Itálie má dalšího podezřelého, sázet měl také Florenzi

16.11.2023, 09:36
Aktuality
Alessandro Florenzi (© AFP)

Obránce AC Milán Alessandro Florenzi je dalším dalším fotbalistou, který je vyšetřován v souvislosti se sázkařskou aférou v Itálii. Turínské státní zastupitelství podle informací italských médií hráče prověřuje kvůli podezření, že na nelegálních webech sázel na fotbalové zápasy.

Italský fotbalový svaz FIGC kvůli nedovolenému sázení na fotbal už dříve potrestal dva hráče. Sandro Tonali z Newcastlu má celosvětově zastavenou činnost na deset měsíců, Nicolo Fagioli z Juventusu nesmí hrát osm měsíců. Vyšetřován byl i další reprezentant Nicolo Zaniolo z Aston Villy, protože ale nesázel na fotbal, vyvázne bez trestu.

Dvaatřicetiletý Florenzi, jenž byl v minulosti Zaniolovým spoluhráčem v AS Řím, se k případu nevyjádřil. Podle médií ho v příštích dnech čeká výslech. Vlastní vyšetřování údajně zahájil i svaz.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Budou-li sázet všichni hráči, tak má svaz smůlu

Reagovat
VersaceChain

mrdky jen zavidi, ze nekdo dokaze vyhravat miliony v sazkach

Reagovat
Seydou Doumbia

Bohužel když je typek hráč tak má lepší info o svém týmu, popřípadě díky kontaktům i o týmech svého kamaráda z jiných týmu a to je špatně. A když vyhráváš desítky, stovky tisíc měsíčně na sázkovkách tak ti taky daji ban. Tenhle boj nejde vyhrát, divím se že ještě nikdo nespáchal atentát na sázkové kanceláře.

Reagovat
Kuba408

Věřím tomu, že kdyby z toho něco měl svaz, tak je nechají sázet úplně všechny a neřeší to a ještě se přidají :D

Reagovat
VersaceChain

tak borec sazel v nelegalnich sazkovkach jak pisou, tam ti asi ucet nezavrou

Reagovat
Bakary3

Jojo, Faggioli by mohl vyprávět, jak se topil v penězích

Reagovat
Rudnevs

Tam im vsetkym drbe uz fakt

Reagovat
snuff24

Řeší hovna

Reagovat
bartes

ho musel někdo nabonzovat, protože se tím chlubil třeba v kabině. Jak může někdo přijít na to, že si doma sázím někde na Pinnaclu.....

Reagovat
milanista9

Na čem že?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele