Isco se zatím nerozhodl, kde bude hrát

17.06.2013, 10:56
Aktuality
Isco nyní vede španělskou jednadvacítku za zlatem na Euru jednadvacítek, zároveň také promýšlí svou budoucnost. Mladý záložník potvrdil, že má nabídky z Realu Madrid a Manchesteru City, nevyloučil ale možnost, že bude i v příští sezoně hrát za Málagu.

"Na stole jsou dvě možnosti. Dostal jsem nabídky od Realu Madrid a Manchesteru City," potvrdil spekulace Isco. "Chci se rozhodnout brzo, protože mám v Málaze smlouvu. Chci nejlepší řešení pro mě i pro klub."

Málaga má finanční problémy a prodává nejlepší hráče. V příští sezoně navíc bude chybět v evropských pohárech. "Pro mě není důležité, kdo je prezident nebo trenér, nezáleží mi ani na tom, jakým stylem tým hraje. Každý hráč je jiný, vždy se ale musí přizpůsobit okolí," pokračuje Isco.

Pokud by 21letý záložník přestoupil do Manchesteru City, sejde se opět s trenérem Manuelem Pellegrinim, který odchází z Málagy právě k Citizens. "Zatím jsem s ním nemluvil, o jeho odchodu do City jsem si přečetl na internetu. Je to skvělý trenér a nepochybuju o tom, že v Manchesteru uspěje," dodal Isco, jehož výkupní klauzule kontraktu v Málaze má hodnotu 35 milionů eur.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (1397)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele