Interu Milán se zranili ofenzivní hráči Martínez a Sánchez

17.11.2021, 15:01
Aktuality
Lautaro Martínez (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Rudy

Super, stupidni repre pauzy. Sledovat Dzeka je opravdu zazitek.

Reagovat
Beči

Ale tak góly Džeko dává, má jich víc než Lautaro momentálně

Reagovat
kaja900

Reagovat
Rudy

Netvrdim ze nedava. Sledovat ho 90 minut jak se tam plouzi a premysli mam popobehnout nebo radsi ne, nez se rozmysli uz se hraje na druhe strane. Kazit laxni prihravky. Lukaku po adaptaci na Inter byl uplne jiny vesmir.

Reagovat
Beči

Tak srovnávat prime Lukakua s důchodcem Džekem je nesmysl Navíc on takhle hrál vždycky. Půl zápasu nebyl vidět, ale dostal se do dvou šancí a proměnil je, v tom je jeho síla a vlastně i smysl.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Naše zklamání je obvykle úměrné našim očekáváním. A pokud máš od Džeka stejná očekávání jako od Lukaka, pak jsi idiot. Od Džeka můžeš čekat pouze góly. Je starší, pomalejší, ale pořád dokáže skórovat. Džeko je za zenitem, byť stále kvalitní, Lukaku přišel na začátku svých nejlepších let a to, jak vyrostl, je v první řadě Conteho práce. Jiní hráči, jiní trenéři, jiná hra, jiný Inter, úplně jiné situace.

Reagovat
I*M

Tak hlavně, že jsme se dozvěděli druh zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle ... Plus De Vrij

Reagovat
zurix_new

no tvl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele