Italský útočník Rossi je znovu v kontaktu s Fiorentinou

22.12.2018, 11:22
Aktuality
Giuseppe Rossi si opětovně hledá nové angažmá a není vyloučeno, že podruhé v průběhu kariéry oblékne dres Fiorentiny. Agent jednatřicetiletého italského útočníka je s vedením Violy v kontaktu...

Rossiho kariéru vážně poznamenaly problémy s kolenními vazy, které si opakovaně přetrhl. V minulosti hájil barvy Parmy, Manchesteru United, Newcastlu, Villarrealu, Levante, Celty Vigo a naposledy Janova, s nímž se rozloučil po skončení minulé sezony.

Ve Florencii Rossi působil od ledna 2013 do léta 2017 a angažmá v tomto klubu začal skvěle. Tehdy byl i součástí italské reprezentace, brzy ho ovšem znovu zradilo koleno a od té doby se do dřívější formy již nikdy dostat nedokázal. V tuto chvíli se ovšem nabízí možnost, že by v renesančním městě mohl vylepšit svou bilanci devatenácti branek ve 42 zápasech.

"Rossi nechal ve Florencii své srdce a rád by se vrátil. S klubem jsme v kontaktu," informoval agent Federico Pastorello.

"Stále se cítí jako špičkový hráč a Fiorentina by pro něho představovala sen. Vrátil by se do města, které si zamiloval. Fiorentina ví, že vůči této možnosti jsme maximálně otevřeni, samozřejmě rozhodnutí je výhradně na klubu," uvědomuje si agent.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím, že by jim velmi pomohl

Reagovat
El-Pistolero-68

Myslim, ze uz ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Byval to skvely hrac. Moc sa mi vo Villarreale pacil. Skoda tych zraneni. Chcel som ho do Barcelony miesto Alexisa Sancheza.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by jít zpátky do United

Reagovat
Agent z Melmacu

Rossi nechal ve Florencii své srdce a rád by se vrátil. S klubem jsme v kontaktu," informoval agent Federico Pastorello.

Reagovat
smazaný uživatel

lovestory

Rossi je ten zufaly ex. Teraz zacne prenasledovat Simeoneho za kazdym ked pojde autom na stadion alebo na trening. Par krat mu prepichne gumy. Dostane zakaz a podmienku. A skonci to tak ze prehltne ciernu pilulku a zmiery sa s tym, ze zivot je na picu a Fiora ho nechce lebo nema oci lovca a sanku jak brad pitt

Reagovat
JuventusFC1897

Giuseppe Rossicky

Reagovat
zelda

Reagovat
Euphael

Reagovat
Firkraag

ouu

Reagovat
Dufan

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Rossi a žlutá ponorka... to bylo parádní spojení co fungovalo. I ten jeho podzim ve Fiorentině byl famóźní. Škoda zranení. Mohl to být mnohem větší hráč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele