Inzaghi stojí nad propastí. Skončí po víkendu v Bologni?

29.11.2018, 16:24
Aktuality
Trenér Boloni Filippo Inzaghi to má v klubu pořádně nahnuté a podle posledních zpráv z Itálie potřebuje uspět v nadcházejícím utkání v Janově se Sampdorií, aby si své místo udržel. V opačném případě má prý na lavičce skončit.

Bývalý vynikající útočník Juventusu, AC Milán nebo také italské reprezentace v létě u kormidla nahradil Roberta Donadoniho a toužil navázat na úspěšné angažmá v Benátkách, které dovedl ze Serie C až do play-off o postup do nejvyšší soutěže.

V Bologni však nezačal ideálně. Ve třinácti zápasech vyhrál jeho tým pouze dvakrát a nachází se momentálně v sestupovém pásmu.

Podle Tuttosport musí Inzaghi a spol. o víkendu bezpodmínečně porazit Sampdorii, jinak se dá očekávat změna. A jak je v Itálii zvykem, čile už se spekuluje o tom, kdo by měl Inzaghiho nahradit. Média favorizují Sinišu Mihajloviče, bez šance však nejsou ani Cesare Prandelli, Luigi Delneri nebo Gianni De Biasi.

Na druhou stranu média také připomínají, že pro Bolognu není úplně snadné se s Inzaghim rozloučit, protože plat do konce této sezony pobírá také předchozí kouč Donadoni a platit rovnou tři trenéry najednou je poněkud přehnaný luxus.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
EAG le grand amour

Jo, takovej víkend v Boloni

Reagovat
Kucka

Musej to udělat na Zampu a dotáhnout zpátky Donadoniho = profit

Reagovat
smazaný uživatel

Ah Jiří, pls začni si to po sebe čítať. (Predposledný odstavec)

Reagovat
Baronne

Reagovat
Hokaido

Fakt neuvěřitelný. A benátky jsou taky top.

Reagovat
Blasphemer

Celý to souvětí je výborný.

Reagovat
Furia Ceca

A ten slovosled, kamkoliv namátkou mrkneš!

Reagovat
smazaný uživatel

naco bi isiel do bolone debilli trenujje tam ok

Reagovat
Eldarion

Takto neskoro ešte môžeš byť na internete sranda

Reagovat
smazaný uživatel

jak se tehdy vlastne takovej prumernej kouc jako donadoni tehdy v italii dostal k repre? u nas ty silhavy a rady a jarolimy chapu, ale italie mela vzdycky nekolik top koucu

Reagovat
Whitemedia

Fišara si konečně vybere zajímavý článek ke zveřejnění, ale stejně to zase sepíše a zveřejní, jako úplná lopata..

Reagovat
smazaný uživatel

zajimalo by me jak se z negramotnejch lidi muzou stat redaktori..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele