Jallet pokračuje v Lyonu, Olympique s ním podepsal nový kontrakt

13.04.2016, 16:04
Aktuality
Christophe Jallet bude i nadále hájit barvy Lyonu. 32letý francouzský obránce a reprezentant se s OL dohodl na nové smlouvě a klubu se upsal do června 2018...

Jallet přišel do Lyonu v létě 2014 za dva miliony eur z Paris SG a do této chvíle stihl za Olympique 53 ligových startů, v nichž zaznamenal dvě branky.

"Z prodloužení smlouvy mám velkou radost, moje dobrodružství zde bude pokračovat," raduje se Jallet, jehož zaměstnavatel v tabulce Ligue 1 poskočil už na druhé místo zaručující start v Lize mistrů.

"Cílem bylo stát se velkým klubem na evropské scéně a vybudovat zde kvalitní tým. Doufáme, že se i pro příští sezonu kvalifikujeme do Ligy mistrů. Chtěl jsem být součástí tohoto projektu a tento důkaz důvěry pro mě představuje velké potěšení. Vše jsme vyřešili v průběhu dvou dní, je pěkné, že se vše vyřešilo tak rychle. Tomuto týmu jsem vždycky věřil, mám z něho dobré pocity," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / olweb.fr

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj Vydra > Christophe Jallet

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mých nejoblíbenějších krajních obránců. Hrozně nedoceněný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

ještě Ghezzal ať prodlouží a máme to komplet

Reagovat
Langi

Hatem Ben Arfa má s Nice kontrakt jen do konce letošního ročníku, následně by mohl změnit dres. Zamířit by pak mohl do mateřského Lyonu, který o něho má podle posledních zpráv zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Horsi je, ze to asi nebude jen vymysl nejakeho platku...uz i Lacombe prohlasil, ze ten zajem tam je...tak kdyztak hold budem za voly...ale tak co, pokud s tim sam hrac nebude mit problem, tak at si to klidne dojednaji...podle me ale stejne zase pujde pryc z ligy...porad je to Ben Arfa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele