Irwin odejde z Manchesteru

17.03.2002, 13:15
Aktuality
Denis Irwin, bývalý irský repreztentant ve službách Manchesteru United, bude příští sezónu zřejmě oblékat jiný dres. V létě mu končí smlouva a nedostává tolik příležitostí, kolik by chtěl. "Původně jsem přemýšlel o tom, že s odejdu 'do důchodu', ale cítím se fit a chci ještě hrát. Pravděpodobně to ale bude jinde, protože Alex Ferguson se mnou už asi nepočítá. Chtěl bych zůstat na Old Trafford, ale Sir Alex chce další posily do obrany, takže pro mě už místo asi nebude." Irwin, který přišel do Manchesteru v roce 1990 z Oldhamu, nastoupil v letošní sezóně jen devětkrát, přednost před ním dostává francouz Mickaël Silvestre.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
Chazy

FUJ!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele