Italiano oficiálně vyměnil Spezii za Fiorentinu

30.06.2021, 18:38
Aktuality
Fiorentina potvrdila ängažování trenéra Vincenza Italiana. Rodák z Karlsruhe přichází od nováčka uplynulého ročníku italské ligy Spezie Calcio a ve svém novém působišti uzavřel neupřesněný kontrakt...

Talentovaný kouč vystřídal několik menších italských klubů, aby před dvěma lety kývl na nabídku Spezie Calcio, s níž hned v sezóně 2019/20 vybojoval postup do Serie A.

Nováček zvládl i náročnou úlohu mezi italskou elitou a nakonec skončil na 15. příčce s náskokem šesti bodů na sestupové pásmo. Trenér Italiano byl spojován s celou řadou klubů, a když už se dohodl na prodloužení smlouvy, ozvala se Fiorentina, jejíž nabídku přijal.

Toskánský celek ale nejprve podepsal smlouvu s Gennarem Gattusem, který však měl s vedením klubu neshody ohledně přestupové politiky, proto nakonec došlo k ukončení spolupráce. Fiorentina záhy ukázala na Italiana, jehož od Spezie vykoupila za milion eur.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Malresi

Pre Fiore možno ešte aj lepšia volba ako Gattuso.

Reagovat
Panini Calciatore

Dobra akurat pre vedenie ze tento si nebude dupkat o drahe posily.

Ak sa ale chce Viola vratit na svoje povodne pozicie (pohare) tak tie posily jednoducho prist musia.

A musi sa zmenit aj pristup hracov lebo v minulej sezone to bolo take ustrachane ako nikdy predtym.

Nie som si isty ci to Italiano dokaze a ci bude vzhladom na svoj vek a podpriemernu hracsku a manazersku minulost autoritou.

Vnimam to ako negativny fenomen tejto doby ze hraci maju dnes ega ovela vyssie a ten potrebny respekt voci trenerovi nie je uz automaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Italiano je z nových italských trenérů často brán jako nejnadějněší. Druhá věc je, že chtít po vedení 8 mega pro svého agenta v rámci přstupu hráče byla od Gatusa taky pěkná prasárna. Fiore musí nahoru pozvolna a Italiano ukázal, že motivovat hráje, stejně jako je fyzicky připravit umí. A Prade také není neschopný, hráče mají, ten tým hrál poslední dobou pod své možnosti.

Jinak posilovat pro boj o poháry je momentálně nesmysl. Sedmička klubů na špici je silná, stálá a podle všeho v dobré kondici. Fiore by měla momentálně konkurovat Sassuolu a snažit se hráče vychovávat a speněžit.

Reagovat
Panini Calciatore

Ako vidis AS pod Murkom?

Myslis ze budete hrat viac defenzivne co Roma nevie a nikdy to ani nehrala?

Reagovat
smazaný uživatel

Nabízí se to. Určitě budeme vycházet z dobrého obraného bloku, to je Mourkův základ, a pak hrát na rychle nahoru do brejku. Pokud zůstane Džeko tak se obávám, že bude chtít Mou hrát hlavně dlouhé míče přes něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj kadr ktery pred sezonou nevymeni trenera nedostane licenci pro novy rocnik Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý trenér, do špatného týmu s nonsense vedením, hodně štěstí .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele