Jablonec na začátku přípravy prodloužil smlouvu s Lafatou

02.01.2012, 12:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (184)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Je zvláštní, že nikdo nějak zvlášť neusiluje o kluka, co dát za podzim tolik branek, byť má 30.

Reagovat
smazaný uživatel

pro ligu jedině dobře

Reagovat
tnt03

Reagovat
cetto

je to asi z toho stejného důvodu, proč nehraje v repre - umí "jen" doklepávat balony do branky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud jich tam za jeden podzim doklepne 18, proč by to nemohl jít doklepávat i do repre? Zrovna někoho kdo je schopnej trefit bránu by sme dopředu potřebovali...

Reagovat
cetto

já vím, jenže dnes se od každého chce, aby uměl všechno (a to nemyslím jen ve fotbale)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč tam hraje Rezek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No Rezek měl tou nafilmovanou penaltou ve Skotsku pro nároďák větší přínos jak Baroš za celou kvalifikaci

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Toni taky a byl nejlepším střelcem Bayernu ve dvou po sobě jdoucích sezonách

Reagovat
smazaný uživatel

já ho koupil do soulu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Jen ať zůstane, v Jablonci je hvězda, jinde by mohl akorát leštit lavičku, spadlo by mu sebevědomí a ztratil formu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

ať zůstane ještě dva roky v Jablonci, pak ať se někam do Rakouska si vydělat.

Reagovat
F.Torres

Doufám že zůstane a posune rekord

Reagovat
smazaný uživatel

K titulu vám stejně nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Alepsoň k evropě snad jo. :)

A příští rok? No uvidí se....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.... Snad zůstane a neodejde od nás....

Reagovat
8lampard8

sem zvědavý, jestli i přes vyjímečně vydařený podzim bude platit, že mu více vychází jarní část sezóny. přál bych mu 30 gólů, i když se jedná o konkurenta v bojích o nejvyšší příčky ligy

Reagovat
Filip12

Legenda ♥

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

prosim tě, kdo není podle tebe legenda? Zatím to čtu v každém článku

Reagovat
smazaný uživatel

tak jablonecka legenda uz asi jo..

Reagovat
Puskas

Legenda může být fotbalista jedině tam, kde ten klub má nějakou solidní tradici, historii.Což Jablonec při vší úctě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, a kdo má teda historii když ne Jablonec? Lafata je Jablonecká legenda a nejoblíbenější člověk široko, daleko.... To má historii jenom Sparta, Slavie, Baník??

Reagovat
Puskas

Dále pak Plzeň, Teplice, Bohemka, Dukla, Viktorka, Brno...

Reagovat
cetto

Který to byl klub, co někdy v 90. letech vznikl spojením dvou klubů? To jenom proto, že vznikl v 90. letech, nemá historii a tudíž nějaký hráč XY, který tam odkopal 10 sezon a připsal si 150 golů z pozice PO, nemůže být jejich legendou?

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle pravidla kdo muze byt legenda jsi sepsal sam nebo mas nejakou prirucku "kdo ma pravo byt legenda", každy tým muze mít svoji legendu..ať už se jedna o spartu nebo sezimovo usti..a v jabloneckych pomerech se Lafata ty legende minimalne blizi pokud ji jeste neni..

Reagovat
smazaný uživatel

jeste me napadaji CAFC Vinohrady..za prvni republiky spicka, ti maji urcite pravo na legendu..

Reagovat
Puskas

Á, dvojí ironie, avšak slabá. A to v obou případech. V Lafatově případě bych přijal termín velká postava daného klubu, ale u legendy osobně cítím něco víc, jakousi zvláštní kastu, a mám požadavek, aby daný klub měl nějakou delší tradici. Zvláště když se dnes tohoto termínu používá při každé příležitosti.

Reagovat
salami

nevidim důvod proč by z něj nemohla bejt jablonecká legenda, když se řekne Jablonec, tak si každej vybaví Peltu a Lafatu, navíc jestli na jaře přihodí pár golů, tak pro Jablonec bude určitě legendou

Reagovat
Puskas

Jak říká výš, je to u mne otázka správného názvosloví.

Reagovat
Manik...

jako nezlobte se všichni co ho berete jako Jabloneckou legendu, ale to by podle mě ořeci jenom musel pořád být v tom klubu a nějak ho významně proslavit.

Stejně trapný mi příjde psát, že je Řepka legenda Sparty. Leč je to můj oblíbený hráč, tohle se mi prostě nehodí. Legenda bych označoval pouze hráče jako byli/jsou: Beckham, Ronaldo - Brazilec, Zidane, Maradona, Pelé atd.

Ani Messi ani Ronaldo, rozhodně pro mě nejsou nějaké legendy (zatím), třeba až skončí s fotbalem stanou se jimi, ale teď rozhodně ne.

To je můj názor

Reagovat
Puskas

Vidím to zhruba podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si že by byla tak slaba jak ty myslis.. rikas "velka postava daneho klubu" nemohl bys to pozmenit na legenda daneho klubu..? a myslim si ze klub ktery ma pres 70 let ma pravo si rikat klub s tradici..(kdyz si tady procitam obcas ty diskuze tak i vetsina diskutujich nadava na Man. City ze to je klub bez tradice ale byl zalozen jeste v 19. st.- to sem ale odbocil), jinak mas pravdu ze se dneska toho terminu naduziva.. proste si myslim ze kazdej klub muze mit svoji legendu, at uz se jedna o jablonec, spartu nebo treba nekoho ze druhy ligy..kdyz tam ten hrac hraje dlouho, kvalitne a pomaha tomu klubu jit nahoru(coz lafata svyma golama urcite dela-bez tech golu by urcite nemely tolik medaili..)

Reagovat
smazaný uživatel

jeste bych dodal ze aby pro ten klub byl legendou tak nemusi byt automaticky legendou svetoveho nebo evropskeho formatu..dokonce nemusi byt ani legendou formatu narodniho..proste pro ten dany klub toho muze clovek udelat tolik aby byl klubovou legendou..coz pro nekoho lafata je pro nekoho ne..

Reagovat
Puskas

Tradice neí jen o tom, že má klub iks let. jablonec v našem fotbale prakticky nikdy nic neznamenal, s výjimkou poč. 70. let nehrál ligu, až teď od let 90. Byť je Brno ve 2. lize, zaslouží si pro mne hráči jako Kroupa, Václavíček, Jarůšek nebo dstálek tento titul mnohem víc, protože pro mne jméno hráče děli klub. Pak bys o legendé mohl mluvit o komkoli z nějaké pralesní ligy, bo tam hraje dvacet let. Legenda je pro mne pojem vyhrazený skutečně jen těm, co hrají za dlouhodobou značku. Ale je to zbytečná pře o chápání pojmů.

Reagovat
smazaný uživatel

To přece není vůbec o tobě (no offense).. Ty to tak brát přece nemusíš, jde o to, jak to berou fanoušci toho klubu.. Pochybuju, že znáš nějakou legendu kriketu v Novým Dillí a přesto to pro ty lidi tam bude legenda jako kráva. Že ty ho tak třeba nebereš mu ještě nebere ten titul jablonecké legendy (já nevím, jestli je, to spíš se ptej BJe), protože tenhle titul mu mají právo dát jen fanoušci.. Pokud by se mělo jednat o nějakou celorepublikovou legendu, tak máš samozřejmě právo do toho kafrat, takhle ani moc ne, protože neznáš danou situaci a pocit sounáležitosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Pro slávisty má jméno Martin Vaniak taky úplně jinej význam než pro ostatní.

Reagovat
Puskas

Jenže můžeš mluvito Drulákovi jekao legendě Drnovic, Kubíkovi Bohdanče a Knoflovi Prušánek?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro místní to možná legendy jsou. Já nevím. Ale vymlouvat jim to nebudu.

Reagovat
Puskas

Chápeme to každý jinak - já prostě požaduji, aby daný hráč byl někdo i pro fandy jiných klubů. Dívej - když se u nás po titulu dělala setsva století, tak třeba na levé obraně skončil Drozd. nevyhrát titul, tak tam není. Kdysi byl nalevo výtečný Zdeněk Rygel, ale měl smůlu, převálcoval ho momentálně úspěšný průměrák. Legendy, jak se dívám kolem sebe, rostou jako houby po dešti, kdekomu to přináleží - ústy lidí. prot jsem skeptický k tomuto označení, proto to chci mít spojené i se značkou klubu. A nemusí jít o mnohonásobné mistry svých zemí, třeba takový Luigi Riva v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono reálně z významu toho slova vyplývá, že legenda je něco (někdo), o čem (kom) se mluví a vypráví, kde se příběh přenáší z generace na generaci - z tohoto hlediska opravdové legendy prověří až čas - a upřímně za pár desítek let už z hráčů posledních 20 let bude legendou Čech, Nedvěd, Koller, Poborský a ještě tak pět šest dalších. Všichni ostatní zůstanou jen jako jména ve statistikách. To ale nikomu nebrání, aby za legendu považoval třeba toho Lafatu - akorát je vhodný říct, čí legenda to má být. Pak to totiž vypadá, že to má být když už ne světová, tak česká legenda - a vyvolává to tyhle bezpředmětné spory.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Drulák Drnovickou legendou je... Řekl bych, že každý, kdo tam chodíval na fotbal, by to potvrdil...

Reagovat
Puskas

No, na jednu stranu máš pravdu, že jde o to chápání valstních fanoušků, na druhou stranu ale, když vezmu Tvou Spartu, tak z mého pohledu můžu tento termín přišít dlouhé řadě hráčů bez jakéhokoli problému. a samozřejmě že tu - jako i ostatně vždy - hlásám svůj názor, a ne všeobecný.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.. Ale koukni třeba, co napsal Muzajs, pro něj je třeba slávistickou legendou Vaniak, já podle toho co vím, co jsem viděl apod. bych ho jako legendu neoznačil, ale nejsem Slávista, nevím, jak to cítí oni a tak mi to nedává právo soudit, jestli je to pro ně legenda, nebo ne.. Můžu soudit až pokud by se mě to nějak týkalo. Pak jsou tu ti hráči, kterým to nikdy nikdo odpárat ani nemůže, jenže to pak nejsou většinou jen klubové legendy, ale většinou něco víc..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem tam pak jeste neco dodal, tys zrovna asi psal tu reakci tak si to necetl, tam je vysvetleno jak ten pojem legenda vnimam ja.. myslim si ze mas pravdu ze kroupa si titul brnenske legendy rozhodne zaslouzi.. a to je prave to..v celorepublikovem formatu by na takovy titul narok nemel ale v brne si ji rozhodne zaslouzi..

Reagovat
Puskas

Já rozumím, co chceš říct, jde prostě jen o to, že Jablonec nemám za nějaký klub, který by si získla v dlouhodobém měřítku jméno a mohl mít léta prvoligové praxe a desítky dobrých generací, kde by ten Lafata mezi všemi vynikl jako třeba ten Kroupa. Nebo Teplice, ty jsou blíž - Verbíř, Stratil, Bičovský... to beru. Osobně beru Lafatu spíš jako průměrného hráče, co se vyšvihl v poslednách dvou třech letech.

Reagovat
smazaný uživatel

nedavno tady byl clanek o Kadi Peskovi..ted to bude trosku prehnane srovnavani protoze ten Pesek je samozrejme uplne nekde jinde nez kdy bude Lafata, ale v ty dobe kdy on se staval legendou tak Sparta taky nemela buhvijakou tradici..ale prave nekdy se ty "legendy" musi zacit tvorit..V pripade Peska to taky urcite nebylo tak ze po 50ti letech si nekdo prosel spartanskyma soupiskama a rekl tohle a tohle je legenda.. Ber tohle srovnavani trosku s nadhledem protoze sem srovnaval nesrovnavatelne tohle me jen prvni napadlo..

Reagovat
Puskas

Dobře, ale Sparta byla nej mužstvo kontinentu, Káďa kapitánem i v repre, byl dobovou celebritou číslo jedna v republice, možná jen TGM měl větší popularitu. Lafata je jeden z mnoha v klubu z mnoha.

Reagovat
smazaný uživatel

proto sem psal at to beres s nadhledem ze srovnavam nesrovnatelne, ze sem chtel jen poukazat na to ze to ze je nekdo pro klub legendou neznamena ze ten klub musi mit kdovijakou historii, proste ze byl legendou uz tehdy a ne az treba po 50ti letech

Reagovat
Puskas

Jo, jenže tehdy se nelegendizovalo, ale dobré, beru.

Reagovat
Zofka

Není to sice kdovíjaká hitparáda, ale 67 let ten klub letos má

Klub byl založen v roce 5. června 1945 jako Český sportovní klub Jablonec na Nisou. Už v roce 1949 se jablonecký klub už pod názvem ZSJ Preciosa Jablonec na Nisou dostal do zemské soutěže, divize. V roce 1953 se klub přejmenoval na DSO Jiskra Jablonec nad Nisou, v roce 1961 pak na TJ Jiskra Bižuterie Jablonec nad Nisou. V roce 1963 postoupil do 2. ligy a po dvou letech přešel pod TJ LIAZ, kde byly pro sportovní klub vytvořeny výborné podmínky – přejmenoval se tedy na TJ LIAZ Jablonec nad Nisou. V roce 1974 postoupil Jablonec na dvě sezóny do 1. ligy. Po sestupu se pohyboval ve 2. a 3. lize. V sezóně 1992/93, kdy se dělily české a slovenské soutěže, skončil Jablonec 7. v České národní lize, což mu zajišťovalo baráž o 1. ligu v příští sezóně s posledním týmem ligy Bohemians Praha, v té však neuspěl. O rok později ale skončil druhý v 2. lize a zajistil si postup do 1. ligy, v niž hraje dodnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho má ještě dáááleko

Reagovat
smazaný uživatel

legendu klubu by měl označit sám klub nebo jeho skalní fanoušci nikdy jiný nemá větší právo ani oběktivitu aby někoho za leendu označil ;o)

Reagovat
Puskas

Tvé nejoblíbenější slovo,co?

Reagovat
čutalista

bude Jablonecká jestli se přiblíží v jablonci 40 fikům

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě můžeš prohlásit, že Abraham je legenda Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

bravo filcku...první slovo, které ses pořádně naučil a teď zkus táta a máma

Reagovat
lubik

Reagovat
Josifek

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Filip12 je fake martyho9637

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci jeho,ale fake urcite

Reagovat
Shevchenko

Není to ničí fake.

Reagovat
smazaný uživatel

si myslíš, že když to jednou vyšlo hefymu, tak dosáhneš stejnýho úspěchu s Lafatou?

Reagovat
smazaný uživatel

pěkne a bude první třicítka v gambáč lize

Reagovat
exse

Super, těch 20 gólů by dát mohl

Reagovat
cetto

nevím no, jestli když dal 18 v 16ti, zvládne dát 20 ve 14ti...

Reagovat
tnt03

Reagovat
exse

Já myslel 2 ve 14ti zápasech

Reagovat
C-M@ster

6 hattricků na začátek a zbylý dva už nějak doklepe.

Reagovat
tnt03

Supéér, to mám radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta přestupová politika Baníku je vážně úžasná

Reagovat
smazaný uživatel

měly by koupit polsko

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
cetto

taky mě to napadlo btw ten Jurča je nějaký velký talent a nebo jen jeden z padesáti, které mají v dorostu a ze kterých se v áčku prosadí max 5??

Reagovat
Puskas

Proč?

Reagovat
Filip12

ot: Řepka dnes 38

Reagovat
smazaný uživatel

IQ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi se nabifloval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

nepřeháněj

Reagovat
salami

Reagovat
Filip12

tak to bylo hodně slabé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čivrss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě včera měl 37... asi dočetl slabikář

Reagovat
smazaný uživatel

38

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, má teplotu... Tejden domácího léčení a omluvenka pro trenéra Mělníku.

Reagovat
Filip12

38 let

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ták... Tak to ho může trenér na tréninku klidně seřvat, když mu nic není.

Reagovat
Puskas

Nemůže, protože je jen trenér.

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Ukázal, že mu na klubu záleží a podepsal, aby si alespoň trochu zvýšil svojí cenu případně. Pelta mu problém dělat nebude v případě dobré nabídky, ale ta by těžko přišla za třicetiletého hráče, kterému za půl roku končí smlouva... Jinak neznáte někdo ty mladíky? Nějaký přibližný popis + názor na co mají?

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš, jaký loajální kluk to je a ty si bez mrknutí oka přivedeš kežmana a ondráška

Reagovat
exse

Spíše si prostě oprávněně nevěří na zahraniční angažmá, a tak alespoň trochu využil nějakého zájmu, který o něho je a vydupal si lepší smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je smutný, být tak moc zaslepen nenávistí, že neumíš uznat kvality hráče... Jinak Pelta říkal, že by s ním rád prodloužil už tak 2 měsíce zpátky, to si asi moc vydupávat nemusel

Reagovat
exse

Já jeho kvality uznat umím, ano je nejlepší zakončovatel v lize, jenom prostě preferuju jiný typ hráčů, a tak ho moc nemusím, tím spíše když hraje za Jablonec

Reagovat
Zofka

Nejenom zakončovatel. Když se to po něm chce, tak i jeden z nejlepších nahrávačů a útočníků, co se zapojí do kombinace v útočné fázi. Jenže tohle hodně lidí nechce raději vidět ani slyšet.

Reagovat
SniperxXx

Vukadinovic je rychlý křídlo, nikdo mu nestačil. Aspon druhé lize ne. Přehled moc nemá, využíval hlavně tý rychlosti. Zakončení bída, centr taky, dokáže to zatahnout a pak to přihrát do vápna nebo zasólovat a zkazit to. Vracet se mu nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

to je trošku jak Hloušek první roky v lize Díky

Reagovat
salami

ted už ani nezatáhnul, tomu řikám progres

Reagovat
SniperxXx

Něco takovýho, jen možná i rychlejší.

Reagovat
ondrasch77

při vypsání těchto fotbalových vlastností se mi vybaví dvě jména - petržela a rilke

Reagovat
SniperxXx

Vuky je poměrně velkej, dokáže zahrát i hrot. Kde hrál loni a byl docela gólovej.

Reagovat
ondrasch77

koukal jsem, že dal loni na jaře 5 gólů, ale letos podzim ani ťuk...

Reagovat
SniperxXx

Loni hrál skoro pořád hrota, letos jen křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ho nemusím, ale musím uznat, že je to skvělý střelec a rozhodně ví, kde má v zápase stát

Reagovat
C-M@ster

Sympaťák (kdo dá palec dolů, ať si radši pustí video, jak byl u Krause)

Reagovat
smazaný uživatel

to že podepsal novou smlouvu neznamená že zustane. To máte třeba jako Wilfried ve spartě podepsal smlouvu a par dnů nato myslim přestoupil....

Reagovat
smazaný uživatel

taky nevěřím že zůstane....

Reagovat
j_mrazik

15 zápasů a 18 gólů... to je prostě bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

nic co by před ním nikdo nedokázal

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Většinu bab dokázal přefiknout někdo přede mnou a stejně to byla bomba, když jsem to udělal já.

Reagovat
cetto

tak to seš štastnej chlap...já, pokud nejsem první, tak mě to neláká

Reagovat
j_mrazik

Nedivil bych se, kdybys měl ze zákona zákaz přibližovat se k základním školám.

Reagovat
cetto

no vzhledem k tomu, že jsem ve věku, kdy je má cílená skupina ve věku 16-18 let, tak není zas až takový velký problém najít slečnu, která splnuje jak věkový požadavek, tak i požadavek na žádného sexuálního partnera přede mnou

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si starší, alespoň se něčemu přiučíš...

Reagovat
j_mrazik

To by musel bejt hodně velkej "kočičák", aby si s ní dnešní 20-22 začaly jen tak. Ty už koukají daleko po starších.

Reagovat
kubys

Ani ne, stačí jen mít docela slušnou výmluvnost a nějakou karmu. Osobně teď randím s 27letou a vůbec mi nepřijde limitující, že já mám 22. (I když jo, trochu mi přijde limitující, že ona už má Mgr. )

Reagovat
centos

Deprimuje tě to? :)

Reagovat
kubys

Upřímně mírně ano, když se podívám na sebe a místo psaní bakalářky se opět plácám v prváku...i když to asi není to správné slovo, když mi prakticky všechny předměty uznali.

Reagovat
smazaný uživatel

jseš blbec, že si kašlal na tu VŠE

Reagovat
kubys

Chtěl jsem si holt prodloužit mládí. Ne, byla to fakt blbost, jsem nasraný sám na sebe, zas na druhou stranu, všechno zlé pro něco dobré.

Reagovat
j_mrazik

Jsem na tom hodně podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

ale v tom Zlíně nejsi, ne? A za druhé, měli by ti aspoň uznat nějaké ty kredity a mohl bys začít třeba ve druháku, ne?

Reagovat
kubys

Ne nemohl, nebo aspoň takhle to nešlo vzhledem k tomu, že já nepodával žádost o přestup, když mě vykopli, ale regulérně jsem dělal přijímačky.

Reagovat
smazaný uživatel

když mi bylo 22, tak jí bylo 30, pak 23-28 a pokud se něco podaří navázat ze silvestra, tak 24(25)-28

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče, já sice testoval všechno možný, abych si utřídil svoje úchylky, ale na trhání fólie jsem nikdy nebyl. Ono je to docela umění odpanit žábu tak, aby byla stoprocentně spokojená a nezahořkla na sex. Bohužel spousta mlaďasů pannu poskáče jen tak, ta z toho nic nemá, nelíbí se jí to, a když se k tomu připočítá obava z těhotenství, tak takovou dostat do postele je strašnej porod. Dvoje pouta kolikrát nestačej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to v naší lize dokázal?

Reagovat
cetto

třeba ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za reakci?? Já dospělou ligu nikdy nehrál..

Reagovat
j_mrazik

Co by za to tehdejší snajpr z Černé Hory dal...

Reagovat
salami

přesně tak, každej rok tu nastřílí pětice hráčů přes 20 golů, tak proč vyzdvihovat Lafatu

Reagovat
cetto

páána boha to tu ani nikdo nepochopí vtip..

Reagovat
smazaný uživatel

vtip tu pochopí více lidí, ale kde ten vtip je?

Reagovat
Shevchenko

Za rok 2011 dal v lize celkem 32 gólů, to je prostě neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

četls to o tom Mičolovi? Jinak tam pronesl jednu krásnou věc :

"Zatím chci v zahraničí zůstat. Na druhé straně mi vůbec není jedno, do jaké situace se Baník dostal. Rád bych mu pomohl, mám přece modrou krev jako každý, kdo je baníkovec navždycky. "

Reagovat
Shevchenko

Škoda no, sem tak trochu doufal že by se mohl vrátit už teď, ale řekl to super.

Reagovat
smazaný uživatel

tak když nesežene nic lepšího v zahraničí a Brest ho pustí, tak i ten půl rok by stál za to.

Reagovat
j_mrazik

Vy potřebujete nějakýho solidního majitele. Jinak ti hráči do nejistoty jen tak nepůjdou.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná. Na tom se už snad i pracuje (během vánočních svátku proběhly zas další spekulace o tom, že Baník je prodaný a koupil ho Kubina se Svěrkym a Jankulem). Spíš mě potěšilo, že některým dalších chacharům není osud Baníku lhostejný.

Reagovat
j_mrazik

Tak to určitě. Svěrky je nějak za vodou, že je tam taky zmiňovanej? Kubinu a Jankula bych jakžtakž pochopil.

Reagovat
Puskas

Svěrky za vodou není, momentálně mu jako nám všem voda teče do bot.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, nevěřím tomu, že to koupili dokud to nebude oficiální, jinak to je takový "jedna baba povídala".

Reagovat
cetto

hlavně by mě zajímalo, kolik může takový Baník stát (že bych si taky jeden pořídil )

Reagovat
Puskas

Kup si bonbony Baníčky, tam jioch je tak 20.

Reagovat
smazaný uživatel

a jsou dobrý a mají dobrej design

Reagovat
cetto

škoda že sladké nejím ne, ptal jsem se spíš z toho důvodu, že si nemyslím, že by si Svěrky zarobil natolik, aby si mohl dovolit koupit fotbalový klub (neočekávám, že cena bude pod 100 milionů)

Reagovat
Puskas

Ony nejsou tak moc sladké, mají takovou zajímavou chuť. Pkud to Smrček koupil, tak uričitě jen maý podíl.

Reagovat
smazaný uživatel

někde sem četl, že to bude snad jen 50 mega. Plus k tomu dluhy v řádech x desítek milionů, ne-li více

Reagovat
Puskas

Tak slova jsou to pěkná, ale Magera taky mluvil podobně...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Magera je žoldák, který radši šel raději do anglického pralesa než aby pomohl leč na chvíli Baníku.

Reagovat
Puskas

No právě, proto to říkám. Navíc Mičola je z Opavy a u náás byl tak 3-4 roky? Ale i týden stačí na to, aby si člověk Baník zamiloval...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jebat Opavu, že jo

Reagovat
Puskas

Ale celkem dost hráčů od nich jsme už měli - Baránek, Pospěch, Metelka, Mičola...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pospěch a Metelka byli, jsou a budou opaváci, ten zbytek je naštěstí normální a přešli na tu pravou víru, na tu s modrou krví a bílým srdcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

z Baníku bych hráčům zakázal odcházet do zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, o něj je ale zájem ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se divím ,že po něm neskáče nikdo s Rakouska nebo tak

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

No možná prodloužil aby Jablonec popřípadě za něho dostal víc

Reagovat
tnt03

Taky mě napadlo...

Reagovat
Čivrss

dyť já říkám že je to jen pojistka, aby ho museli popřípadě vykupovat ze smlouvy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

LAFATA ♥ 21 ♥

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele