi slabina-levej bek.

FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Zambrotta je výborný levý bek, určitě nejlepší v Sérii A.

Reagovat
PJ

Souhlas...

Reagovat
HOST*Miguel

nerikam ze je spatnej ale spis hraje levy kridlo a v obrane z leva hraje casto montero coz je spatny. Zambrotta obrana jankulovski zaloha nebo naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zambrotta nemá na zálohu Juve techniku, proto tam hraje Camoranesi. Naopak jako levý obránce je výtečný (osobní souboje, důraz, rychlost ), vlastně až on dokázal vytlačit Pessotta, což předtím nesvedla řada posil. Montera jsem v životě neviděl hrát na kraji obrany, to jsi se asi spletl.

Reagovat
Mr.Jindros

jj, s prestupem souhlasim, je to dobre doplneni kadru pokud jeho forma nepujde dolu, prosadi se

Reagovat
HOST*

Doufám že neprodaj Nedvěda!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele