INZAGHI: SPARTA U NÁS NEMÁ ŠANCI!

25.02.2004, 07:22
Aktuality
Hned ze začátku zápasu bylo vidět, že Sparta v žádném případě nechce prohrát. Pustila se do AC Milán s chutí, dokonce pražský tým zatáhl protivníka na jeho polovinu, ale stejně pak začal drtivý nápor Italů. S výsledkem jsou spokojeni obě mužstva. Sparta pojede na San Siro dát gól a udržet čisté konto. AC Milán je naopak přesvědčený, že vyhraje vysokým rozdílem.

Spartané považují remízu 0:0 za jednoznačný úspěch, stále mají nějakou šanci postoupit do dalším fáze Ligy mistrů. "Osobně jsem s výsledkem spokojený, šance pro odvetu stále žije, i když dobře víme, že to bude strašně těžké. Každopádně v tomto k.o. systému je výsledek 0:0 dobrý," řekl Pavel Pergl pro Sparta.cz, který sehrál jeden z nejlepších zápasů své kariéry, ale stejně přiznal, že měl strach ze Ševčenka a zabijáka Inzaghia: "Pirlo jim dával míče za obranu naslepo, bylo to smrtelné, a i když nás trenér na to upozorňoval, měli jsme s tím velké problémy."

Většina Sparťanů přiznala, že remíza je úspěch, ale na výhru to prostě nebylo. "Pochopitelně, že bych byl raději, kdybychom vyhráli, ale dnes na to nebylo. Myslím si, že remíza byla spravedlivá," řekl po zápase Hübschman pro oficiální web pražského týmu.

Spokojený může být i Lukáš Zelenka. "S výsledkem jsem spokojený, především úvodní půle nám vyšla, hodně nás podržel Jarda Blažek a ve druhém poločase se ukázalo, jak Milán je velkým mužstvem. Už jsme jim tolik nestačili, nedokázali jsme podržet míč a AC bylo lepší.Přesto jsme uhráli super výsledek," říká a doufá, že Sparta má nějakou šanci na postup. "Je dobře, že v odvetě je stále ještě oč hrát. Milán vyhrává především venku, doma mívá problémy, Kdyby se nám podařilo dát nějaký náhodný gól, mohli bychom se pokusit o překvapení."

Jaromír Blažek, který se stal nejlepším hráčem zápasu, si včera pořádně zachytal a skvěle se italskému velkoklubu předvedl. "S výsledkem jsem spokojený, bylo vidět, že druhou půli už nestíháme, docela nás válcovali, takže remíza 0:0 je dobrá," říkal.

Z italského týmu si nejvíce věří Filippo Inzaghi. "Nedali jsme v Praze gól, ale to nám nevadí. My jsme nechtěli prohrát a to jsme splnili. Vyhrajeme vysokým rozdílem a budu rád, když se na tom budu podílet. Sparta u nás nemá žádnou šanci," tvrdí Inzaghi, který nebyl včera vůbec vidět, ale přesto si udělal skvělou příležitost, kde zasáhl brankář Jaromír Blažek.

Má ještě Sparta nějaké šance na postup? Každý Sparťan věří, že má. Ale na San Siru to bude úplně jiný zápas, než včera. Spartu čeká vyprodaný stadion s 80-ti tisíci fanoušků, ale to Spartě prý nevadí.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*pavliiik

Sparta dostane 3:0 ...

Reagovat
HOST*

Demente

Reagovat
HOST*Topper

To by Sparta musela hrát s nějakým jiným týmen než s AC Milán, koukni se do statistik kolik tak asi průměrně dává AC gólů v Lize Mistrů. Přemejšlej

Reagovat
HOST*Miguel

Aspon 4:0 . Vzdyt Sparta mela stesti jak svina. ke konci mohla inkasovat klidne 3 fiky

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že ich Sparta vydrbe.

Reagovat
HOST*Maršál Malinowski

AC Milán - Sparta Praha 1:1

... a není co řešit

Reagovat
HOST*

A kdo bude dávat za spartu asi góly ty......

Viz proti Olomouci.Typuju 2:0

Reagovat
HOST*ACM

Všehno šlo do něj,tak nevim proč všichni kecaj,že je podržel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ACM-Spa: tip 1:0 . Ale doufám,že to bude víc.

Reagovat
PJ

To si asi viděl jinej fotbal.. Několikrát skvěle vyběhnul a znemožnil tak útočníkům zakončit, tu Passotovo hlavu chytil taky skvěle....

Reagovat
HOST*B-Real

Já newim že to tý Spartě nepřejete! Vždyť nám "krade" body do koeficientu!!!Takže Sparta forever !!!

Reagovat
HOST*

Přesně tak. Tohle by si mělï uvědomit i příznivci jiných klubů (i Baníku). Sparta hraje nejen za sebe ale i za český fotbal. Chtěl bych vidět český koeficient bez příspěvků týmu z Letné. Jakž takž do koeficientu přispívá Slávie. Ale kdo dál? Jeden rok Liberec, letos Teplice. Ale pak už nikdo. Bez Sparty bychom v Lize mistrů neměli nikoho, v Uefě tak 2 týmy. Tohle si uvědomte, až tady budete zase na Spartu házet špínu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bratři milanisti, zápas v Praze se mi nelíbil stejně jako arogantní řeči hráčů ACM. Totálně zklamal Kaká, který měl být střídán Ruiem Costou, dále zklamal ataman Schevchenko, Inzaghi. Naopak chválím Pirla, Seedorfa, Gattusa, Cafúa. celkově Milán podal špatný výkon, a to byla jen Sparta. Jak chce takhle hrát třeba proti Realu. Rossonery jsou skvělý hráči, ale měli by se míň chvástat a víc snažit Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*Spartan

Sparta dá gol a postoupí

Reagovat
HOST*

AC MILAN FOREVER!!!

Reagovat
HOST*Spaťan

AC Milán - Sparta 1-1 to si všichni kuřte bude to překvapení jako hrom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele