Jackson hraje skvěle, může to však znamenat jeho odchod, obává se Sétien

26.05.2023, 21:21
Aktuality
Nicolas Jackson (© AFP)

Villarreal má pro příští sezonu jistotu minimálně Evropské ligy, na čemž má velký podíl Nicolas Jakcson. Podle trenéra Quiqueho Sétiena si 21letý útočník říká o přestup...

Jackson měl přitom z Villarrealu nakročeno již v lednu, Bournemouth byl domluvený na transferu za 23 milionů eur, kvůli zranění stehenního svalu ale nakonec z dohody sešlo.

Odchovanec Casa Sports se svalovým problémem laboroval až do konce února, hned po návratu ale skóroval proti Realu Sociedad a v posledních týdnech se dostal do mimořádné formy - Jackson v minulých šesti zápasech vstřelil osm gólů a navrch přidal dvě asistence.

"Žlutá ponorka" během tohoto období ztratila pouze dva z možných 18 bodů a především díky talentovanému Senegalci dvě kola před koncem stále drží naději na Ligu mistrů.

"Věděli jsme, jaký má potenciál. Ale dva a půl měsíce byl zraněný a nemohl to prokázat, nyní však má na kontě osm gólů v šesti zápasech, k tomu dvě asistence. Sezonu zakončí ve skvělé formě, smutné pro nás bohužel je, že pravděpodobně může odejít, za dvojnásobek toho co v zimě," obává se trenér Quique Sétien ztráty talentovaného útočníka.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Mateo16

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1662158447545024517

maj sa Marco snad ti to v PL pojde lepšie

Reagovat
MarcoBanco

Ach jo, fakt som dúfal že zostane.. Snád sa odchodom nezakope ako Jesé

Reagovat
Kaspar

Takova skoda, zase ty ztraty s tymama ze dna tabulky.....mohla byt v klidu lm ale i tak je to bomba od navratu do ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele