Jagielka: Výhry z Evropské ligy bychom vyměnili za ligové body

17.02.2015, 20:52
Aktuality
Everton sice dokázal ve druhé nejprestižnější evropské klubové soutěži postoupit do vyřazovací fáze, zato však na ligové scéně na rozdíl od minulé sezóny strádá. Kapitán Phil Jagielka by pak rád nějaké vítězství z Evropské ligy vyměnil za chybějící ligové body...

"Karamelky" dokázaly v konkurenci Wolfsburgu, Krasnodaru a Lille postoupit do vyřazovací fáze z prvního místa, přičemž nyní na Everton čeká nevyzpytatelný Young Boys Bern.

O poznání horší je to však z pohledu EFC na ligové scéně: Toffees z posledních devíti zápasů Premier League opanovali pouze jeden jediný, načež se s 27 body pohybují jen těsně nad sestupovým pásmem. Naproti tomu k evropským pohárům zeje obrovská propast.

Při pohledu na poslední výsledky pak kapitán Phil Jagielka uvedl, že by jeho celek některé výhry z Evropské ligy rád vyměnil za úspěchy v lize. "Pokud by byla možnost, některé výhry z Evropské ligy bychom vyměnili za ligové výhry," řekl Jagielka. "Nyní nás čeká těžké utkání s Young Boys, stále však musíme myslet na Premier League. Chceme se tabulkou posunout," dodal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (335)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele