Isak by si jednoho dne chtěl vyzkoušet anglickou ligu

05.11.2021, 14:14
Aktuality
Alexander Isak (© AFP)
Real Sociedad vládne tabulce španělské nejvyšší soutěže a svůj podíl na tom má i Alexander Isak. Švédský útočník patří do základní sestavy, letos dal zatím pět branek a představuje hodně zajímavé zboží na trhu. Už nyní má v hlavě představu o další budoucnosti a jednou by si rád vyzkoušel anglickou ligu...

Isak před pěti týdny oslavil 22. narozeniny a v San Sebastianu kroutí svou třetí sezonu. Zatím za baskický klub odehrál rovnou stovku utkání, v nichž nastřílel 38 gólů. I kvůli tomu o něho mají zájem například Manchester United nebo Manchester City.

"Za skvělý klub hraji už dnes, jsem šťastný, ale jednoho dne bych si chtěl vyzkoušet anglickou ligu," prozradil Isak.

"V Premier League hraje šest nebo sedm špičkových klubů a každý fotbalista chce dosáhnout maxima svého potenciálu. Mám na sebe určitá očekávání. Uvidíme, co mi osud přichystá," dodal.

Fanoušci Realu Sociedad se aktuálně odchodu jedné z největších hvězd týmu obávat nemusejí, Isak v létě prodlužoval kontrakt do června 2026.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (51)

Přidat komentář
SunFells

Aj já. coby trenér Tottenhamu.

Reagovat
jk

Máš šanci, ale jedině pokud by vrabejka odmítl.

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenal are working to reach an agreement for Dušan Vlahović. Fiorentina directors in London recently. Arsenal want to bring the player in January. The Gunners are willing to reach an €80m fee. They need to convince the player. Reports,

@DiMarzio

.

Reagovat
jk

To má takový novinářský kecy vibes… V létě za něj chtěli přes 100m a v lednu půjde za 80? No nevím.

Reagovat
SunFells

Tak mezitím odmítl další nabídku nového kontraktu od nich a vyloučil, že by s nimi prodloužil. Ale mám dost pochyby, že by to za něj chtěli v zimě zaplatit no.

Reagovat
10

Navíc jsou proti němu i vlastní fanoušci, podle mě půjde už v zimě. Za €70m a méně spíš.

Reagovat
SunFells

Za méně už by pro Arsenal znělo reálně Takových 50 mega liber si dovedu představit že by bylo vedení ochotné investovat.

Reagovat
jk

No to je taky tak nějak odpovídající cena. Vyjednávat s Italama je snad horší, než jednat s Levym.

Reagovat
SunFells

Proto jste si na to najali itala

Reagovat
jk

Reagovat
Front hell

Reagovat
herbage

smlouva jen na rok a půl, při covid cenách max 40 mega euro. Kdo dá více je blázen

Reagovat
herbage

i zadarmo drahý. Půlka gólů z pokutových kopů nebo dorážek - nebrat

Reagovat
Jkb

Celkově má 113 zápasů, 60 branek a 10 asistencí, proměnil 16 penalt a nedal 0, což je zajímavá bilance. Je to levák. Oproti tomu Isak odehrál 180 zápasů dal 72 branek a 17 asistencí, co se penalt týká tak dal 5 a 3 nedal. Isak měl taky víc zranění v Dortmundu 5 plus 1 nemoc a dvě další zranění v dalších klubech, Isak je pravák.

Reagovat
SunFells

Není lepší recenze než ta, že tě herb zatratil, jeho favorit Isak už má defacto po kariéře

Ale vážně, Isak je super hráč, ale spíš tak po vápno, má ještě hodně co zlepšovat ...Vlahovič budí u obran strach mnohem větší, otázka je jen či je při svých malých zkušenostech dostatečně připraven i mentálně.

Reagovat
Jkb

Oba jsou to velké talenty, na to jak jsou mladí tak už hrají základ v dobrých soutěžích. Mě to vyjádření od @DiMarzio příjde jako ta klasická spekulace, že ten hráč je k dispozici a pokud má někdo zájem tak ho prodáme, máš jedno jestli tam napíšeš Arsenal, United, City, Real to si ti pisálci kolikrát spíš domyslí.

S tou mentalitou máš pravdu, to je důležitá věc u všech hráčů o které má Arteta zájem. Další věci budou práce pro tým, schopnosti s míčem a také pres, letos je to hodně vidět na Aubovi, že hodně presuje soupeře a pokud přijde nový útočník, tak si myslím, že bude muset být dost pohyblivý.

Mě by asi nepřekvapilo, pokud by zkusil přivést Joviče na hostování, s Realem máme dobré vztahy a možná by to nebyl špatný hráč.

Reagovat
Gazdo

Ak chcete teda niekoho presovat tak bez Jovica vam to pojde lepsie

Reagovat
Jkb

Tak v Realu moc nehraje ale v Bundeslize na tom byl o trošičku lépe, jednu sezónu měl průměr 13,3 a druhou měl průměr 16,3 což už je slušné číslo, Auba má letos průměr 17,4 a Lacazette má 15,4.

Já té spekulaci s Vlahovičem moc nevěřím a vlastně ani nemám představu co Arteta plánuje v zimě, věřím spíš, že útočník přijde v létě a v zimě maximálně nějaká hostovačka, ale třeba se pletu.

Reagovat
herbage

uvidíme

Reagovat
herbage

navíc já jsem ještě celkem dobrý prorok. Byli tací, kteří svého času chtěli do Arsenalu hráče typu Agbonlahor

Reagovat
SunFells

I Gabby měl lepší kariéru než M. Suárez

Reagovat
herbage

Isak není gólostroj, ale je mnohem komplexnějším hráčem, ze kterého se dá vybrousit TOP hráč. Vlahović je statisticky zajímavější, ale z youtube sestřihů mě vůbec neoslovil, respektive ta zakončení neměla žádný punc geniality. Do toho, co chce hrát Arteta, se mnohem více hodí Isak. Druhý favorit je pro mě Páťa Schick, který kdyby byl zdravý, tak je také TOP

Reagovat
vilp

Mě na YT oslovil docela dost, na tu výšku vypadá hodně dobře pohybově, rychlostně i v práci s míčem.

Reagovat
SunFells

z youtube sestřihů a hodláš soudit, kdo se více hodí herbe ... Zabijáckým instinktům hráče v drtivé většině nenaučíš a "mnohem komplexnější" není pravda, z toho co jsem viděl tak Isak ve většině věcí v poli není o tolik lepší, v něčem i srovnatelný hráč ...a v tom vápně se bavíme o úplně jiných povahách, tam Vlahovič značně vítězí. A to bojuje proti lepším obranám než Isak.

Když zmiňuješ Schicka tak Vlahovičova cesta je zatím docela podobná, ale lepší ...a má se více do kroku.

Reagovat
vilp

Schick má ale na klubové scéně hodně dobrý presink. Dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by tak dobrý hráč dělal v Arsenalu?

Reagovat
Front hell

Hrál fotbal třeba

Reagovat
herbage

Welcome to Arsenal - summer 2022

Reagovat
Jordi Alba

On by se dost hodil do City, Pep by z něj udělal hrozný zvíře.

Reagovat
herbage

proč by City dávali výkupku za Isaka, když mohou mít levněji Haalanda?

Haaland -> City

Isak -> Arsenal

Reagovat
Jordi Alba

V rámci dobrého skutku, aby nemusel do toho Arsenalu.

Reagovat
ACSeRw!n

taky bych zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

isak alebo vlahovic? mne pride ze z izaka by sa mohol vyklut welbeckovsky donkey a z vlahovica giroudovsky. zaroven obaja mozu byt fakt dela

Reagovat
SunFells

Z této dvojky Vlahovič ...Isak dle mě nikdy nebude gólostroj, Vlahovič ano.

Reagovat
Mato178178

to je popis obaja mozu byt dela alebo donkey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ani jeden z nich nema taky ten "vibe" v sebe, aby dokazal rozhodovat zapasy sam. Ale zas koho ineho,mkto by bol dostupny?

Reagovat
Mastný Chobot

Balogun > delo

Reagovat
atlee

Využije konečne Newcastle ten affiliate link so San Sebastianom?

Reagovat
kissak

?

Reagovat
atlee

Mike Ashley mal letnú rezidenciu práve v San Sebastiane v priamom susedstve s ich prezidentom Jokinom Aperribayom a sú veľmi dobrí priatelia. Mládežnícke tímy a pripravky Magpies už skoro dekádu chodievajú na sústredenia práve k Baskom, kde využívajú ich tréningové zázemie. Inak to ale nič viac neznamenalo.

Reagovat
Jkb

Mike Ashley to prodal.

Reagovat
atlee

Veď jasné, ale existujúce väzby na úseku športového managementu zostali.

Reagovat
Jkb

Nemám představu abych byl upřímný.

Reagovat
kissak

Aha díky.

Reagovat
jk

Dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

affiliate link

Reagovat
John Obi Mikel

Berem

Reagovat
smazaný uživatel

Predĺžiť mohol kľudne aj do roku 2030. Zmluvy sú dnes len jedným zo spôsobom, ako neprísť o hráča bez finančného zisku. Takže obavy sú na mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zapni ps5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele