Jablonec s novým sponzorem

19.06.2008, 17:38
Aktuality
Fotbalisté Jablonce budou v nadcházející ligové sezoně vystupovat se jménem nového sponzora. Uzavření smlouvy se společností BAUMIT oznámilo ve čtvrtek vedení klubu, ve stejný den začala i příprava prvoligového týmu.

Dohoda mezi společností Baumit a FK Jablonec byla uzavřena na tři roky. Od sezóny 2008/2009 tak ponese severočeský klub název FK BAUMIT JABLONEC, a.s..

"Náš vstup do jabloneckého klubu je proto konkrétním vyjádřením této naší firemní filozofie. FK Jablonec vnímáme jako klub, který se dlouhodobě a intenzivně věnuje mládeži, je dynamický a zdravě dravý. V A týmu pak dostávají šanci mladí hráči, současně je trenér František Komňacký mužem sledujícím nejnovější tréninkové metody s důrazem na morálně volní vlastnosti hráčů," řekl Pavel Med, zástupce rakouského koncernu Baumit, který patří k vedoucím výrobcům stavebních hmot v Evropě.

Do letní přípravy prvoligového týmu, kterou vede trenér František Komňacký, se zapojilo 27 hráčů. Jediným nováčkem v letní přípravě je zatím Tomáš Groh ze Dvora Králové. Kouč však naznačil, že současná podoba týmu není definitivní. "Jednáme především o hráčích útočného ražení a určitě musí přijít minimálně dva hráči do útoku. Usilujeme o Pavlíka z Brna, tam jednání finišují," prozradil Komňacký.

Ve hře je i jméno Igora Žofčáka, jenž je kmenovým hráčem pražské Sparty, ale v Jablonci na jaře hostoval. "Dokáže hrát ještě lépe, než předvedl na jaře. O jeho služby mám velký zájem."

Hráčský kádr FK BAUMIT Jablonec:
Brankáři:
Špit, Bobok, Bočok
Obránci: Zábojník, Krejčí, Kuželka, Huber, Homola, Fukal, Rathouz, Hamouz, Hozda
Záložníci: Michálek, Vošahlík, Haurdič, Loučka, Klapka, Eliáš, Valenta, Šisler, Peškar, Groh, Hloušek, Stožický
Útočníci: Fujerik, Nulíček, Mešanovič.

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jablonec v minule sezone hral da se rict o zachranu ...tak sem zvedavý ..ten kadr moc hvezdne nevypada tak uvidime jak se povede ..!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kam s epoděl Straka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele