Jagielka a Arteta za sebou mají další operaci, jejich návraty se odkládají

07.11.2009, 16:24
Aktuality
Velkou smůlu mají Phil Jagielka a Mikel Arteta. Fanoušci Evertonu se již začínali těšit na návraty svých hráčů, kteří se po dlouhodobých zraněních měli zapojit do tréninku. Místo toho si oba protáhnou svá působení na marodce, v jejich léčbě se totiž vyskytly problémy a oba museli na další operaci...

Jagielka si v dubnu vážně poranil kolenní vazy a musel na operaci, díky níž přišel nejenom o závěr sezony a s ním i finále FA Cupu proti Chelsea, ale rovněž o start nového ligového ročníku. Nyní se 27letý obránce podrobil další operaci levého kolena. Stejně starý Arteta je mimo hru ještě déle, španělský záložník se zranil v únoru a okamžitě zamířil na operaci. V září se kvůli problémům se stehy podrobil dalšímu chirurgickému zákroku, který nebyl poslední, jelikož do postiženého místa se mu nyní dostala infekce.

"Jagielka se podrobil operaci menisku a očekáváme, že mimo hru bude pravděpodobně čtyři až šest týdnů. Mikel potřeboval vyčistit koleno, je to další ztráta," informoval manažer Toffees David Moyes.

Hráči Evertonu mají v posledních měsících problémy s koleny pravidelně. Loni dlouho nehrál Yakubu, v tomto kalendářním roce pak museli na operaci další útočníci Victor Anichebe a James Vaughan, podobné problémy mají i Phil Neville a Steven Pienaar, kteří by mohli naskočit 21. listopadu k duelu s Manchesterem United.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oba chyběj karamelkám strašně, letos budou mít co dělat aby se dostali do pohárů...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, každý zbozňuje Messiho nebo Ronalda, ale můj oblíbenec je právě Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by mal každý zbožňovať Ronalda a Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Nejlepším hráčem všech dob byl Roy Keane.. Bez debat!

Reagovat
smazaný uživatel

Myšleno s nadsázkou. Takových 95 procent lidí má prostě oblíbence mezi těmi řekněme top 10 hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

záleží v jaké společnosti se nacházíš, jestli jsi někde na střední, tak z toho nemůžeš usuzovat jak to mají normální lidé

Reagovat
smazaný uživatel

...a normální člověk je co?

Reagovat
smazaný uživatel

mělo tam být dospělý...

Reagovat
Pipo123

OT: Trest pre Chelsea odložený, môže nakupovať!

Reagovat
smazaný uživatel

Trest odložený do rozhodnutí soudu - pokud rozhodnou před přestupovým oknem, tak trest vstupuje v platnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplná blbost co říkáš. Na ta přezkoumání je pevně stanovená lhůta, takže se to do začátku přestupového období určitě nevyřeší takže tady nerozumuj když ani nevíš jak to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Talkers+btw. asi dva dni pozadu, nie?

Reagovat
fantomas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele